משאל הפורום 2

ספר ריק

New member
מדברים על אכזבות? אז אותי מאכזב אופיר

ששוב בוחר להתעלם מדעה הרווחת בקרב חברי הפורום, שלא רואים לנכון לאפשר לת"א 10 להתבטא בחופשיות ובחוסר הרסן בהם הוא מתבטא כאן. נכון, בהודעה הספציפית הוא כתב דברים של טעם, אבל מה זה משנה-מדובר על העקרון ועלך סגנו ןהכתיבה שלו פה בפורום ותוכן הדברים שהוא מביא. כמו שהדת והאמונה מתפוגגות אל מול העדר ההגיון והעוול הרב וכד'. זה פורום שמיועד לחבר'ה דתיים, מאמינים , או לכל הפחות כאלו שמכבדים את הנ"ל!

טיףטף2

New member
ההודעות של הטרול ההוא באמת מציקות.

ספר ריק,תעשה לי סיפריה

טיףטף2

New member
../images/Emo148.gif../images/Emo148.gif

1. החג האהוב עלי ביותר - נמק.-פורים!!!!!!!!כי זה חג פאנני ביותר
2. אם לא הייתי הומו - מה הייתי רוצה להיות?
זו שאלה דיי מצחיקה כי זה כמו שתשאל בנאדם שאם הוא לא היה עצוב הוא היה.....שמח... כלומר,כמובן שהתשובה תהיה ההבדל,אם לא הייתי הומו הייתי סטרייט.........
3. ספר על חלום חייך שהתגשם ומשאלה שטרם התגשמה-רוב חלומותי טרם התגשמו.(דיכאוני משהו,הא?) 4. אם יצאת מהארון, ספר חוויות על היציאה ואם טרם יצאת, האם אתה מתכוון לצאת ומה הן תחושותיך ואם לא - ממה אתה חושש?הרבה חששות 5. בעל החיים/בעל כנף שהייתי רוצה להתחקות לו ומדוע?מכיר תכירה עצלן?הוא קרוי על שמי.אני עצלן
6. איזה עונה מעונות השנה אהובה עליך במיוחד ומה היא עושה לך?חורף
כל החושך והגשם שלא נדבר על הרוחות הקרות בפנים
זה באמת כיף!

וזה שאני...

1. החג האהוב עלי ביותר - נמק. - חג הסוכות ושמחת תורה - החג שבו נולדתי - אוהב בו את "ושמחת בחגך והיית אך שמח" אוהב את הסוכה וארבעת המינים ואת העמקות שבהם ואת האחדות שהם מסמלים - אוהב את שמחת בית השואבה ו"על האש" ואת שמחת תורה - לרקוד ולשמוח - להיות בשמחה תמיד. 2. אם לא הייתי הומו - מה הייתי רוצה להיות? כיום אני מוגדר כדומיני, הייתי רוצה להיות הומו מוחלט... חחחח 3. ספר על חלום חייך שהתגשם ומשאלה שטרם התגשמה. להתחתן (אומנם בגיל מאוחר יחסית) ולהביא לעולם ילדים ביולוגים שלי. משאלה שמן הסתם לא תתגשם לצאת מהארון קבל עם ועולם ולמצוא חבר לחיים. 4. אם יצאת מהארון, ספר חוויות על היציאה ואם טרם יצאת, האם אתה מתכוון לצאת ומה הן תחושותיך ואם לא - ממה אתה חושש? אני די עמוק בארון (בין הסדינים למגבות, בין השמלות לחולצות, בין הסירים לצלחות, בין הספרים למחברות, בין הסבונים לשמפואים... חחחחח - תלוי באיזה ארון אני נמצא). אבל דווקא יצאתי מהארון בפני אחד ויחיד (קרוב משפחה צעיר מ"כ בצבא, גבר גבר, שיש לי תחושת בטן שהוא מסתיר ממני דבר מה, אבל היה לי כייף לשוחח איתו על הומואים דתיים על הרב רון ולגלוש עד לחשיפתי בפניו - בחור מקסים שקיבל אותי כמו שאני ויודגש שהקשר בינינו התאדק יותר מאז החשיפה). אני בהתלבטות עצומה אם לצאת בפני חבר לעבודה, תמיד אני שורק לו שיש לי מה לספר לו אבל דוחה את הקץ... עד מתי, לאלוקים הפתרונים. 5. בעל החיים/בעל כנף שהייתי רוצה להתחקות לו ומדוע? הווי עז כנמר, קל כנשר, רץ כצבי וגיבור כארי - לעשות רצונך אבי שבשמיים. 6. איזה עונה מעונות השנה אהובה עליך במיוחד ומה היא עושה לך?אין כמו החורף - אוהב את ההתכרבלות בתוך הפוך במיטה (לו רק יכולתי להתכרבל עם בן זוג צעיר...) להאזין לרוחות הנושבות בחוץ ולגשם הדופק על חלוני. לנשום את האדמה לאחר הגשם הראשון... ולקבל באהבה את הלטיפות של הרוח הקרירה על פניי... (אגב, אחיי ורעיי - משאל מס' 3 כבר מוכן וגם משאל פרימי, אבל עוד חזון למעד... ההשתתפות די ערה ואני שמח שאהבתם את הרעיון, בל אופן אני עדיין מצפה לעוד ועוד חברים (המדליק 22, איבאל, דרור, הרב רון, חול הפירמידות, נתנאליאופלד, ריד13, איתן זהדי דתי, דתלש סופי, סרוג בארון, הנמצא, ז'סטמי2, חמדח ואוהב, הארי, בחור אהוב, ועוד רבים וטובים שיסלחו לי שלא הזכרתי את ניקם) וחברות (פרו ורבו, השם אינו פנוי ועוד...) שיטלו חלק במשאל.

