בעיה

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo26.gifבעיה

אמממ הבעיה היא חרמניה! בהתחלה חשבתי שאת ילדה די נחמדה ומצחיקה אבל אחרי זה הבנתי שאת: לא מקבלת מספיק צומי בבית אז את יורדת לחיים של אחרים!
זאת לא אשמתי ולא אשמת אף אחד אחר שיש לך בעיה בבית! ורואים את זה! את כל שניה מקללת וחייבים להגיב לך על זה כי את מעצבנת
אז או שתקחי את עצמך בידיים, תתאפסי ותתחילי לדבר בצורה תרבותית או שפשוט תלכי! אני יודעת שזה יעשה טוב לאנשים כי לפני שהגעת לא היו פה ריבים ואני פה מהיום הראשון של הפורום! בהתחלה את יורדת על שמות של אנשים אחרי זה את מחליפה את השמות שלהם! שאני נכנסת למסינג´ר את מזמינה אותי לשיחה וקוראת לי טיפשה!? מה נראה לך?!!! ואני אומרת שמשעמם אז את אומרת לי ללכת!!! אני מדברת בשם כמה אנשים שכל הזמן מתלוננים בקשר אלייך! אני לא בעד שיחסמו אותך אני בעד שתתחילי להתנהג יפה... אז אני מבקשת (יפה מאוד) תתאפסי!!!!

SK 3100

New member
אוקיי חברים הודעה לכולם../images/Emo88.gif

זה השרשור האחרון שאני רואה של ריבים, ואני נותן לו 24 שעות להתקיים. בפעם הבאה שמישהו אפילו רומז על ריב, אני פשוט חוסם אותו עד שיירגע ואני לא צוחק
אז נצלו את השרשור הריבי האחרון שתראו פה.

Sweet SuGaR

New member
אתה יודע מה........

אולי עדיף שנריב פעם אחת מאשר נשמור את זה בבטן ובסוף זה יתפוצץ ואנשים ילכו מפה בקצב מהיר....... אני מקדימה תרופה למכה......

Harmania

New member
../images/Emo26.gifפתרון

הבעיה:(טיפשו)שי עד כה, נסתמנת בעיני כנערה חביבה לכל עת! אך בעודך משתחלת לך בזדוניות אל תוך השיחה, ומשלבת את הקונספירציה נגדי ונגד רעתי לשם דנה, (Tinkerbele כמדומני), החלת לשלוח לכל עבר את האשמותיך חסרות הבסיס, ולהתלונן, שהשיחה משמימה לטעמך. ברוב חביבותי, לא רציתי לשעממך ולהלאותך, ולכן יעצתי לך בחביבות, "לרדת מהרחוב הראשי לעיני" לדבריו של ניר, ולעזוב באלגנטיות את שיחתינו החביבה. מששקלת את עצתי בכובד ראש וישבן, ויתרת על אותו רעיון, חברת אל כלבלבינו משכבר הימים (hen200), והחלתם שניכם להציפני בשלל עלבונות חסרי-משמעות, כזוג ילדים קטנים ומיוחמים, חסרי-תועלת וחיים כאחד. בעודך מפגינה את "נחמדותך" המדומה כלפי, העדפתי לשלוח אותך לאלפי עזאזלים, ולהניח לך להתבשל בטיפשו(שה?)תך, ולהתיר למוחיך החמום והריקני להתבשל בטמטומו שלו, ולהרגע. מתלוננים? שי יקירתי, נקרא לילד בשמו:ליאור! חברי לך אל "ידידתי משכבר הימים" ליאור, ורקמו לכם יחדיו קונסיפרצית תלונות מופתית, במטרה להעיפני מהפורום. כמובן לכל השפויים מבינינו, מפורום זה לעולם לא אסור! לסיום, אתנצל עם פגעתי ברגשותיך, ובמילותיו השנונות של ניר ידידי:"רדי מהרחוב הראשי לעיני"!

Benja GiRl

New member
גו דנה! גו דנה! גו דנה! גו דנה!

גו! גו! גו! גו! גו! גו! המשיכי כך! אל תתיסחי אליהן... זה לא שווה כאב אצבעות...

Benja GiRl

New member
סליחה????

דנה ממש לא כזו!!! היא חברותית ונחמדה והיא מדברת בצורה תרבותית... (אפילו יותר מדי... דנה אני מקווה שאת "יורדת לסוף דעתי") איך את יודעת ש היא " לא מקבלת מספיק צומי בבית אז את יורדת לחיים של אחרים!" זה לא נכון? היית אצלה בבית? היא ממש לא תלך... אם היא תלך כל הפורום ילך (מרד!!! זה פורום מורדים אז נשתף פעולה...) ובמקרה שאת לא יודעת לכל אחד יש כמה אנשים שלא אוהבים / לא מחבבים / שונאים אותו!!! אז יש לה כמה... סוף העולם? יש לה גם הרבה חברים... אז פשוט דיי!!! את אומרת שהיא רבה אבל את פותחת הודעה כדי להגיד לה להפסיק? WTF???

SK 3100

New member
הסבר על דנה../images/Emo61.gif

דנה בסך הכול נחמדה, יודעת לכתוב טוב, ולא מתגרה באנשים בדרך כלל אבל לפעמים, במנסג´ר, היא יכולה לשגע כול ייצור שקיים בייקום!!! אבל בסך הכול היא נחמדה.

Sweet SuGaR

New member
נגד דנה אין לי כלום!

אבל מה שאני מבקשת ובלי ריבים שחרמניה תפסיק לדבר על תחת של אנשים! או שתדבר! אבל על התחת של בנחה!!! חחח אולי בכלל כל מה שמעצבן אותי זאת השפה הזאת שלה..... שפה גבוהה מדי בשביל מתבגרת..... חחח יאללה עזבו אותי...... הכל מעייפות..... סורי......

Harmania

New member
לרז, דסי ושי!

דסי:תודה רבה על שלל המחמאות! איזה מותק את! רז:תודה רבה גם לך על שלל המחמאות! אני?? מעצבנת?? פחחחח... ושי:מחוות פיוס אדיבה! ישבניהם של אנשים זה דבר חשוב שראוי להערכה! מה מעצבן בשפה שלי?? שפה רגילה לכל דבר, וכל אדם שאיננו אנלפבית מושבע יכול להבין ואף להנות ממנה! בתקווה שכולנו חברים טובים, ולא עויינים, וחושקים זה בזה באופן לא-מיני בלבד! דנה

למעלה