שרשור הנשיקה הראשונה

הנשיקה הראשונה....

נו, היו כמה כאלה , בחיים שלי... תיכף ומייד עלתה בדעתי הנשיקה שלי עם יוסי, בגן של מרים... הוא היה הילד הכי יפה בגן, ויום אחד ישבנו יחד על הנדנדה בחצר, ופתאום הרגשתי רצון עז לדעת איזה טעם יש לו בפה. האמת? כל הבאות אחריה היו עם אותה מוטיוואציה

שמנתולה

New member
../images/Emo11.gif

אני לא זוכרת את הנשיקה הראשונה עם הבלונדה.
לזכותי יאמר ש: א. זה היה מזמן. ב. גם היא לא זוכרת. אני כן זוכרת את הפעם הראשונה שראיתי אותה, זה היה לפני 16 שנים בדיוק, בשבוע הראשון של כתה ו', אי שם בספטמבר 87'. היא שיחקה גומי
אני השקפתי מהצד. השאר היסטוריה...

../images/Emo99.gif

כמו שהשמנתולה שלי כתבה אנחנו לא זוכרות את הנשיקה הראשונה
הפעם הראשונה שראיתי אותה או בעצם זוכרת אותה הייתה שהיא רדפה אחרי עם זיקית בכל בית הספר כשאני בורחת בצרחות.... והשאר בהחלט היסטוריה

זהו, זה הרבה יותר מתאים...

מאשר התיאור הפסיבי הקודם של שמנתו. שם היא רק הביטה בך בערגה...

איזה קטע...

אני גם לא זוכרת את הנשיקה הראשונה עם אישתי. וגם היא לא. איך אתם רוצים שאזכור משהו שקרה לפני יותר מ21 שנים? אפילו הפוליטיקאים לא זוכרים... אז שאני, הדודה הזקנה, אזכור? חוץ מזה, אני בטוחה שלא השקפת מהצד. בטח שיחקת כדורגל ובעטת את הכדור כל הזמן לכיוון שלה? איך ידעתי?

שמנתולה

New member
לא לא לא ../images/Emo9.gif

אני עמדתי עם החבר'ה ובחנתי את הנוף. ספורט אף פעם לא היה הסגנון שלי, אני עצלנית מדי לזה, הסגנון שלי היה חיזור עדין והבאת מנחות (הבלונדה בטח תגיד שריצה אחריה עם זיקית אינה מנחה הולמת לחיזור עדין
, אבל מה היא מבינה
)

ויזואלי - זה השם השני שלי...

אני רואה אותך מחזיקה בזיקית, שואגת שאגות קרב אינדיאניות ורודפת אחרי הבלונדה במסדרונות בית הספר...

שמנתולה

New member
זה הזמן לוידוי ../images/Emo66.gif

אכן נהגתי לרדוף אחרי הבלונדה במסדרונות בית הספר, באופן מפתיע (או שלא) נאלצתי להפסיק עם שיטת החיזור המקורית הזאת לאחר תאונה מצערת בה היו מעורבות שמנתולה אחת בפול גז, בלונדה אחת במנוסה ודלת של כתה. התוצאה: שמנתולה אחת מלאה חרטה, בלונדה אחת עם שתי אצבעות שבורות. לדלת שלום.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וידוי כזה ביום רביעי? מה נגלה ביום ראשון? ועכשיו להמשך... לאיזו שיטת חיזור (ענוגה ומתונה) עברת אחרי האינסידנט (אקסידנט) הזה?

שמנתולה

New member
אז ככה:

עם מוניטין של שוברת עצמות לא היתה לי ברירה. הפכתי לשומרת הראש של הבלונדה
כל מי שהעיז להטריד אותה מצא עצמו מול שמנתולה סומרת וששה אלי קרב. יש פה באיזור כמה חבר'ה שעד היום מתנהגים יפה לידי רק בגלל הזכרונות הלא נעימים מאז...

G o z a l

New member
../images/Emo6.gif

כשיצאתי מהארון לחברות ילדות בארץ הן לא הופתעו כלל. החברה הכי טובה נזכרת בערגה איך שמרתי עליהן בדרך הבייתה ובטיולי צופים. לא שזה השתנה בתיכון או בצבא תמיד שמרתי עליהן ודאגתי לכל צרכיהן. אני לא מבינה איך לא נפל לי האסימון לפני גיל עשרים

למעלה