בא לי....

../images/Emo26.gif בא לי....../images/Emo36.gif

בס"ד בא לי לערוך סקר קצר: הנושא: פלאפונים; 1.כמה דקות בממוצע בחודש הנכם מדברים בסלולרי? 2.מה סכום (בממוצע) החשבונית שהנכם מקבלים כל חודש על שיחות? 3.הייתם יכולים להסתדר בלי סלולרי לשבוע אחד? (תענו בכנות) 4.לסיכום (תענו בכן ולא): אתם משועבדים לסלולרי שלכם? קדימה לשרשר...

אהמ אהמ..

1. יותר מדי :),באמת יותר מדי-מה גם שהשתלטתי על הטל' בבית.. 2. ויי,מצפה לי רצח טוטאלי מאמא.. לפני חודשיים העפתי את שירות ה-SMS מהפלאפון וקיצצתי בחצי מהסכום-ככה שטוב לי 3. ברור :), כבר דפקו לי אותו כמה פעמים ונשארתי פעם בלעדיו חודשיים תמימים 4. אני משועבדת?, מה פתאום?..אולי רק סוגדת ומעריצה

../images/Emo56.gifתשובות../images/Emo56.gif

ב"ה 1) לא בדקתי בערך 2 -3 שעות . 2) 15-30ש"ח (זה מאז שקיבלתי מ-200 ש"ח וכמעט האבדתי את הנייד) 3) בטח!!!!! 3 שבועות בלי (בקייטנה) אז שבוע אחד קטן עלי ... 4) לא ! (הפלאפון שלי בלי אנטנה אין קליטה, הבטריה יוצאת החוצה מודבק בסלוטיפ ) פלאפון ממש לא מושקע !!!

tiki tiki

New member
אממ..טוף..

1. בחודש..? עד עכשיו דיברתי 18 שעות כל החודש..וזה דוקא נראה לי די קצת.. 2. בערך 70-80 שקל בחודש.. 3. יכולתי, והסתדרתי..(גנבו לי אותו פעמיים..) 4. לא ממש...כאילו, לא נראה לי..

מוצארט

New member
סקרים סקרים עלינו נופלים...

1. לא יודע... כמה שעות טובות. 2. ממוצע? עצוב אבל, משו כמו 250 ש"ח בחודש. 3. כן, אחרי שאני אעתיק את כל מס' הטלפון שלי לדף... 4. משועבד? ממש לא...

tamarhp

New member
טוב..

1. תלוי - כשמתקשרים אלי - אז הרבההההההה.... 2. יש לי טוקמן. 3. תלוי.... תלוי מי שולח לי SMS באותו זמן... 4. אני לא. אבל אחרים משועבדים לסלולרי שלי, ולא מפסיקים להתקשר!

אוקי....

1. אני כמעט ולא מדברת. 2. יש לי טומן, ובחצי שנה אני גומרת 80 ש"ח... 3. אולי 4. לא אני יודעת שאני מוזרה... תתקשרו אלי אז אני אתחיל לדבר קצת יותר!

והתשובות-

1. דקות?? מאיפה אני יודע? אבל לא הרבה... 2. בין 60-75 (החודש קיבלתי 35.תשאלו למה? כי היתקשרתי אליהם והם נתנו לי במתנה 35 שקל!!! השיטה היא לצעוק ולאיים...)
3. אמממ.. לא נראה לי. 4. לא. (אבל אני מת להחליף אותו
.

עטרה ש

New member
זה מעלה זיכרונות לא נעימים אבל...

טוב אז היה לי פלאפון והוא קצת נהרס... אז התשובות שאי יענה הם על מה שהיה לפני שנהרס הפלאפון היקר שלי... 1. בערך שעתיים 2. 70 בערך... 3. הצלחתי להסתדר כבר 3 חודשים בערך... אבל זה נורא קשה!!! בחודשיים הראשונים לא ממש הצלחתי להסתדר עכשיו קצת התרגלתי... 4.לא...(כבר לא...)

מיכלוש7

New member
אני מתביישת בתשובות שלי... ../images/Emo9.gif

1. בחיים לא מדדתי, אבל המון!!! את כל השיחות אני עושה מהפלא! 2. ממוצע? בערך 150 ש"ח... חודש שעבר היה לי 180! ההורים שלי מעוצבנים... 3. בחיים לא!!! יום אחד בלי ואני כבר מתחילה לחלום על הפלאפון בלילה! (זה קרה לי כששכחתי ת'פלא אצל חברה שלי....) 4. תקראו ת'תשובות הקודמות ותבינו...

עכשיו תורי...

בעזר"ה 1. דקות בממוצע? איזה שאלה זאת?! 2. סכום ממוצע? אני תמיד עוברת את ה-400 (חבר'ה זה בגלל שיש לי שני פלאפונים)... 3. הסתדרתי יפה מאוד 3 ימים בלי פלאפונים אז גם שבוע אני אוכל... 4. משועבדת? תמיד צריך שיהיה...

SGVB

New member
ולי הכי פשוט

כי אין לי פלאפון רק כשאני ממש צריך אני לוקח פלאפון שהוא עקורנית שלי ושל אחיות שלי אבל למעשה כמעט רק אחותי הגדולה משתמשת בו

למעלה