בס"ד בא לי לערוך סקר קצר: הנושא: פלאפונים; 1.כמה דקות בממוצע בחודש הנכם מדברים בסלולרי? 2.מה סכום (בממוצע) החשבונית שהנכם מקבלים כל חודש על שיחות? 3.הייתם יכולים להסתדר בלי סלולרי לשבוע אחד? (תענו בכנות) 4.לסיכום (תענו בכן ולא): אתם משועבדים לסלולרי שלכם? קדימה לשרשר...
1. יותר מדי ,באמת יותר מדי-מה גם שהשתלטתי על הטל' בבית.. 2. ויי,מצפה לי רצח טוטאלי מאמא.. לפני חודשיים העפתי את שירות ה-SMS מהפלאפון וקיצצתי בחצי מהסכום-ככה שטוב לי 3. ברור , כבר דפקו לי אותו כמה פעמים ונשארתי פעם בלעדיו חודשיים תמימים 4. אני משועבדת?, מה פתאום?..אולי רק סוגדת ומעריצה
ב"ה 1) לא בדקתי בערך 2 -3 שעות . 2) 15-30ש"ח (זה מאז שקיבלתי מ-200 ש"ח וכמעט האבדתי את הנייד) 3) בטח!!!!! 3 שבועות בלי (בקייטנה) אז שבוע אחד קטן עלי ... 4) לא ! (הפלאפון שלי בלי אנטנה אין קליטה, הבטריה יוצאת החוצה מודבק בסלוטיפ ) פלאפון ממש לא מושקע !!!
1. בחודש..? עד עכשיו דיברתי 18 שעות כל החודש..וזה דוקא נראה לי די קצת.. 2. בערך 70-80 שקל בחודש.. 3. יכולתי, והסתדרתי..(גנבו לי אותו פעמיים..) 4. לא ממש...כאילו, לא נראה לי..
1. תלוי - כשמתקשרים אלי - אז הרבההההההה.... 2. יש לי טוקמן. 3. תלוי.... תלוי מי שולח לי SMS באותו זמן... 4. אני לא. אבל אחרים משועבדים לסלולרי שלי, ולא מפסיקים להתקשר!
1. דקות?? מאיפה אני יודע? אבל לא הרבה... 2. בין 60-75 (החודש קיבלתי 35.תשאלו למה? כי היתקשרתי אליהם והם נתנו לי במתנה 35 שקל!!! השיטה היא לצעוק ולאיים...)
3. אמממ.. לא נראה לי. 4. לא. (אבל אני מת להחליף אותו
טוב אז היה לי פלאפון והוא קצת נהרס... אז התשובות שאי יענה הם על מה שהיה לפני שנהרס הפלאפון היקר שלי... 1. בערך שעתיים 2. 70 בערך... 3. הצלחתי להסתדר כבר 3 חודשים בערך... אבל זה נורא קשה!!! בחודשיים הראשונים לא ממש הצלחתי להסתדר עכשיו קצת התרגלתי... 4.לא...(כבר לא...)
1. בחיים לא מדדתי, אבל המון!!! את כל השיחות אני עושה מהפלא! 2. ממוצע? בערך 150 ש"ח... חודש שעבר היה לי 180! ההורים שלי מעוצבנים... 3. בחיים לא!!! יום אחד בלי ואני כבר מתחילה לחלום על הפלאפון בלילה! (זה קרה לי כששכחתי ת'פלא אצל חברה שלי....) 4. תקראו ת'תשובות הקודמות ותבינו...
בעזר"ה 1. דקות בממוצע? איזה שאלה זאת?! 2. סכום ממוצע? אני תמיד עוברת את ה-400 (חבר'ה זה בגלל שיש לי שני פלאפונים)... 3. הסתדרתי יפה מאוד 3 ימים בלי פלאפונים אז גם שבוע אני אוכל... 4. משועבדת? תמיד צריך שיהיה...