משאל הפורום 2

../images/Emo251.gif משאל הפורום 2

ערב טוב חברים מקסימים לאור ההיענות הדי מוצלחת למשאל הראשון (אפשר לשפר) אני מתכבד לפתוח במשל פורום מס' 2 1. החג האהוב עלי ביותר - נמק. 2. אם לא הייתי הומו - מה הייתי רוצה להיות? 3. ספר על חלום חייך שהתגשם ומשאלה שטרם התגשמה. 4. אם יצאת מהארון, ספר חוויות על היציאה ואם טרם יצאת, האם אתה מתכוון לצאת ומה הן תחושותיך ואם לא - ממה אתה חושש? 5. בעל החיים/בעל כנף שהייתי רוצה להתחקות לו ומדוע? 6. איזה עונה מעונות השנה אהובה עליך במיוחד ומה היא עושה לך? עד כאו להפעם... המשאל כמובן מופנה לכלל החברים והחברות. אז קימה חברי'ה שתפו פעולה ואני מצפה לשמוע מכולכם!!!

ספר ריק

New member
../images/Emo154.gif ההודעה השנייה שלי מחוץ לארון ../images/Emo3.gif

(טוב, לפחות באופן חלקי..) 1. חנוכה- בילדות היינו מדליקים כל המשפחה נרות ביחד (אשכרה הקפדנו שכל ערב אבא יחזור מוקדם מהעבודה וכולנו יחד נדליק) ואמא הייתה מחלקת מתנות קטנות בכל ערב, וזה נחרט בלב עד היום, אז אני חולה על החג הזה. 2. סטרייט (מקווה שהבנתי ת'כוונה) 3. חלום חיי שהתגשם: יצאתי מהארון בפני חבר. כעת יש חלומות של שלב 2 שטרם התגשמו: לצאת מהארון בפני הורים, שאר החברה. 4. סיפרתי ממש עכשיו בשרשור בפורום 5. חתול - יש איזה גמרא שאומרת שאלמלא ניתנה תורה, היינו למדים צניעות מהחתול. ולצערי יש לי הרבה מה לשפר בנושא זה (אפילו שזה לא צניעות במובן הזה, לא נורא
) 6. אביב, כמובן. הכל פורח ויש ריחות נעימים. (לפחות בצורה תיאורטית. מעשית יש לי קיץ וחורף ואני מעדיף חורף, כי בחורף תמיד אפשר להתכסות שיהיה חמים יותר, אבל בקיץ מה תעשה נגד החום? תוריד את העור?) שאלות מגניבות ! תודה על היוזמה הנחמדת

justmee2

New member
עונה../images/Emo13.gif

1. החג האהוב עלי ביותר - נמק. אני אוהב את רוב החגים, אבל אני חושב שפורים במיוחד בגלל כל האווירה ואוזני המן
2. אם לא הייתי הומו - מה הייתי רוצה להיות? מממ כמה עוד אופציות יש?
3. ספר על חלום חייך שהתגשם ומשאלה שטרם התגשמה. האמת שלצאת מהארון לגמרי ושהחברה תקבל את זה, זה חלום לא קטן ואני די בדרך לשם, ובכלל אני מקווה שהחברה תלמד לקבל את השונה (לאו דווקא הומואים ולסביות)... 4. אם יצאת מהארון, ספר חוויות על היציאה ואם טרם יצאת, האם אתה מתכוון לצאת ומה הן תחושותיך ואם לא - ממה אתה חושש? החברים הקרובים יודעים, ואני כ"כ שמח שעשיתי את הצעד הזה, וגם העובדה שהם קיבלו את זה טוב, אין מילים לתאר
אני מתכנן בקרוב לספר להורים, וכמובן שיהיה אדיר אם הם יקבלו את זה אבל מה שיהיה יהיה, ונקווה לטוב! 5. בעל החיים/בעל כנף שהייתי רוצה להתחקות לו ומדוע? יש כמה: ציפור- בגלל שהיא יכולה לעוף וזה נראה לי מגניב כלב- כי זה כלב דולפין- במידה וצריך חיה במים...הם כאלה מותק
6. איזה עונה מעונות השנה אהובה עליך במיוחד ומה היא עושה לך? חורף! אני בטח פה במיעוט, אבל אני אוהב את האווירה בחורף, את השוקו החם את הפוך וההתכרבלות. אחלה שאלון

