שאלון!!(כן..שוב!!)

עכשיו אני

שם- בנצי מודו גיל- 25 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לא זוכר חיבקת מישהו/י? לא זוכר מישהו/י חיבק/ה אותך? מתחיל להיזכר עישנת?נבר שתית משקה אלכוהולי? מעולם לא השתכרת? לא ממש קרה. מי החליט בשבילי? שכבת עם מישהו/י? 4 חודשים היית במועדון? לפני שנה לבשת חצאית? never קנית בגד? גרביים נחשב? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? 4 חודשים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?5 חודשים הקדישו לך שיר? אף פעם ): שיפרו לך את המצברוח? המצב רוח שלי משופר.תודה היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) דנה שהעלתה את סיכום השבוע היום: באיזו שעה התעוררת? 5 וחצי מה/מי העיר אותך?שעון ומערכת סטריאו כגיבוי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "לנתניה"-לנהג מונית מה היה הדבר הראשון ששמעת? -7 ש"ח מה היה השיר הראשון ששמעת?מגיע לו של דיויד ברוזה-השיר שהעיר אותי במערכת מה אכלת? חומוס לארוחת בוקר, . איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "מעניין כמה זמן יקח למלא את השאלון" מיקום כרגע: בית מאכל אהוב:חטיבת המאפים חיה אהובה: כלב חג מעודף: יום העצמאות ערוץ מועדף: 10 סלנג אהוב: בית זונות. בטירונות לעומת זאת שנאתי שהמפקדים השתמשו במושג הזה מילה אהובה:לא חשבתי על זה להקה אהובה: טיפקס, דג נחש,משינה שחקנית אהובה: אסנת חכים שחקן אהוב: ליאור אשכנזי איזה כיתה את: ג' 3 בבית ספר רננים בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדיחות שואה הבנאדם הכי יפה שראית: אגם רודברג הפאדיחה הכי גדולה שלך:אין מספיק מקום... הדבר הכי מטורף שעשית:הלכתי על גחלים הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: התקשרתי לפני פורים לסופרמרקט ושאלתי אם אפשר לקבל בהשאלה מדים של קופאית כי התחפושות של לובה אזלו. חוץ מזה היו עוד הרבה דברים את חושבת שאת יפה? אם הייתי אגם רודברג הייתי עונה שכן את חושבת שאת צבועה? אני צבועה? את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? במקצת את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? חסכן בנאדם ש: שונא/ת: יגאל עמיר אוהב/ת:לא בחיים האישיים מתגעגע/ת אליו:יצחק רבין חסר לך:יצחק רבין עושה לך טוב להיות איתו: ערוץ 10 בשעה 22:35 א-ה הכי מצחיק: א.הראל הכי דפוק: אייל ולקוביץ הכי מוזר:אייל ולקוביץ הכי כיף לדבר איתו: אייל ולקוביץ איפה היית רוצה לגור בארץ?באזור כפרי ואם בעיר אז כפ"ס או רעננה בחו''ל? אוסטרליה, ניו זילנד איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אי הבזים יש לך פלאפון?בוודאי למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברים איזה צלצול יש לך? ריקוד מקברי הקול הכי יפה ששמעת? איריס לביא מגישה חדשות איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אין לי ושומר מסך? מה ההבדל בין שומר מסך לרקע? את רוצה להיות זמרת? זמרת אני כבר לא אהיה, אולי זמר את רוצה להיות שחקנית? כנ"ל אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? רוב הזמן כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? לא איפה את רוצה פירסינג? לא אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? משקיע בתוכנית חיסכון עם תשואה של 6.5% ואחרי שנה טיול בחו"ל, ושאר טובות הנאה את מאמינה: באלוהים? אולי בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? בערך באהבה ממבט ראשון? כן באהבה,בכלל?חיובי פורום אהוב:כל לילה ומחפשי עבודה באיזה פורומים את כותבת:כל לילה,מחפשי עבודה,שאלה קטנה יש לך חברים בפורומים? כולם מה הדבר האחרון שאכלת? דני מה הדבר האחרון שקנית? כרטיס לאוטובוס מי האדם האחרון שחיבקת? עניתי מי האדם האחרון שראית? אמא שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה את עושה עכשיו? כלום את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא שומע מה את/ה שומע/ת? לא שומע! מה הסרט האחרון שראית? סוף העולם שמאלה מה התוכנית האחרונה שראית? חדשות ערוץ 1(שביזות) מה הדיסק האחרון ששמעת? דיוויד ברוזה-המיטב לעשכיו מה השיר האחרון ששמעת? כדי לחיות-ברוזה (שיר אלמוני מהדיסק) מה החלום שלך?שלום ואושר לעולם(אני מתחיל להשמע כמו דוגמנית) מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:שוב הגשם-פיקיות מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר:לבכות לך-גפן והתעויוט מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):שיר פרידה -שלמה ארצי מזכיר לך את הילדות:השירים המשחקים איפה הם עכשיו-חיטמן עוזי ז"ל גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד:יצאנו לרקוד מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:בלדה על מירי בוהדנה הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:אני לא זמין,תזיזי ת'ישבן תנעני תתחת שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:נפרדנו כך-אבנר גדסי שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:.. זה לא נורא זה לא נורא זה לא נורא זה לא נורא.. שמסכם את שנות הנעורים שלך:shini happy people ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:בקיץ הזה תלבשי לבן-פרברים שאתה אוהב להתעורר לצליליו:נשל הנחש-מ.אריאל שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:אין אוסף כזה שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:לבכות לך-א.גפן שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:האהבה הישנה-ארצי שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:נינט טייב מתוך סוף העולם שמאלה שגורם לך לחשוב על סקס:.. החדר האינטימי שלי-אמדרוסקי שגורם לך לחשוב על להיות לבד:בדד-ז.ארגוב שגורם לך לחשוב על הירח:man on the moon -r.e.m מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון?כל מי שענה לפני על השאלון מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? טרם החלטתי את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? יתייאשו בשאלה השלישית איך היה השאלון?מתיש

