סכמ"ש +!

Bartal j

New member
אוי טירונות לא נחמד אבל אחלה זיכרונות בהמשך

אני עשיתי רובאי 03

Bartal j

New member
מסכמשת שבוע וחודש חחח

סיכום שבוע!! דבר טוב שקרה לך השבוע? אממ לא הכי זוכרת.. השבוע טס מהר הרוב לימודים לפסיכומטרי עכשיו בעיקר נשאר מרתונים, סימולציות ולחץ.. אין לי זמן להמשיך את הסיפור שלי!\ אה יצא לי לראות חברה מהמכללה שלא ראיתי הרבה זמן... אה ושדרגתי פלאפון בשעה טובה..
ביאוס השבוע? הייתי חולה בשפעת כמעט שבועיים מזל שיצאתי מזה השבוע.. קניית השבוע? אימא קנתה לי 3 חולצות כאלה טוניקות חמודות.. והביאו לי מחו"ל חמאת גוף של הסדרה הסגולה של ויקטורייס סיקרט גארדן עכשיו יש לי סט שלם.. קרם גוף, מי גוף חמאת גוף ובושם...
ספר השבוע? ארטישוק פסיכומטרי נחשב? חח קראתי קצת את אלים וגיבורים ספר מקסים המאגד בתוכו מעשיות של מיתולוגיות יוון ורומא של גוסטאב שוואב שידיד שלי קנה לי מתנה לפני שבועיים. סרט/סידרת השבוע? יומני הערפד חזר!! ולא וויתרתי נשארתי אתמול עד שלוש בלילה וצפיתי
ציטוט השבוע? עם כל ההיגיון שיש במתמטיקה אני לא מצליחה לראות אותו.. מסקנה פסיכומטרי זה דבר מיותר הוא והביורוקרטיה. אני מגיעה לתובנות מאוד עמוקות בלימודי הפרק הכמותי... תמונת השבוע? ידיד שלי ערך תמונה קצת ישנה שלי בפוטושופ יצא מגניב כזה דווקא. השיר שנדבק לכם בראש/עורר בכם השראה השבוע? "Everything's Gonna Be Alright" by Sweetbox עודד אותי השבוע דווקא שיר אופטימי כזה. וכמובן הרבה נייטוויש באמפי.

Ayelet 363

New member
סיכום השבוע הזה

דבר טוב שקרה לך השבוע? השתפרתי בטירונות, השפתיים שלי חזרות להיראות כמו שפתיים (פירוט למה הן לא נראו כמו שפתיים בביאוס השבוע) ביאוס השבוע? יש לי על זה חפירה שכבר כתבתי במקומות אחרים אבל האפשרות של copy ו-paste שוב לא עובדת לי ואני לא זוכרת איך להחזיר את זה... אז אחר כך. קניית השבוע: בקבוק מים ותרופות (קשור לביאוס השבוע). ספר השבוע? בזמן המועט שיצא לי לקרוא- "הנערה ששיחקה באש" מאת סטיג לרסון. סרט\סדרת השבוע: בעיקר איך פגשתי את אמא, קוגר טאון. ציטוט השבוע: אני לא זוכרת את המילים המדוייקות, אחותי שיבחה אותי שהצלחתי שמחלת העור שחטפתי (פירוט בביאוס...) תהיה מידבקת (כי קיבלתי בגלל זה גימלים). הייתי במיון. אחות\רופאה עמדה לדקור סוג של פצע מוזר שהיה לי עור (קשור למחלת העור ההיא). אני: אההה היא: עוד לא דקרתי אותך אני: כן, אבל אני מכינה את עצמי.
תמונת השבוע: ניסיונות כושלים שלי לצייר חרב באבן (יש לי פטיש מוזר לאגדות ובעיקר אלה על המלך ארתור). משום מה גם טירוניות אחרות ראו ציורים שציירתי אז בטירונות ואמרו שאני מציירת יפה- אבל אני באמת חושבת שאני לא מציירת משהו... השיר שנדבק לכם בראש\עורר בכם השראה השבוע: Defying Gravity של גלי, של אידינה מנזל לבד ושל אידינה מנזל עם קריסטין צ'נוות' עוד שירי גלי...

