בטוח!!!
V vk3 New member 12/10/04 #89 כולם כבר ידעו... חוץ ממך ../images/Emo3.gif למה מה זה היה משנה לך היית מאחלת לי
D Dynamo1929 New member 13/10/04 #91 יש 800??? ../images/Emo122.gif../images/Emo163.gif../images/Emo68.gif
L leofur New member 12/10/04 #35 אחרי שפגשתי את קיריל היום... לא יכלתי שלא לחזור קצת לורום אחרי חודש וחצי שלא הייתי... והאמת שגם התגעגתי... ואת מי שזה מעניין התקבלתי לעתודה הנדסת חשמל ואלקטרוניקה אוניברסיטת ת"א כבוד!!!!!
אחרי שפגשתי את קיריל היום... לא יכלתי שלא לחזור קצת לורום אחרי חודש וחצי שלא הייתי... והאמת שגם התגעגתי... ואת מי שזה מעניין התקבלתי לעתודה הנדסת חשמל ואלקטרוניקה אוניברסיטת ת"א כבוד!!!!!
M M a r U s k A New member 12/10/04 #38 מזל טוב גמאני רוצה עתודה../images/Emo70.gif יו איזה יופי אתה תלמד באוניבריטה!!! ממש לידי!!! מה קרה כולם באים אליי הא? אתה.. וסבטקה =] ואיפה פגשת היום את קיריל
מזל טוב גמאני רוצה עתודה../images/Emo70.gif יו איזה יופי אתה תלמד באוניבריטה!!! ממש לידי!!! מה קרה כולם באים אליי הא? אתה.. וסבטקה =] ואיפה פגשת היום את קיריל
S Sweet Russian Girl New member 12/10/04 #44 ../images/Emo12.gifמה זה המילים האלו כלפי הסוטה החמוד שלנו??
M M a r U s k A New member 12/10/04 #77 ../images/Emo46.gif הממזר הזה לא מתקשר אליי!! אוף אני כל כך כועסת אני אזכור לו את זה לתמיד
L leofur New member 12/10/04 #48 אז ככה... אכן באוניברסיטה פגשתי אותו הוא יצא מהפסיכו ואני מ"כנס עתודאים"... נחמחד שאני יהיה ליידך.. רק אם הייתי יודע מי את.. :>
אז ככה... אכן באוניברסיטה פגשתי אותו הוא יצא מהפסיכו ואני מ"כנס עתודאים"... נחמחד שאני יהיה ליידך.. רק אם הייתי יודע מי את.. :>