ronibrgmn

New member
או שמאמינים באלוהים או שלא

אין אולי בתשובה לשאלה הזו. תחשבו על זה מספר שניות ותבינו שאני צודקת

majoreli

New member
אני אני! חח איזה כיף

שם- אלי! עם הסגול ב-א'
גיל- 17 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שבת חיבקת מישהו/י? היום! מישהו/י חיבק/ה אותך? היום, חבל אם לא מחבקים בחזרה.... עישנת? אין מצב! שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת חח השתכרת? אף פעם, זה טיפשי. שכבת עם מישהו/י? חיחיחי היית במועדון? שישי, אבל היה מעל 20 והעיפו אותי
לבשת חצאית? לא נראה לי שזה קרה קנית בגד? שבוע שעבר, הכי טוב לקנות בגדים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? כמעט כל יום בשנה האחרונה! אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד תמיד הקדישו לך שיר? לפני שבוע! שיר מדהים... שיפרו לך את המצברוח? כל פעם שאני רואה מישהו יפה חח.. היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) כל יום למישהו שהציל את החיים שלי.. רביד המדהים! סיפור ארוך. היום: באיזו שעה התעוררת? 4:30, סטיה.... מה/מי העיר אותך? כריסטופר!! (הפלאפון שלי חח) מה היה הדבר הראשון שאמרת? א-אה.....! (אמא מציקה) מה היה הדבר הראשון ששמעת? שעון מעורר.. ואת התוכי שלי מחקה את השעון. מה היה השיר הראשון ששמעת? "יומולדת"/ ברי סחרוף מה אכלת? שכחתי לקחת אוכל לביה"ס, ואז אכלתי המון פיצה! איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה באתי לביה"ס ראבק... ולמה חלמתי כבר פעמיים רצוף על ידיד שלי ולא על חבר שלי! לא בסדר....... מיקום כרגע: ההתנחלות שהוקמה בחדר של אח שלי אחרי שהוא התגייס. מאכל אהוב: גלידה גלידה גלידה!!!! אני יכולה להתקיים על זה. חיה אהובה: חתול שעיר כזה חמוד כזה חמווווד אוח איזה חמוד חחחח חג מועדף: פסח, חופש הכי ארוך. ערוץ מועדף: ערוץ 8! שווה כל רגע..... סלנג אהוב: פאק מילה אהובה: phenomenon להקה אהובה: החברים של נטאשה וdandy warhols שחקנית אהובה: ליב טיילור! אוווח איזה מושלמת שחקן אהוב: גייל הארולד! (בריאן קיני מהכי גאים שיש), מאט דיימון. איזה כיתה את: י"א, נשארתי שנה בגן....
בדיחה שגרמה לך לצחוק: היום היה מרתון בדיחות בכיתה... היה מצחיק. "איך דופקים שמנה בתחת? נותנים פליק ונכנסים עם הגל" הבנאדם הכי יפה שראית: או לה להההה, כל יום בעל חדש. הדבר הכי מטורף שעשית: וואי הרבה דברים. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "בן זונה" למנהל הפדגוגי, שילמתי על זה ביוקר......... את חושבת שאת יפה? חח לא יודעת... את חושבת שאת צבועה? לא, חסרת טאקט לחלוטין. את חושבת שאת קנאית? לא הרבה, אנשים מראים יותר ממה שיש להם. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים, מקווה שלא. את חושבת שאת עקשנית? לא מספיק לצערי. את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית חושרמוטה בנאדם ש: שונא/ת: עם כמה שזה עצוב- את אמא שלי.... אוהב/ת: חבר שלי. מתגעגע/ת אליו: חבר שלי חייל טוחן, מתגעגעת מאוד מאוד מאוד!! חסר לך: ידיד שלי שהתאבד
עושה לך טוב להיות איתו: חבר שלי!! הכי מצחיק: אח שלי הכי דפוק: אסף הראל חח, מאהבה כמובן... הכי מוזר: אני...... הכי כיף לדבר איתו: אני.. חח סתם, אממ... יש הרבה כאלה. איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני גרה עכשיו. בחו''ל? ניו זילנד איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? מומינים, ארתור, קרובים קרובים. יש לך פלאפון? 