יוהוווווו מומלצי השבועעעעעעעעעעע!
- שיר השבוע (של אביתר): כמובן ש"פקק" הנהדר. וגם "יש לנו את כל הזמן" שהניתוחים עליו החזירו אותי אליו. וזהו, אני חושב.
- שיר השבוע (כללי): רונה קינן - מבול, נועה בביוף - Before sleep, ג'ואנה ניוסם - On a good day, ניק דרייק - Know, Parasite, Free ride, Harvest breed, From the morning, Jace everett - Bad Things, וכל האלבום המצויין של
אורי דרור.
- אלבום השבוע: "נוּל" של
אורי דרור ו"Pink moon" של ניק דרייק (בעיקר הסוף שלו).
- ספר השבוע: הארי פוטר ואבן החכמים (ספר נצחי, אני אומר לכם, נצחי), "ארוחת הערב" (מיכל, הוא משתלב מדהים במדף שלי), "זבנג 3" של אורי פינק ו"אחרי עשרים שנה" של או הנרי (בעיקר "העלה האחרון".).
- ציטוט השבוע:
- "יש לך קוד של מגה בול?" - "מה זה מֶי בּבּוּן?!"
אנוכי: "היא מחפשת אתיופית ל..." אמא שלי: "...לנקיון?" (הגזענות
!) ועכשיו למשהו שונה לגמרי:
"אני רואה זאת כפתרון שמעיד על חולשה כשהשיחה גולשת במהירות רבה מדי לסרטים. כלומר נושא הסרטים מתאים יותר לסוף הערב, כשבאמת כבר אין יותר על מה לדבר. אני לא יודע למה, אבל כשמתחילים לדבר על סרטים אני מרגיש עמוק בקיבה מין ריקנות: כאילו שבחוץ שוב מחשיך בעוד שהתעוררת לא מזמן." (הרמן קוך, "ארוחת הערב".)
- סרט \ סדרת השבוע: עמוק באדמה. יצירת מופת.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "כאילו שאפשר בכלל לדעת להרפות, לאהוב פחות", לגמרי.
- אמוטיקון השבוע: כמה לוזרי מצידי,
.
- משהו שעשה לכם את השבוע: שבת, חברים טובים, ואיזו מחווה מרגשת בתחילתו.
- משהו שהרס את השבוע: הגעגוע הזה שאף פעם לא יתמלא, שעמום ועבודה קשה.
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי לימודי נהיגה.
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אורי דרור! תקשיבו לו, הוא מעולה.
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): כל מה שאני לא אכתוב פה יצא קיטשי להחריד, אז אני פשוט אמליץ על
אוסף פולארויד החמישי של השרת העיוור. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0