אקדח או מחט

1. אני נקבה

2. כן, אני מצפה שהם יעשו עם מחט! תקראי את המאמר שצירפו כאן ותביני.. ואקדח זה דבר כל כך לא סטרילי!

יש אפשרות לעשות

עם מחט ועם אקדח, באותו מקום. הממ.. טוב. הם דווקא מאוד סטרילים שם.. אבל זה תנוך זה לא נורא.. הליקסים רק מחט..!

MaddyD

New member
תגידי..

מה ההבדל בין הליקס לתנוך? הסחוס? זה אותו גוף, אותו מחזור דם. אותו סיכון..!

באותה מידה את יכולה להגיד

מה ההבדל בין הליקס לעגיל בציפורן או לסתם סיכות ביטחון בעור כף היד..

N o k i

New member
תעשי טובה, יש הבדל בין ציפורן

להליקס! זו רקמה שונה לגמרי, ציפורניים לא מזדהמות, לא זורם בהן דם וככל הידוע לי הן חסרות עצבים. גם מחט שמכניסים תחת העור הדקיק באצבע (זה הדבר הכי מטומטם בעולם, אבל נגיד), ומוציאים אחרי שנייה בערך, זה פחות חמור מחור שחוצה את האיבר. התנוך שלך הוא מוזנח יותר משאר חלקי הגוף או משהו כזה?

בדיוק.

כמו שיש הבדל בין ציפורן להליקס יש הבדל בין תנוך להליקס. קלעת בדיוק למטרה ::)

N o k i

New member
לא, אין.

מבחינה עקרונית- שניהם עלולים להזדהם, אם תחוררי את שניהם בתנאים לא סטריליים תוכלי להידבק בצהבת ושאר מחלות זיהומיות, שניהם יכאבו אם תחוררי אותם, בשניהם זורם דם, שניהם עלולים לפתח קילואידים, שניהם מחוברים לפנים שלך.. עוד משהו?

אני לא יכולה להתווכח איתך

בתחומים שאני לא בקיאה בהם אבל כאב אני יכולה להגיד לך שזה לא כואב בתנוך.. בכלל!

N o k i

New member
אוקיי, אני שמחה בשבילך.

אבל יש הבדל בין אין-כאב בציפורן (את לא מרגישה פשוט כלום, ואין סיבה שתרגישי), לבין "לא כאב" בתנוך..שאומנם הרגשת עגיל חודר וכאב כלשהו אבל הוא היה פחוּת ככל הנראה.

MaddyD

New member
ציפורן?

השוואה מטומטמת, איפה המחזור דם בציפורן? ציפורן זה כמוש ערה, זה חלק חיצוני מהגוף עצם

PunkInDrublic

New member
אבל הנקודה שאת מנסה להעביר פה

היא לא נכונה. מסבירים לך שכל איבר בגוף חשוב כמו איבר אחר. תנוכים זה לא איבר "מוזנח", וגם לחורר אותם צריך עם מחט ולא אקדח. ציפורן לעומת זאת, זה חיצוני, הוכחה- אם תעשי בציפורן עגיל זה לא ייכאב, אני בספק אם אפילו תרגישי את זה. אבל עגיל בתנוכים כן מרגישים. קרי את טועה קאפיש ?

PunkInDrublic

New member
והכוונה ה"מוותרת" זה

שהתייאשתי מלהסביר. נסי לקרוא שוב את ההודעות שלי,של נוקי של מאדי אם לא תביני מקסימום נסביר לך שוב בחייאת

MaddyD

New member
הנקודה שלי נכונה, והגיונית.

את יכולה להמשיך להתווכח ולהתנצח הצהבת תהיה שלך, לא שלי. יום טוב

shpluck

New member
בהרבה פירסריות עושים באקדח

גם! נדמה לי ניהלו פה דיון על זה לפני כמה חודשים.... לי אישית זה באמת לא נראה, וגם קצת צביעות.

לא הבנת אותי נכון... ../images/Emo3.gif

כמו שרשמתי, אם עושים חירור באוזן באקדח ורוצים לעשות הרחבות בשלב מסויים זה יכול ליצור "חור" לא סימטרי ובעע... לא התכוונתי שהרחבה זה חירור...

S h o h a m

New member
אין כזה דבר עגיל רפואי בפירסינג

ה"עגיל רפואי" שיש כשעושים עם אקדח, זה עגיל שמכיל ניקל ועוד מתכות, לא יודעת בדיוק איזה סורי :/

למעלה