אני כל כך..

../images/Emo26.gifאני כל כך..../images/Emo36.gif

אני כל כך שונא את התלתלים של רונה ועופרה הם מה זה מכוערות ככה פשוט לא יאמן אני לא מבין איך בחרו בהן הם דומים לכבשה עופר(שונא את גלית)

swirrrly

New member
אממ...

עופר? המממממ... (טוב בטח יש כמה אלפים טובים של עופרים בישראל). בקשר לקטע עם התלתלים: לפי דעתי זה מוסיף לדמות. התלתלים האדומים של רונה ללא ספק מביעים אהבה, להט ותשוקה. אותם הרגשות שהיא מרגישה כלפי מאיה, דורון, ומשפחתה (מאירי), וחברתה אתי, ומה שהיא מרגישה כלפי עסק הרייטינג שלה. מלבד זאת רונה היא אשה מאוד רגשנית.. שיר
י

השוואות שתעזרו לי

השוואות לגעת באושר ולחיי האהבה מי יותר רעה סמדר או אירית מי יותר תמימה עופרה או רונה מי יותר עשיר דורון או נדב (שאלה לבנות)מי יותר חמוד גידי או נתי מי יותר חכמה אתי או ימית מי יותר נבגדת נעמי או שלומית מי יותר יפה לבנה או ורדה תענו בהקדם!!!!!!!1 עופר

PingPong18

New member
תשובות

סמדר... היא הרגה שלחה מישהי תמימה לכלא - היא הורסת חיים
עופרה... כפי שאני זוכר היא היתה ממש תמימה עד כדי עצבים
נדב... בלגעת באושר הוא היה המנכ"ל הרי דן אבא שלו ישב בבית...
שאלה לבנות.. הפליה
אתי יותר חכמה... ימית היתה סתם שכונה (במבטא של כלנית)...
ברור ששלומית... למרות שהסיפור של שתיהן מאוד דומה... אבל בהתחלה לבנה לא רצתה להסתכל על דן.. וכאן ורדה ואלכס כבר שנים ביחד...
אויי ואבוי - אם היתה יותר בחירה אז בטוח ששתיהן לא היו נבחרות אבל אם זה רק שתיהן אז שורדה יותר יפה מלבנה...

תגובה...

יותר רעה זאת סמדר (ברור היא כבר הספיקה לרצוח..) יותר תמימה זאת עפרה (או גוד כמה אני שונאת את עפרה!!) יותר עשיר זה דורון לא יודעת למה פשוט נראה לי יותר עשיר.. יותר חמוד זה גידייייי (וואל דהההההה) לפי דעתי וזה לא אומר שאני אוהבת את אתי אבל אתי יותר חכמה!!! שלומית יותר נבגדת ברור!!!! שבעים פעם אלכס בגד בה.. ורדה יותר יפה איכס אני שונאת את לבנה!!!!

איזה סידרה יותר טובה ?

לגעת באושר או לחיי האהבה .לדעתי לגעת באושר בלתי נסבלת וגם השחקנים בה לא ראויים לתואר שחקנים.

ממממ.. את צודקת!!!

לחיי האהבה בהרבה יותר שווה מלגעת באושר למרות שגם את לגעת באושר הייתי רואה אבל עובדה ללגעת באושר לא התמכרתי וגם צפיתי בזה כדי שלי ולחברות שלי יהיה על מה לצחוק בדרך לבית ספר(והדרך ארוכה..) תמיד ירדנו על איך שעפרה אומרת לנדב אני א ו ה ב ת אותך (טוב אי אפשר להסביר בכתב... רק בקול..)!! קיצר לחיי האהבה פי אלף יותר שווה מלגעת באושר..

actress

New member
סמדר מדהימה עם הרוע וגם אלי מרקוווו

אלי רולזזזזזזזזזזז

תודה לאל שיש אלי מרקו ../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif

אחרת מה היה עוזר לסמדר לשקם את הקשר? אבל בלי קשר לעניין הזה - הוא דמות קצת מיותרת וצפוייה מדי. הוא לא משנה את דעתו בנוגע לדברים, הוא לא מחדש... חבל עליו!

HaKi

New member
תשובה..

סמדר יותר רעה עופרה יותר תמימה דורון יותר עשיר על זה אני יענה ממובנים ברורים אתי יותר חכמה שלומית יותר נבגדת ורדה יותר יפה חוץ מזה שהאף שלה כמו של פינוקיו

למעלה