וזה שאני...
1. החג האהוב עלי ביותר - נמק. - חג הסוכות ושמחת תורה - החג שבו נולדתי - אוהב בו את "ושמחת בחגך והיית אך שמח" אוהב את הסוכה וארבעת המינים ואת העמקות שבהם ואת האחדות שהם מסמלים - אוהב את שמחת בית השואבה ו"על האש" ואת שמחת תורה - לרקוד ולשמוח - להיות בשמחה תמיד. 2. אם לא הייתי הומו - מה הייתי רוצה להיות? כיום אני מוגדר כדומיני, הייתי רוצה להיות הומו מוחלט... חחחח 3. ספר על חלום חייך שהתגשם ומשאלה שטרם התגשמה. להתחתן (אומנם בגיל מאוחר יחסית) ולהביא לעולם ילדים ביולוגים שלי. משאלה שמן הסתם לא תתגשם לצאת מהארון קבל עם ועולם ולמצוא חבר לחיים. 4. אם יצאת מהארון, ספר חוויות על היציאה ואם טרם יצאת, האם אתה מתכוון לצאת ומה הן תחושותיך ואם לא - ממה אתה חושש? אני די עמוק בארון (בין הסדינים למגבות, בין השמלות לחולצות, בין הסירים לצלחות, בין הספרים למחברות, בין הסבונים לשמפואים... חחחחח - תלוי באיזה ארון אני נמצא). אבל דווקא יצאתי מהארון בפני אחד ויחיד (קרוב משפחה צעיר מ"כ בצבא, גבר גבר, שיש לי תחושת בטן שהוא מסתיר ממני דבר מה, אבל היה לי כייף לשוחח איתו על הומואים דתיים על הרב רון ולגלוש עד לחשיפתי בפניו - בחור מקסים שקיבל אותי כמו שאני ויודגש שהקשר בינינו התאדק יותר מאז החשיפה). אני בהתלבטות עצומה אם לצאת בפני חבר לעבודה, תמיד אני שורק לו שיש לי מה לספר לו אבל דוחה את הקץ... עד מתי, לאלוקים הפתרונים. 5. בעל החיים/בעל כנף שהייתי רוצה להתחקות לו ומדוע? הווי עז כנמר, קל כנשר, רץ כצבי וגיבור כארי - לעשות רצונך אבי שבשמיים. 6. איזה עונה מעונות השנה אהובה עליך במיוחד ומה היא עושה לך?אין כמו החורף - אוהב את ההתכרבלות בתוך הפוך במיטה (לו רק יכולתי להתכרבל עם בן זוג צעיר...) להאזין לרוחות הנושבות בחוץ ולגשם הדופק על חלוני. לנשום את האדמה לאחר הגשם הראשון... ולקבל באהבה את הלטיפות של הרוח הקרירה על פניי... (אגב, אחיי ורעיי - משאל מס' 3 כבר מוכן וגם משאל פרימי, אבל עוד חזון למעד... ההשתתפות די ערה ואני שמח שאהבתם את הרעיון, בל אופן אני עדיין מצפה לעוד ועוד חברים (המדליק 22, איבאל, דרור, הרב רון, חול הפירמידות, נתנאליאופלד, ריד13, איתן זהדי דתי, דתלש סופי, סרוג בארון, הנמצא, ז'סטמי2, חמדח ואוהב, הארי, בחור אהוב, ועוד רבים וטובים שיסלחו לי שלא הזכרתי את ניקם) וחברות (פרו ורבו, השם אינו פנוי ועוד...) שיטלו חלק במשאל.