אני פה

The Pink Dragon

New member
../images/Emo26.gifאני פה../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

מיום ראשון עד אתמול בערב לא הייתי פה. אחרי שהשלמתי קצת שעות שינה (16, אבל אני אמשיך אחר כך), אני מודיעה שאני עוד חיה...
מהנקודה הכי גבוה שעל החרמון בצד שלנו, ועד קריית שמונה ברגל. 50 קילומטרים. מתוכם 26 ביום אחד. סם המניאק לא בא למרות שהוא מדריך. היה כיף בסך הכל. היום הרביעי היה הכי כייף. עשינו קייקים וחזרנו הביתה.
בתמונה: אלון כהני, המכונה גם : "בּוּכנִיק" ו"בּוּחנוּן" המדריך של בני דרור. חוויות אחר כך. שרון.

HuGo Hell

New member
וברוכה השווה ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo1.gif

שמח שחזרת :)

I Love Paige

New member
../images/Emo26.gifשרוני!../images/Emo36.gif

כ"כ התגעגעתי!!!! ממש חסרת לי! אני מקווה שנהנית-כי זה הכי חשוב. המ... אז בקיצור... ו ו ל ק א ם ב א ק ! ! !

The Pink Dragon

New member
לא.. זה בוכניק!!!../images/Emo99.gif

פלוגת ברק!! בשבילנו חרק! *עושים תנועות של מחושים עם הידיים* בשבילנו מרק! *עושים תנועת עירבוב עם הידיים* עליכם הוא ירק! *יורקים על הקבוצה שלידנו!" ואם הייתי יוחאי(
):
לב שרוווווווווון!
מה?
לאן הולכים היום?
לספינלללללל כולם: ל-ל-ל-ל-ל-ל-ל-ל-ל-ל-ל-ל-ל-ל-ל-לב-שרון-רון-רון [בקצב של הטראס ההוא של או-או-או-או-או-או-או - אתם בטח לא מבינים בלי המנגינה.. אבל לי כיף!!]

The Pink Dragon

New member
ואם הייתי בועז...../images/Emo26.gif

הייתי ישנה כל היום, בערב מסנג'רת אותי ואת לי לעזור להכין איתו אוכל, מדברת איתי ועם לי ונותנת למי שמבקש כדורים נגד כאב ראש ומיץ נגד כאב בטן. תכירו, הבנאדם הכי חמוד שקיים

The Pink Dragon

New member
תראו איזה מאמי הוא!!

ררר הוא ע-ל-ק פעיל בתנועה שלנו... יוצא לכל המחנות של כולם, מבשל קצת, ישן הרבה, מציק למי שאפשר ואוכל תממתקים של כל מי שרק נותן לו.. עוד שנה והוא יהיה גרעינר רשמי...!
פוּשַי

The Pink Dragon

New member
משמאל לבועז זה ציון.

הוא המד"ב שלך???? מה הוא עשה אצלנו בטיול אם ככה?? הוא היה אצלנו כל הזמן והוא היה חלק מלב שרון! הוא היה אחראי מאהל!!

The Pink Dragon

New member
ררר..

למה הייתי בטוחה שאתה נדב? כי האוטו והקוביות בצבע דומה ולא שמתי לב. בעע.

King Of Kromags

New member
אוטו וקוביות לא דומים...../images/Emo103.gif

למה באמת היית בטוחה שאני הוא?

למעלה