אהבתי

ד' היקר, אחלה שאלון! החג האהוב ביותר - סוכות: ארוך (בין השאר בא לידי ביטוי ב- "חייב" לקחת חופש מהעבודה), אופטימי, מותר לעשות הכל (בניגוד לפסח), מזג אויר נוח, קישוטי סוכה, על האש, ועוד ועוד... אם לא הייתי הומו - הייתי רוצה להיות א-מיני = כך הייתי נפטר מכל הניסיונות הקשים ומכל העברות הכי חמורות. חלום חיי שהתגשם - הצלחתי ללמוד סלסול ספציפי בקריאת התורה ששנים לא הצלחתי לקלוט את המורכבות שלו (מעטים מהתימנים יוכלו להבין למה אני מתכוון, ומעטים עוד יותר ידעו לעשות אותו) משאלה שטרם התגשמה - להקים משפחה מאושרת עם אשה בה אתאהב. (לחילופין - למות בעל תשובה גמורה) יצאתי מהארון בפני אבא שלי ובפני חבר שלי הכי טוב שהוא סטיירט. לא יצאתי בפני שאר המשפחה. חושש להכאיב לאמא ודואג לשלומה. בעל חיים לחיקוי - יונה. לא יודע למה, אני מתאהב בכל יונה שאני רואה ומתמלא בעצב מתוק (באמת אין לי מושג למה). הכי אני אוהב את החורף! האוויר אחרי הגשם נקי וצלול. אוהב להתלבש בהרבה בגדים, תחושה של ניקיון עולמי. לאכול פרות הדר מלאים במיץ. להתחמם מתחת לפוך עם בן זוג או עם ספר/סרט טוב, כשהרוחות בחוץ משתוללות.

טיףטף2

New member
בפני אבא שלך קודם האימא?

ספר איך הוא קיבל זאת... בהחלט מרתק.. וחורף זה באמת רגעי אושר

הוא קיבל את זה בסדר

מצד אחד הוא אמר שהיה לו יותר קל להתמודד עם בשורת מחלה. לא שהוא מאחל לי משהו, אבל נפשית הוא היה יודע יותר איך להתמודד. הוא ביקש שאתן צ'אנס ואבקר פסיכולוג והוא מוכן לשלם על הטיפול. במידה ואין מה לעשות וזו הנטיה, הוא לא ישגע אותי להתחתן. הוא ביקש שלא אצא מהארון ושהמשפחה חושדת. ואני ביקשתי שלא יספר לאמא ולאחרים. הסברתי לו על מסמך העקרונות של הו"ד ודיי חידשתי לו. הוא אמר שהוא אוהב אותי ובלה בלה. מצחיק, אבל היחסים ביננו טובים יותר מפעם =)

אדורם1

New member
אני לא אתעצל הפעם...

1. החג האהוב עלי הוא שבועות. החג הזה קיבל את האוכל הכי טוב וגם מיד בעקבותיו מגיע הקיץ באופן רישמי. 2. סטרייט. 3. משאלה שאני שואף להגשים היא להיות בעל אמצעים לעזור לאלו שבמצוקה (רציתי להיות רופא, אבל זה לא הלך. אולי בדרך אחרת). 4. טרם יצאתי, לא אצא לעולם. ממה אני חושש? התקף לב להורים, הפצת סיפורים יצירתיים ונבואות חורבן בקרב המשפחה המורחבת. 5. ציפור, פשוט עפים לאן שרוצים. 6. קיץ! השמש עושה מצברוח טוב, אור עד 20:00, השבת מתארכת.

avitano

New member
עונה :]

1. פסח !!!!!!!!1 חולה על החג הזה אוהב את הסיפורים, אוהב מצות, את האוכל, את החופש את האווירה... ובכל אני מאוד מתחבר למצרים העתיקה 2. אם לא הייתי הומו הייתי רוצה להיות הומו 3. להיות עצמאי ולעבוד בעבודה שאני אוהב - התגשם מה שעוד לא התגשם זה למצוא בן זוג להיות איתו מאושר ולהביא ילדים יחד 4. בבית לא יודעים ואני לא חושב על זה כרגע אני גם ככה גר לבד בעבודה והחברים כולם יודעים וזו תמיד חוויה חדשה לספר חח 5. אין לי תשובה על זה... נבחרנו להיות בעל החיים הנחות ביותר - האדם :] 6. קיץ קיץ קיץ... עושה לי שמח, אור, חם, שמש, בגדים קצרים לילה טוב וברכות על היוזמה :)

ספר ריק

New member
כמו שאסור להוציא מישהו מהארון...

