אלבום על הכוונת

Oyster Girl

New member
../images/Emo26.gif אלבום על הכוונת ../images/Emo220.gif

היום בתפריט - האלבום השלישי והמאמם של איפה הילד - מסעותיי עם עצמי. את הדיסק הפיק יובל בנאי, ולמרות שלא יצאו ממנו יותר מדיי להיטים (או ליתר דיוק רק "הביאו את הסתיו"), הוא עדיין דיסק טוב וחשוב
לפחות לדעתי
אז יאללה, לענות
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:
האם יש לך את הדיסק בבית:
אם לא, למה לא?
השיר האהוב עלייך בדיסק:
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה:
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל?
ציון לדיסק (מאחד עד עשר) :
הערות לסיום:

Lady In Blues

New member
../images/Emo21.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק? לא.
האם יש לך את הדיסק בבית? כן.
אם לא, למה לא? - - -
השיר האהוב עליך בדיסק: הביאו את הסתיו.
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: הרסתי הכל, הגמד המוטס.
השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: זוהי סדום. וגם יצא לי לשמוע אותו
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדסק לא הייתי מכיר אותו כניראה: ... אולי 70% מהדיסק?
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: זאת שאלה רטורית. הייתי ממליצה על כל הדיסקים של איפה הילד וחמי רודנר לכל אחד!
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? - - -
ציון לדיסק (מאחד עד עשר) : 5.5
הערות לסיום: הבפנוכו (נו, התוכניה של הדיסק) ממש מגניבה. גם השירים נחמדים וההפקה טובה אבל בכל זאת משהו במכלול שלו לא עושה לי את זה...

Oyster Girl

New member
יאיא איזה כיף היה לשמוע אותו בהופעה ../images/Emo9.gif

זה היה כמעט קסום!

Oyster Girl

New member
למה ../images/Emo12.gif

אני בטוחה שהיו עוד אלפי אוהבי זוהי סדום בקהל

דיסק טוב

האם אני מכיר את כל השירים בדיסק-אכן האם יש לי את הדיסק בבית-מודה באשמה השיר האהוב עלי בדיסק-תלוי מתי. עכשיו זה כנראה נביא השעמום שיר שאני פחות אוהב בדיסק: אנחנו מתחתנים השיר שאני הכי ארצה לשמוע בהופעה חיה-מסעותי עם עצמי בחשמלית, הרסתי הכל באקוסטית השיר שלא הייתי מכיר בלי הדיסק-הכל חוץ ממה שבוצע בהופעות שהייתי בהן האם הייתי ממליץ עליו לאחרים? תלוי למי. לא מתאים לכולם. ציון לדיסק-7.5 הערות לסיום-אני רוצה שחמי יחזור כבר :( בא לי הופעה..

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן האם יש לך את הדיסק בבית: כן אם לא, למה לא? ---------- השיר האהוב עלייך בדיסק: זוהי סדום, הביאו את הסתיו, מסעותיי עם עצמי, כובע כחול שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: רגעים קטנים והרסתי הכל השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: מסעותיי עם עצמי למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: כולם חוץ מהביאו את הסתיו האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: כן למרות שהוא לא מתאים לכל אחד למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ---------- ציון לדיסק (מאחד עד עשר) : 9 הערות לסיום: אני אוהבת את הדיסק

...

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: לא האם יש לך את הדיסק בבית: כן אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: זוהי סדום שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: לא יודעת השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: זוהי סדום למי שיש את הדיסק, השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: רוב הדיסק האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: כן למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר) : 7

למעלה