תפילה

טובי11

New member
../images/Emo25.gifתפילה

אני מתפללת יחד עם כולם שאכן ההחזרה תצליח כבר בפעם הראשונה. אתמול החזירו 3 עוברים לפונדי שלנו סיגל ויותר אופטימיות ממה שהיה אתמול ב"אסף הרופא" לא יכול להיות. הרופאים נראו ונשמעו מאוד אופטימיים במיוחד שהם אומרים שהביציות הופרו בצורה יוצאת מן הכלל. רק תיקון לאירית הבדיקה ב 08/06 ולא ב 07/06 אבל יום יותר או פחות זה כבר לא משנה. נחיה במתח עוד שבועיים. למירבי היית נהדרת.תודה!!! מחזיקים אצבעות!!!

מירבי*

New member
מצטרפת לתפילה../images/Emo24.gif

הנתונים האובייקטיבים של מחזור הטיפול הזה צריכים להביא את כולנו לאופטימיות גדולה, מספר הביציות שנשאבו, מספר ההפריות שהיו והכי חשוב איכות העוברים הנפלאה, כל זה יחד עם פונדקאית כל כך נחושה בדעתה להיות בהריון יעשו לנו כאן הריון נהדר שבסופו תינוק/ת/ות נפלאים. אל תפסיקו להיות אופטימיים, יש לכם סיבה טובה, יחד עם זה אני בטוחה שאתם נוקטים בשיטת האופטימיות הזהירה, זה חשוב כדי שנוכל להגן על עצמינו מהתרסקות. אוהבת אתכם, מחזיקה אצבעות

אמן ואמן ../images/Emo140.gifהגיע הזמן לעוד הריונות

במיוחד שחג הביכורים קרב ובא
המון בהצלחה
איזה יופי של התחדשות

mondani5

New member
מתפללת איתך!!!!

שניה אחרי שכתבתי ,רציתי לתקן ל-8.6.03 ,אני בחוכמתי המופלג החשבתי את מאי 30 יום ולא 31 ,קורה בגיל שלי. ההצלחה תצליח כבר בפעם הראשונה כמו ההצלחה של מירב ושלי,אני מאמינה ובוחה כל כך ומחכה לבטא מעל 120 ,אני מתגעגעת להתרגש איתכן . אוהבת ותומכת אירית

למעלה