יבלת מנוולת

IאילהI

New member
../images/Emo256.gifיבלת מנוולת

שלום ד"ר, באופן חצוף למדי התיישבה לי יבלת בכרית כף הרגל (איך היא הגיעה לשם בכלל??). היא עגולה ובתוכה נראים 2 פסי אורך כהים. פצחתי במלחמה! קניתי נוזל חום שמורחים על היבלת (Noxa Corn) וכבר שבוע וחצי אני מורחת בהתמדה אבל נראה לי שהיבלת דוקא התחזקה והפסים הרעים התעבו. הוצאתי כלי מלחמה (מספרי ציפורניים מחוטאים ואלכוהול) וחפרתי איתם לעומק, גזרתי חלק מהפס עד האזור הכואב ומרחתי שוב את הנוזל. נראה אם יעזור. לשלב ב קניתי פלסטרים ליבלת. יש אולי רעיון אחר למגר את הפולשת? תודה רבה! אילה
אגב, היבלת לא כואבת, היא מטרידה יותר ברמה העקרונית

יבלת בכף הרגל

אכן מעצבן, אבל צרת רבים חצי נחמה ( או נחמת טפשים ) - קורה לרבים . מעיד יותר מכל על כך שאת משתמשת ברגל וזה טוב :) בכל אופן - יש לכך פתרונות מצויינים - מה שאת עושה אמנם עשוי לעזור , אך השמרי מלפגוע בעצמך . במידה ולא - פני לרופא עוא בקופ"ח אשר מצויד בניסיון רב לפתרון הבעיה.

IאילהI

New member
אכן טיילתי המון השנה

אבל דרכתי כמדומני במידה שווה (פחות או יותר) גם על הרגל השניה... עשיתי אתמול חפיר עמוק ומדמם שלא יבייש את טובי הארכיאולוגים אך נראה שהיא נאבקת ולא מתכוונת לוותר. ימח שמה. זו היבלת מהסוג שהרופאים צורבים בחנקן או משהו כזה? עד שאקבע תור היא עלולה להגיע למימדים מפלצתיים.... מצד שני, אם אני אמשיך במלחמה אני עלולה להגיע לצד השני של הרגל...
טוב, תודה רבה על התשובה! אילה

תשובה

לא בהכרח צורבים עם חנקן תלוי במיקום ובסוג בכל מקרה יש פתרונות טובים מאד

למעלה