17-10 NEW ZELAND

nini18

New member
אוףףףףףף לא הלך . מה אין לו בגדים יותר ../images/Emo10.gif

שהוא צריך ללבוש את בגדי הטור בהופעה טלויזיונית איזה גרוע הוא נהייה מבחינת סטייל . איפה ציקססססססססססססססס ?????

nini18

New member
איזה הופעה יפההההההההה ../images/Emo47.gif רקק חחחחח

אוףףףףףףףףףףףףף אני שונאת את הרקדניםםםםםםםםםםם נו אני לא יכולה איתם יותר אוףףףףףףףףףףףףףף |בכילנצח|

אוף גם אני...וההופעה מדהימה,למה השופטים

נראים כמו צנונים???כאשר ראיין אותו אחרי ההופעה,מראים אותם ברקע עם פרצוף 9 באב
מה נסגר איתם??או שהם בשוק טוטלי

RacheLambert

New member
הופעה מעולה חבל שהם לא ניגנו לייב

זה הכי יפה ומקפיץ כשזה לא פלייבק.. קצת ביאס שהוא בא עם התלבושת מהטור אבל לא משנה הייתה הופעה נהדרת והקהל השתגע עליו

nini18

New member
מה?? איך את יודעת שהם לא ניגנו לייב???

מונטי עשה בכאילו????

RacheLambert

New member
שומעים שזה פלייבק

ותראי איזה הבדל מאיך שזה נשמע בטור.. בלייב שומעים יותר תופים וגיטרות וזה לא היה, אז כן הם לא ניגנו

mayarel

New member
הם גם לא ניגנו לייב וגם היתה בעיה בסאונד

לא משהו של הופעה. אולי כי נמאס לי מהשיר הזה בטור, אבל לא יודעת.. לא הייתי מתלהבת ממנו אם פעם ראשונה הייתי רואה אותו.

הופעה מעולהה ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

ולדעתי בפלייבק זה נשמע מעולה יותר מלייב
אולי אבל זה רק בגלל שזבה איכות טובהXD

nini18

New member
יש לי עור ברווזזזזזז איזה מרגש הוא למותתתת

עליוווווווווווווו

RacheLambert

New member
הוא אמר דברים כ"כ נכונים ומרגשים ../images/Emo23.gif../images/Emo10.gif

נורא עצוב מה שקרה בתקופה האחרונה באמריקה.. הרבה מפורסמים אמריקאים לוקחים חלק בקמפיין הזה אבל אני חושבת שאצל חלקם זה בא מהמקום הטרנדי של העניין אבל אצלו זה בא מהמקום הכי אמיתי וכנה ואני בטוחה שהסרטון הזה יעזור להרבה אנשים שמרגישים "unsafe" לגבי האוריאנטציה המינית שלהם. והוא כזה יפהה

mayarel

New member
הקטע שהוא אומר שעדיין יש כלפיו ביריונות

בתקשורת ובכלל. זה כל כך נכון. נשמה שלי. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף באמת לא להאמין שזה 2010 והחרא הזה עדיין קיים.

אני ממש עם דמעות פה../images/Emo7.gif כפרה עליו,איזה אמיתי

וכנה הוא ,אין דברים כאלה,הכל בא מהלב היפה שלו ישר למציאות המכוערת של היום.....סירטון מדהים עם המון מסר

למעלה