Ayelet 363

New member
הביאוס

חייבת להוציא... מצטערת. כבר מאז הגיוס חזרתי הביתה עם תחושת מחנק בגרון. אבא שלי אמר שאם ארגיש רע אפנה לרופא ביום ראשון- וקשה לי להאשים אותו, אני תמיד חושבת שיש לי משהו, או לפחות בעבר זה היה כך, בתקופות רבות בבית הספר... זה לא חדש. ביום ראשון נרשמתי לחופ"ל. ביום שני הייתי אצל החופ"ל והיה לי חום 37.5. ביום רביעי לא יכולתי ללכת אליו שוב, נדמה לי שבחמישי כבר הייתי שוב, שוב 37 משהו... גם לא האמינו לי שזה חום, למרות שאבא שלי לימד אותי שאצל מבוגרים זה כן, וגם טירוניות אחרות אמרו לי שלא וממש נעלבתי שהן ישר בטוחות שהן יודעות יותר טוב ממנו בלי הוכחות (לא שהוא בטוח צודק, כמובן, אבל הפריע לי שמיד שוללים משהו) ובכלל קיבלתי תחושה שחושבים שאני עושה צחוק אולי- אפילו שבאמת הטירוניות האחרות שפגשתי ממש נחמדות וממש עזרו לי, ואני באמת חייבת להן הרבה. אז עבר דיי הרבה זמן... עד איזה יום שבת בערב, שהמשכתי להשתעל, ופתאום המפקדת שואלת אותי מה קרה וסיפרתי לה שאני יותר משבוע עם חום. היא אמרה למה לא סיפרתי לה וזה... אבל כן סיפרתי על זה- החופ"ל כבר ידע שאני מאוד רוצה תור לרופא, הודעתי למישהו אחר מהמפקדים, שאמר שהוא ינסה לטפל בזה (המ"כית שלי לא הייתה, זו הייתה מפקדת מחליפה שלא הייתה ספציפית שלי- אלא מפקדת שהחליפה אותה). היא דאגה שעוד באותו יום יקחו אותי לבדיקת מדדים- חום ודופק- ובאמת אז, אחרי שכל פעמדדו לי חום בצבא, היה לי חום 36 ומשהו. זו שבדקה לי מדדים אמרה שאם ארגיש רע אבקש לראות רופא. חשתי הקלה רבה בגלל זה, אבל אחר כך שוב רע ואולי אף יותר גרוע וביקשתי לראות רופא- שוב 36 ומשהו, אבל קיבלתי תרופות נגד כאב גרון, נגד הנזלת, השיעול... מתישהו אחר כך הופיעה אצלי פריחה מוזרה. זה התחיל כפצעים באוזן (או שמא אוזניים)? בהתחלה גירדתי כי חשבתי שזה לכלוך אוזן רגיל שנהיה יבש, אבל זה נהיה יותר גרוע עד שלפני כמה ימים אנשים פחדו להתסכל עליי, הלכתי לחופ"ל, משם לרופא... והתברר שיש לי מחלת עור מידבקת. מה שמטריד אותי הוא שהבנתי הוא שברגע שנדבקים בזה לא נרפאים- זה נהיה כרוני ומתפרץ כל כמה זמן או משהו. זה יהיה לי תמיד. זה מגרד וזה מעצבן. מה גם שאמרו לי וקראתי שההתפרצות של זה קשורה בלהיות זמן מה עם חום- אז ייתכן שזה סוג של אישור מאוחר שאני ואבא שלי צדקנו וכן היה לי חום כל הזמן הזה... ועכשיו תהיה לי השפעה של זה כנראה לכל החיים. קראתי שתדירות החזרה משתנה מאדם לאדם, נע בין שבועות לחודשים, ולעיתים לעולם לא. אצלי זה גם הופיע רק אחרי תנאים קשים- אז אבא שלי גם טוען שיש סיכוי שסה לא יחזור לי אף פעם והוא גם אמר שעוד לא אישרו לי שזו באמת המחלה.

MoonFairy

New member
../images/Emo201.gif

ת׳אמת נשמע לי כמו הרפס. כן, הרפס זה לא רק פצע על השפתיים שיוצא פעם ב... זה נגיף מדבק שברגע שנדבקים הוא איתך לכול החיים. מתפרץ בד״כ במצבים של לחץ נפשי ובעיקרבעיקר כשיש חום והמערכת החיסונית נחלשת. הרפס יכול להתפרץ בכול מני מקומות ובכול מני צורות ורמות. אני אומנם לא רופאה, אבל אנשים קרובים אליי נדבקו בזה ויצא לי לראות כמה רמות של המחלה... טירונות זה ה-מקום להידבק ולחלות. הימור שלי זה ששתית ממימייה של חברה או ג׳ריקן מחלקתי או וואטאבר ונדבקת... את חייבת לשמור על עצמך, תעשי הכול כדי לא לתפוס חום או התקררות או משהו, שלא יעורר את זה שוב... ואל תתני לאף חובש צבאי אידיוט להגיד לך ש37 זה לא חום! הכול תלוי בהרגשה שלך ותסמכי על זה. (ואת זה אומרת לך היפוכונדרית... חחח
) אני מקווה שאת בסדר עכשיו ותרגישי טוב!!!!!
!!!

פנדורה5

New member
אני מסכימה זה כנראה הרפס

אני נדבקתי בזה בכיתה ה' וכל הכתף והחלק העליון של הזרוע שלי התכסו בפצעים, הרופא שלי אמר לי גם שזה יוכל להתפרץ בכל זמן ובכל מקום אז מאז אני בודקת באופן קבוע שאין לי פצעים כאלה על הגוף. אם זה הרפס אז אני ממליצה לשטוף במים חמים (זה מקל על הגירוד) ותאמיני או לא תשימי על הפצעים קצת משחת שיניים זה גם עוזר. אה ותשדלי לא לגרד אחרת יהיו לך צלקות. בכל מיקרה אני מקווה בשבילך שזה לא יהיה הרפס ושזה לא יהיה משהו בעל התפרצות חוזרת.

Ayelet 363

New member
אוי אני מגרדת יחסית הרבה

משתדלת שלא, אבל קשה... וכבר יש לי סימן שטוענים שלא רואים כי גירדתי כשהייתי קטנה והיו לי אבעבועות. תודה על הכל! :]

למעלה