ביקשתם - והפעם:

../images/Emo26.gif ביקשתם - והפעם:

שחר עדן מגיע לחנות של ריקי - (הוא נכנס כאילו כל העולם שייך לו. מישל וריקי בחנות) שחר: שלום לכן, חבצלות יפות... ריקי: חבצלת אחותך!... מה אתה רוצה? שחר: אותך. ריקי: שכח מזה. מישל: ריקי, הוא בכל זאת לקוח... במה אפשר לעזור לך? ריקי: מישל! תראי אותו, הוא כזה שוויצר, תאמיני לי אני מכירה טיפוסים כמוהו... לא חסר... זה שחר עדן מערוץ הנוער, מה את לא מכירה? כולו פוזה וצלצולים... מישל: טוב, טוב, תני לי לדבר איתו. ריקי: כן, אולי יעזרו הנימוסים האמריקאים שלך... נסי, הוא כולו שלך. מישל: איזה שוקולד אתה מחפש? שחר: אני מחפש שוקולד מיוחד לחבצלת יפיפיה. העיניים שלה כמו אוקיינוס. מישל: יש לנו את השוקולד הזה שיש בו משהו שגורם לבחורות ליפול ממש. הנה תראה. מה דעתך? שחר: לא נראה לי. מישל: אולי תיקח גמד הפתעה? שחר: לא. היא נשואה. ריקי: נשואה?! אז מה אתה רוצה ממנה??? שחר: אפשר לחשוב שאת לא התחלת עם גבר נשוי! מישל: ריקי? את התחלת עם גבר נשוי??? ריקי: אה, לא , כן... מישל זה מסובך... רגע, ומאיפה אתה יודע את זה? שחר: ראיתי בשידורים החוזרים בימי שישי. ריקי: אה. שחר: תשמעי, אני חושב שאת אישה מאוד חזקה. את חבצלת יפיפיה. ריקי: תודה. שחר: למה יש לך עגיל אחד והוא בגודל של יבשת אוסטרליה? (קובי נכנס ועומד בפתח ומקשיב לשיחה) ריקי: סליחה? מה אכפת לך? שחר: אני לא מוכן שלחבצלת שלי יהיה עגיל אחד. אני משחק עכשיו בהצגת ילדים , משהו סוף הדרך. קפצי לראות. בראד פיט לידי הוא... קובי: (לעצמו) יופי, עכשיו תקעו לו את השורה הזו במשך כל הפרקים... ריקי: אני מתארת לעצמי. שחר: אז מה את אומרת? חבצלת שלי? ריקי: תשמע, יש לי שוקולד בשבילך. במיוחד בשבילך - אדון שחר עדן - שוקולד השחר!. שחר: סחטיין. אהבתי. יש לך טעם טוב חבצלת. תראי , אני חייב ללכת עכשיו למה יש לי חזרות להצגת ילדים, משהו סוף... ריקי: סוף הדרך, אני אקפוץ לראות. שלום . (הוא יוצא ולא רואה את קובי) קובי: ריקי? ריקי: קובי! מה אתה עושה פה? קובי: ריקי, מה זה היה עכשיו המופע האור-קולי הזה? מה זה חבצלות, סחלבים? מה קורה פה? ריקי: אחד שחושב שהוא בראד פיט...

../images/Emo6.gifגדול!!!../images/Emo6.gif

חחחח....אהבתי את המשפט הזה של קובי בסוף- "מה זה היה עכשיו המופע האור קולי הזה?" חחח...כל כך מתאים לו להגיד את זה!

חחחחחחחחח

יפה! אהבתי!!! ואתם יכולים להביא לי את הקישור של המערכון הקודם אני לא מוצאת אותו!

יש לנו שתי כשרונות בפורוםםםםם@

זה שכותב את התקצירים של כל השבוע בתנך והילהה! כל הככוד! אהבתיי@

תודה ../images/Emo13.gif את המערכונים הקודמים אפשר

לקרוא על ידי לחיצה על "מאמרים" ושם למצוא אותם או בטאג ליין על הקישור. הילה

חמוד..

את ממש מוכשרת... זה משהו שאת לומדת? אבל עם החקירות של כצנלסון היה יותר מגניב...

ממש לא... אני לומדת בכלל מחשבים

והאמת שגם אני אהבתי יותר את מה שכתבתי עם החקירות.

עדן לוי

New member
גדול../images/Emo6.gif

זה ממש מה שמתאים לכל אחד מהם לאמר!!!!!!!! פשוט ענק!!!!! את יכולה לעזור לתסריטאית של הסידרה... תכתבי עוד...ואם אפשר תוסיפי גם את רותם-רם o.k?

../images/Emo41.gifבוא'נה את מכושרת../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif

זה פשוט ק-ו-ר-ע
איזה כיף שאץ בפורום שלנו
הרגע הגיעו האייקונים החדשים:

shirakl

New member
עלה למאמרי הפורום ../images/Emo13.gif

בקטגוריה חדשה
מאמרים בנושאים שונים
את ממש מוכשרת

למעלה