../images/Emo256.gif

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

Walk Two Moons

New member
יוהוווווו מומלצי השבועעעעעעעעעעע!

- שיר השבוע (של אביתר): כמובן ש"פקק" הנהדר. וגם "יש לנו את כל הזמן" שהניתוחים עליו החזירו אותי אליו. וזהו, אני חושב. - שיר השבוע (כללי): רונה קינן - מבול, נועה בביוף - Before sleep, ג'ואנה ניוסם - On a good day, ניק דרייק - Know, Parasite, Free ride, Harvest breed, From the morning, Jace everett - Bad Things, וכל האלבום המצויין של אורי דרור. - אלבום השבוע: "נוּל" של אורי דרור ו"Pink moon" של ניק דרייק (בעיקר הסוף שלו). - ספר השבוע: הארי פוטר ואבן החכמים (ספר נצחי, אני אומר לכם, נצחי), "ארוחת הערב" (מיכל, הוא משתלב מדהים במדף שלי), "זבנג 3" של אורי פינק ו"אחרי עשרים שנה" של או הנרי (בעיקר "העלה האחרון".). - ציטוט השבוע:
- "יש לך קוד של מגה בול?" - "מה זה מֶי בּבּוּן?!"
אנוכי: "היא מחפשת אתיופית ל..." אמא שלי: "...לנקיון?" (הגזענות
!) ועכשיו למשהו שונה לגמרי:
"אני רואה זאת כפתרון שמעיד על חולשה כשהשיחה גולשת במהירות רבה מדי לסרטים. כלומר נושא הסרטים מתאים יותר לסוף הערב, כשבאמת כבר אין יותר על מה לדבר. אני לא יודע למה, אבל כשמתחילים לדבר על סרטים אני מרגיש עמוק בקיבה מין ריקנות: כאילו שבחוץ שוב מחשיך בעוד שהתעוררת לא מזמן." (הרמן קוך, "ארוחת הערב".) - סרט \ סדרת השבוע: עמוק באדמה. יצירת מופת. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "כאילו שאפשר בכלל לדעת להרפות, לאהוב פחות", לגמרי. - אמוטיקון השבוע: כמה לוזרי מצידי,
. - משהו שעשה לכם את השבוע: שבת, חברים טובים, ואיזו מחווה מרגשת בתחילתו. - משהו שהרס את השבוע: הגעגוע הזה שאף פעם לא יתמלא, שעמום ועבודה קשה. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי לימודי נהיגה. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אורי דרור! תקשיבו לו, הוא מעולה. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): כל מה שאני לא אכתוב פה יצא קיטשי להחריד, אז אני פשוט אמליץ על אוסף פולארויד החמישי של השרת העיוור. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

- שיר השבוע (של אביתר): פקק. כל כך פקק. - שיר השבוע (כללי): פקק. - אלבום השבוע: פקק. סתם, OK Computer - ספר השבוע: ספריית הצללים
(אכזבה) ועכשיו אני עם החדש של חיים באר
- ציטוט השבוע:"בחיים יש רק דרך אחת בטוחה, לוודא שאכזבות, מאמצי שווא ומפח נפש לא יטחנו אותך עד דק. והדרך היא תמיד להיות בטוח ככל יכולתך שאתה עובד אך ורק בשביל הכסף". - סרט \ סדרת השבוע: המרדף אחרי האושר. חמוד מאוד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "לבד על הגג, שבתות וחגים" - משהו שעשה לכם את השבוע: שומדבר מיוחד - משהו שהרס את השבוע: לבד. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר מיוחד - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): רדיוהד. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לא טוב היות האדם לבדו.

../images/Emo66.gif

- שיר השבוע (של אביתר): פקק תנועה (המקורי) - שיר השבוע (כללי): צדק- ארז לב ארי - אלבום השבוע: שמחת הפרטים הקטנים - ציטוט השבוע: מי שגורם לך לבכות לא שווה את הדמעות שלך.. (כמה קיטש- ככה נכון.) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \\ לשבוע שלכם): לפעמים עד שאתה לא יוצא פראייר אתה לא יוצא בכלל.. - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה שהייתי :) - משהו שהרס את השבוע: אנשים שלא יודעים להכיר תודה.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חתונה של חברה טובה- מחר :) - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: יום יבוא... - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): רוני אלטר - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לחשוב חיובי

shoham95

New member
../images/Emo252.gif

- שיר השבוע (של אביתר): בשבילך, עדר של שוורים, חלון. - שיר השבוע (כללי): אני במצב- איפה הילד, פרימיטיבים- ארז לב ארי, בגנך- בציר 76, מרוב אהבה שותק- בעז בנאי. - אלבום השבוע: שיר טיול, עומד על נייר, ארגמן- ארז לב ארי, זמן סוכר- איפה הילד. - ספר השבוע:
אני לא מספיקה לקרוא
- ציטוט השבוע:
- סרט \ סדרת השבוע: TLV
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "אל תהפוך לאיש העצוב מהשיר, תן לי סיבה להאמין שהעצב יש לו סוף." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: חופש... כיף כזה. - משהו שהרס את השבוע: כל הזמן חשבתי על זה שאני חוזרת ללמוד השבוע
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות:
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): ארז לב ארי, איפה הילד. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): הסרט זוהי סדום.

SnapDragon

New member
שובי בת ירושלים. שובי.

- שיר השבוע (של אביתר): פודרה. תחרות כלבים. חתונה לבנה. א ח ד - א ח ד !
- שיר השבוע (כללי): אברהם טל - אם את הולכת. השיר שהפך להמנון הלא-רישמי של הטיול שלנו, מהסיבה הפשוטה שחרשו עליו בגלגלצ. חמוד דווקא. אז אימצנו
. - אלבום השבוע: עדיין שמחת הפרטים הקטנים. - ספר השבוע: עלון תיירותי כזה או אחר
- ציטוט השבוע: "היא לא נושכת"... (אנשי הצפון מוקסמים מאנה). - סרט \\ סדרת השבוע: במטבח עם אהרוני
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \\ לשבוע שלכם): "כשהכל טוב, אז הכל טוב". - אמוטיקון השבוע:
. - משהו שעשה לכם את השבוע: לשרוד את היהודייה ביום לוהט במיוחד, לשתות בכוס "קומבו" (ע"ע: תמונה), מסע ריינג'רים, ולקינוח - שוני
. תודה. - משהו שהרס את השבוע: מפגש כמעט קריטי ומרובה צרחות בין הרגל שלי לדבורה "תועה". - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מנוחה ונחלה. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: ענקקק ! - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): G-D is the dj. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): 5 הופעות בשבועיים. מטורף, עייפות כרונית, ופער ענקי בתמונות שצריך להעלות אח"כ, אבל שווה כל רגע.

למעלה