תודה לרפאלי...

Bavmorda

New member
../images/Emo25.gif תודה לרפאלי...

אני מתלהבת... קפצתי מהספה, בתחנת הרדיו האהובה עלי שמו גרסת ראפ מגניבה (גם השיר שהתנגן אחריה נפלא האמת) ל- TAKE ME HOME.... של פיל קולינס(
טראומת השבוע). התקשרתי לרדיו לשאול מי שר, ורפאלי השדרן התלהב והוסיף שהם מהירים וחדים. את הגרסה הזו שרו "בונטאגז אנד הארמוני". (לא הצלחתי למצוא שם דומה באמזון...). [אני מקווה שלא טעיתי בשמו... אבל לא מצאתי את השדרן בין השדרנים/עורכים באתר של 88FM]. סיפרתי לו שזה הקפיץ אותי מהספה והזכיר לי נשכחות את יום שני... לקח לו כמה שניות לחבר ולהבין על מה אני מדברת
חחחח... מסתבר שהוא העביר את השידור (הקלוקל) באותו הערב, והם חיפשו ללא הצלחה את הגרסה הזו אז. לילה טוב...
, BAV. (מירוש ואלפה.... על זה הייתה האזעקה במסרים.... עכשיו אני יכולה ללכת לישון
)

MIRUSH8

New member
יא אללה...

נראה לי שהתקף הלב מחמיר... מה יהיה איתי ועם פיל בסופו של דבר...? הא? (פיל, לטיפולך)

MIRUSH8

New member
אגב, תודה על ההתרעה. את מקסימה :)

פשוט יצאתי עם חברות וחזרתי רק לפני 40 דקות בערך, אז לא ראיתי... אבל בכל אופן - תודה...

MIRUSH8

New member
אגב, תודה על ההתרעה. את מקסימה :)

פשוט יצאתי עם חברות וחזרתי רק לפני 40 דקות בערך, אז לא ראיתי... אבל בכל אופן - תודה...

MIRUSH8

New member
כי יש לי בעיה בשליחה - תרצח אותי?

או שאני צריכה לחזור על זה פעמיים?

Bavmorda

New member
ועוד דבר מוזר בעיניי.... אם אפשר..

כשאני מקבלת מייל על תגובה שלך להודעה שאני העלתי, אף פעם שמך לא מופיע במייל וגם לא הכותרת של ההודעה אליה הגבת. (וזה קורה רק איתך)
מחושפת את......... סתאאאם... זה היה רק לידע כללי
שהיה לך שבוע נפלא מירוש, BAV.

MIRUSH8

New member
אה... זה בגלל שאני בחורה מסווגת...

:) שבוע נפלא גם לך יקירתי...

Bavmorda

New member
../images/Emo123.gifאל תתחילי איתי../images/Emo70.gif מסווגת עלק../images/Emo3.gif

MIRUSH8

New member
יקירתי... בתור בת מזל סרטן...

את אמורה לגבות "אחות בעת צרה", אז אני מבקשת...

Bavmorda

New member
../images/Emo3.gif לא הבנתי... את נשמעת מקוטעת...

(יחסית לכאב הראש המתפוצץ שלה, מלכה [במלעיל] במצב רוח משועשע משו...)

למעלה