2 למי אתה מתקשר הכי הרבה? חבר שלי.... (מוטיב חוזר ונשנה פה חח) איזה צלצול יש לך? מנגינת הפתיחה של ג'אקאס הקול הכי יפה ששמעת? ארקדי דוכין איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בריאן קיני מהכי גאים שיש. ושומר מסך? הכי גאים שיש חח את רוצה להיות זמרת? למה שאעשה את זה לעולם?! את רוצה להיות שחקנית? לא, למרות ששיחקתי הרבה בחיים. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? למה לא.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? לצערי גם מי שלא החזרתי לו אהבה. יש לך פירסינג? עוד מעט בטבור, בינתיים לא. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? רק עוזרת לאנשים זה בטוח. את מאמינה: באלוהים? בפרטי שלי שנמצא עמוק בתוכי. בגורל? לפעמים, כשזה נוח.... בחיים מחוץ לכדור-הארץ? ברור באהבה ממבט ראשון? הידלקות אולי, אהבה לא. באהבה,בכלל? כמובן. פורום אהוב: כל לילה! באיזה פורומים את כותבת: כל לילה, הכי גאים (הסדרה!), קומונת זולה ממב מה הדבר האחרון שאכלת? פיצה, אני מפוצצת...... מה הדבר האחרון שקנית? פוסטר שעלה לי 300 ש"ח, אבל שווה כל פרוטה. מי האדם האחרון שחיבקת? ידיד שלי. מי האדם האחרון שראית? אמא שלי. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא.. מה את עושה עכשיו? מנסה לשמור על יחס טוב עם ידיד חמוד. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן, אוי רגע נגמר הדיסק אוף. מה את/ה שומע/ת? החברים של נטאשה. מה הסרט האחרון שראית? משהו עם בלונדיניות... סרט חמוד דווקא. מה התוכנית האחרונה שראית? כל לילה אתמול בלילה. מה הדיסק האחרון ששמעת? מה שעכשיו מתנגן לי פה, דיסק יפה! מה השיר האחרון ששמעת? "עכשיו אני"/ החברים של נטאשה. מה החלום שלך? להצליח לעשות ריבת אבטיח, חלום קרוב. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: בובים בובות/ אייל גולן מזכיר לך חבר נוכחי: "מקום לחבק אותך"/ אבטיפוס מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): "הדלת"/ רמי פורטיס (נראה לי) גורם לך לבכות: "הקיץ האחרון"/ שפיות זמנית. "אין אני"/ שוטי הנבואה גורם לך לצחוק: שירים שלי ליאם לינץ' גורם לך לרצות לרקוד: חח כמעט כולם מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: "מכתב לנסיך"/ ארקדי דוכין הופך אותך למאוד ישנוני: יש כמה של החברים של נטאשה. שממלא אותך באושר צרוף: שירים של ידיד שלי שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: משה כהן שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מי רוצה להתחתן בכלל... שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: "הקיץ האחרון" כנראה. שמסכם את שנות הנעורים שלך: חח מה זה השאלה הזאת. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שירים של בוב מארלי שאתה אוהב להתעורר לצליליו: dandy warhols שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: איכס. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: רגאיי ודנדי וורהולס. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: "אין אני"/ שוטי הנבואה שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שירים של בלינק182 שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: "סמי וסומו" חחח לא משנה..... שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: פסקול של "אמלי" שגורם לך לחשוב על להיות לבד: "מלנכולי"/ החברים של נטאשה שגורם לך לחשוב על הירח: "מכתב לנסיך" מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? ידיד שלי המדהים אוף... מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אוכל גלידה. את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? חחח לא איך היה השאלון? בית זונות.

למעלה