תפוז Live

../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif תפוז Live

היום ב-19:00 מגיעה רינת בר, נסיכת הזמר המזרחי לפורום "קופסת הלהיטים" לשידור Live מיוחד בהנחיית רועי וערן, ותענה לשאלותיכם. רינת מוציאה עכשיו אלבום חדש, וכולנו זוכרים לה לטובה את הגירסה העברית המדליקה לשיר Kiss Kiss (בעברית "שיר הנשיקה"). אתם מוזמנים להפנות אליה כבר עכשיו שאלות בפורום. היום ב-20:00 מעלים בסיאנס ספרותי מיוחד את הומברט הומברט, גיבור הספר "לוליטה" של נאבוקוב באירוח מיוחד. הוא יענה על שאלותיכם וסביר להניח שיתפתח דיון מעניין- אז כדאי להיות שם!

לפי דעתי דניאל הוא סתם

ילד מפונק מטומטם שכולם עושים ממנו סיפור גדול רק בגלל שהוא כאילו "חתיך" וכילו נחמד וכאילו "מושלם" למרות שהוא לא הוא סתם ילד שמתלהב מעצמו בגלל שהיה לו שיער מתאים לשחק את האי פוטר ובגלל שהוא מרוויח מלא כסף הוא סתם ילד (וכן אני מקנא)
(ירוק מקנאה)

למה מצמררת?

מצד שני, איזה מזל שבתפוז פותחים פורום לכל שטות, לא? תאר לך שההודעות האלה היו צריכות להיות בתוך פורום הספר

sarah

New member
אוי

ההבנת הנקרא שלי זוועתית. הייתי בטוחה ששאלת "למה הם פותחים פורום לכל שטות" ואז עניתי לך ולמזלי עיני צדה את ההיעלמות המפתיעה של ה"לא" מהמשפט וניצלתי מאי נעימות הידד להבנת הנקרא

sarah

New member
../images/Emo12.gif אוי ואבוי לילדה

היא מתנהגת כמו התת מודע שלי
שרה רדק-*נחנקת* אה- טרנסלביטנציה

Mooa-Numi

New member
היום יום הולדת, היום יום הולדת

ה-יום יום הולדת ל
ר ד ק ל י ף|
. גאש, אתם לא קוראים עיתונים? יש לכם מזל שיש לי זכרון מספרי פנומלי. ברכו את הכפכף הגדול. (או משהו)

למעלה