ככה גם לא יפה להכניס מישהו בכוח

גנימדס

New member
בוקר טוב!

1. החג האהוב עלי ביותר - נמק. כשהייתי ילד אהבתי מאד את פורים- עכשיו קצת פחות. עד לא מזמן אהבתי את יום העצמאות. אני אוהב את תחושת החולין שמאפינת אותו. ללא כל שבתון, או הלכות. יש אישור לעשות כמעט כל דבר, אין בעיה עם מלאכה, אין הכרח דתי כלשהו. יום כייפי. אבל אז הכרתי שכן שנהג להרעיש כל הלילה (עד 4 בבקר) במסיבה קולנית ואיומה שמותרת לו לפי חוק. פעם אהבתי את חנוכה - כשהיה חופש בחג הזה..... מאז שאין לי חופש -זה לא אותו דבר.... אני מניח שהמועמד שהוקפץ קדימה הוא שבועות. חג שקט, רגוע, שליו. 2. אם לא הייתי הומו - מה הייתי רוצה להיות? הייתי רוצה להיות אדם מאושר. אני לא יודע אם ההומוסקסואליות כרוכה בזה 3. ספר על חלום חייך שהתגשם ומשאלה שטרם התגשמה. להרויח מעל המינימום. להיות גאה בעצמי ובהשגים שלי. לקנות דירה. לנהוג ברכב. 4. אם יצאת מהארון, ספר חוויות על היציאה ואם טרם יצאת, האם אתה מתכוון לצאת ומה הן תחושותיך ואם לא - ממה אתה חושש? זה היה קשה אבל אני זוכר איך אבן נגולה מעל ליבי. ידעתי שעכשיו קשה -אבל זה יותר טוב ממה שהיה קודם, ועכשיו תהליכים התחילו לזוז סוף סוף. 5. בעל החיים/בעל כנף שהייתי רוצה להתחקות לו ומדוע? צפור, היכולת המופלאה לעוף קוסמת לי מאד! 6. איזה עונה מעונות השנה אהובה עליך במיוחד ומה היא עושה לך? חורף, במיוחד עכשיו כשהגשם יורד בחוץ. למדתי לקבל את הגשם כמתנה מאלוהים.

תשובות

1. החג האהוב עלי טרם חוקק בחוק. חסרים לי המון חגים. חג החירות והשיויון, חג הדמוקרטיה, חג שמירת הסביבה, חג הכרה בזכויות בעלי החיים. 2. אם לא הייתי הומו - תמיד השאלה המצחיקה הזאת שכל מי ששונא את עצמו יכתוב שרוצה להיות סטרייט. לא. אני לא רוצה להיות סטרייט. אני זה אני ויש לי חיים נפלאים ומאושרים. 3. ספר על חלום חייך שהתגשם ומשאלה שטרם התגשמה. חלום חיי היה להיות מאושר והשגתי את זה. המשאלות שיש לי היום הן קטנות כמו לנסוע למקומות מרוחקים. אלה דברים ברי השגה. 4. יצאתי מהארון. חויה שאני ממליץ עליה בחום. יציאה מהארון חייבת להיות טוטאלית, פומבית ועם כוונה להכיר גבר למטרות הקמת משפחה. 5. בעל החיים/בעל כנף שהייתי רוצה להתחקות לו ומדוע? טוב לי כבן אדם. אני מצר על הכח הרב שיש לנו לפגוע בכל כך הרבה חיות. אז במקום לשאוף להיות עוד משהו שאנחנו לא כמו לעוף, אני חושב שצריך לשאוף ולשמר את החיות והסביבה. יש יותר מידי בני אדם על הכדור הזה. 6. איזה עונה מעונות השנה אהובה עליך במיוחד ומה היא עושה לך? אין כמו האביב, עונת היחום של הטבע. כל הצומח והחי מתעוררים לחגיגת מין מהממת. כיף לטייל ולשהות בטבע.

טיףטף2

New member
היום שתיעלם מפני האדמה

זה יהיה לי יום ששון ושמחה
אני חושב שאקבע ב"נ לעשות אפילו סעודה טובה לציון האירוע הזה

למעלה