תשובות ../images/Emo45.gif

1. החג האהוב עלי ביותר - נמק. חנוכה, בגלל הנרות והגשם הראשון :) 2. אם לא הייתי הומו - מה הייתי רוצה להיות?אז הייתי גבר חח בעצם אני לא הומו 3. ספר על חלום חייך שהתגשם ומשאלה שטרם התגשמה.חלמתי לעשות שינוי חזותי וכעת איני רוצה שזה יתגשם חח 4. אם יצאת מהארון, ספר חוויות על היציאה ואם טרם יצאת, האם אתה מתכוון לצאת ומה הן תחושותיך ואם לא - ממה אתה חושש?אחי סיפר לי בפון שהוא הביא בחורות לבית אז אבא שלי אמר "הו, מה זה כל הבחורות האלו?" ואחי ענה "זהר שאני לא אביא בנים.." אז אבא שלי ענה "מספיק יש לנו אחת...."
ויש לציין שמעולם לא יצאתי מהארון (כי אני לא שלמה עם זה)
5. בעל החיים/בעל כנף שהייתי רוצה להתחקות לו ומדוע? אוהבת בעלי חיים, מממ.. זו שאלה קשה... 6. איזה עונה מעונות השנה אהובה עליך במיוחד ומה היא עושה לך?קיץ, כי לכולם חם מידי ולי סופסוף נעים...

חן חן לכל המשתתפים...

ומי שעדיין לא הצטרף, מוזמן כעת לענות על המשאל. אני חייב לציי כי מכל מלמדי השכלתי. בין התשובות ניתן ללמוד דברים חדשים ואין ספק שככל שיש יותר משתתפים, הדעות והמחשבות שעולות על הכתב רחובות יותר ומעצימות יותר. יישר כח לכולם. משאל פורימי ומשאל מס` 3 בדרך... לכל מי שיש רעיונות לשאלות מקיפות יותר ומעמיקות יותר וגם פיקנטריות, מוזמן לשלוח אליי למסר פרטי או אם ירצה מוזמן לערוך משאל ולהעלותו כאן. השתתפותכם חשובה ומרחיבה אופקים.

לאחר נחיתה באה"ק: הנה התשובות שלי

החג שלי הוא חנוכה. נרות, שלג, מסיבות, סופגניות ולביבות. שילוב יפה של היבט דתי (נס הפך) והיבט הסטורי (המרד). - אילו לא הייתי הומו, הייתי כנראה חי חיים דתיים בקריות ומתחתן עם בת מהשכונה. האם זה מה שהייתי רוצה להיות? לא. אני שמח בחלקי - חלום חיי היה לגור עם בחיר ליבי, ואני עושה זאת כבר 33 שנים. חלום שאני עדיין חותר אליו הוא שמחת חיים יום יום. - סיפרתי כבר כאן גדולות ונצורות על יציאתי מהארון - נשר. מסמל חופש, עוצמה, ונוף עוצר נשימה
- אביב: השלג נמס, המים מתחילים לזרום, הצפורים חוזרות מן הדרום, העצים מתחילים ללבלב. זאת עונת התיקווה והיקיצה.

ספר ריק

New member
ברוך השבבב!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

לארץ הקודש, וגם לפורום (כי לא שמענו ממך הרבה זמן
)

ברוך הבא לאה"ק

/tapuzforum/images/Emo245.gifאני חושב שמקומך כאן בארץ ישראל, מה גם שלדבריך היום די מכבדים ואוהבים אותך כאן.

תודה לספר ריק וגם לך על קבלת פנים חמה!

מקומי בא"י, אבל רצה הגורל ונתגלגלתי לCANAAN או משהו כזה
. בן זוגי ממש ברגע זה יושב ומשנן מילים בעברית, אבל הוא כנראה לא ידבר אותה על בוריה. הוא גם אנאלפבית בעברית, והשלטים שאנחנו רואים ברגע זה מן המרפסת, מתסכלים אותו. הביקור הזה יהיה ארוך, כמעט כמו תושבות
מקווה לראותכם בכנס הו"ד או בפגישה אישית...

טיףטף2

New member
אה סביר.

חשבתי כמה שנים טובות.... נו,מזג האוויר קיבל את פניך בצורה יפה?

עדיף מאוחר מאשר אף פעם...

+‏ ‏ 1.חג האהוב עלי,כמעט כולם.אבל בראש השנה יש משהו מיוחד של התחלה מחדש והתנקות ההרגשה הזו מאד מעוררת אותי באופן מיוחד יותר משאר החגים... 2.גם עכשיו שאני הומו הייתי בוחר להיות סטרייט כל שכן אם לא הייתי... 3. דרמתי מידי העניין של חלום והתגשמות רואה את חיי יותר במגמה מאד מציאותית צעד אחר צעד לפי הספר בלי הרבה מקום לחלומות.... 4.יצאתי מהארון בפני ידידה מאד טובה שלי לפני חצי שנה השמיים לא נפלו אנחנו עדיין מיודדים כבעבר... 5. חיה הייתי אומר בעל כנף רק משום החופש והמרחב שאפשר להשיג בלעוף ולרחף במרחב האווירי. 6. לא עונה שחם בה מידי ולא קר בה מידי,אביב או סתיו עם יתרון לסתיו אני אוהב שמיים אפורים,שלכת... עד כאן,ערב טוב לכם חברים...;)

למעלה