שאלון!!(כן..שוב!!)

la bella dama

New member
../images/Emo25.gifשאלון!!(כן..שוב!!)

*לקוח מפורום רובי שלקח מפורום אביב גפן*חחח הגיע שוב השמן של החקירות שב"כ של דנה...אז תענו!!! שם- גיל- מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? לא ממש קרה שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? המממ חודש? שיפרו לך את המצברוח? היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: מאכל אהוב: חיה אהובה: חג מעודף: ערוץ מועדף: סלנג אהוב: מילה אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? יש לך פירסינג? איפה יש לך? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? את מאמינה: באלוהים? בגורל? בחיים מחוץ לכדור-הארץ? באהבה ממבט ראשון? באהבה,בכלל? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת? מה הדבר האחרון שקנית? מי האדם האחרון שחיבקת? מי האדם האחרון שראית? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על סקס: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח: מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? איך היה השאלון?

אני! ../images/Emo9.gif

שם- נועם. גיל- 18.
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? יום רביעי.
חיבקת מישהו/י? יום רביעי. מישהו/י חיבק/ה אותך? יום רביעי.
עישנת? NEVER. שתית משקה אלכוהולי? יום רביעי.
השתכרת? לא קרה מעולם. שכבת עם מישהו/י? לא קרה מעולם. היית במועדון? לא קרה מעולם. לבשת חצאית? לא קרה מעולם. קנית בגד? לפני שבועיים. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא אמרתי בינתים. הקדישו לך שיר? לפני כחודש. שיפרו לך את המצברוח? כל הזמן.
היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) עכשיו. בזה הרגע.
היום: באיזו שעה התעוררת? 07:00. מה/מי העיר אותך? חלום מוזר. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר טוב, שבת שלום, פה פה פה פה פה". מה היה הדבר הראשון ששמעת? "נועם? סבתא ערה?..." (האחיינית שלי) מה היה השיר הראשון ששמעת? בבית הכנסת... מה אכלת? עוגת שוקולד. יאמי. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שאני מתגעגע.
מיקום כרגע: בית. מאכל אהוב: כל מיני. חיה אהובה:
חג מעודף: סוכות. ערוץ מועדף: ערוץ 10 - בשביל זה יש טלוויזיה. סלנג אהוב: "מה נהיה? בית זונות?" מילה אהובה: "שלום" להקה אהובה: החלונות הגבוהים. שחקנית אהובה: דיאן קרוגר (אבל זה משתנה) שחקן אהוב: אין כזה. איזה כיתה את: כיתת יורים. בדיחה שגרמה לך לצחוק: "
זה מצחיק? ואם הוא היה בשואה?" הבנאדם הכי יפה שראית: סיון (פריאור). בלי חנופה. בחיי. (היא גם ככה לא תקרא את זה, אין לה מחשב.) הפאדיחה הכי גדולה שלך: ...יום רביעי...
הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכר. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכר. את חושבת שאת יפה? אתה. ולא. את חושבת שאת צבועה? ממש לא. את חושבת שאת קנאית? לא ברמות רציניות. אבל באופן בסיסי. את חושבת שאת קרצייה? לא.
את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך?
בזבזנית או חסכנית? חסכן.
בנאדם ש: שונא/ת:
אוהב/ת: סיון. מתגעגע/ת אליו: סיון. למרות שמחר אני אראה אותה.
חסר לך: ... עושה לך טוב להיות איתו: סיון. הכי מצחיק: אייל ולקוביץ'. (ידיד) הכי דפוק: אייל ולקוביץ'. (ידיד) הכי מוזר: אייל ולקוביץ'. (ידיד) הכי כיף לדבר איתו: נועם פורר. (ידיד-נפש) איפה היית רוצה לגור בארץ? קיבוץ; תל-אביב; ראשל"צ. בחו''ל? לונדון; בוסטון; ניו-זילנד. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? קרובים-קרובים. יש לך פלאפון? כן. אורנג'. הדור השני. למי אתה מתקשר הכי הרבה? נכון לחודש הקודם - מורן שכניק.
איזה צלצול יש לך? "סוד" של רוני. הקול הכי יפה ששמעת? סיון
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סטונהג' (הסלעים הללו) ושומר מסך? אין לי. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי...
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן.
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?
יש לך פירסינג?
איפה יש לך? איפה את רוצה פירסינג?
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורם למי שזקוק. וקונה למי שאני אוהב - מה שהיא רוצה.
את מאמינה: באלוהים?
בגורל?
בחיים מחוץ לכדור-הארץ?
באהבה ממבט ראשון?
באהבה,בכלל?
פורום אהוב: "רדיו" (1099). סורי, אבל הוא הבייבי שלי.
באיזה פורומים את כותבת: רדיו; כל לילה; ראשון-לציון; הבית הלבן; ועוד... יש לך חברים בפורומים? כן. בטח.
מה הדבר האחרון שאכלת? סלט עם רוטב וינוגרד. מה הדבר האחרון שקנית? דיסקים לצריבה. מי האדם האחרון שחיבקת? נמש. מי האדם האחרון שראית? אמא. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא. ("איפה הגלידה?") מה את עושה עכשיו? ממלא שאלון. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? אני שומע את המוזיקה הכי טובה שיש: חדשות!
מה את/ה שומע/ת? חדשות.
מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר כבר... מה התוכנית האחרונה שראית? "גלויות מכאן" (תוכנית של בני נוער מרמלה) מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכר... מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכר...
מה החלום שלך? להצליח בדיפלומטיה.
מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: יש כל מיני. מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: יש כל מיני. מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: עניתי על זה כבר בשאלון הקודם. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): לא עונה. מזכיר לך את הילדות: לא עונה. גורם לך לבכות: לא עונה. גורם לך לצחוק: לא עונה. גורם לך לרצות לרקוד: "יצאנו לרקוד" של הדורבנים. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: "אם תזכרי אותי... אם תקדישי לי קצת זמן... עכשיו כשאת הרחק מכאן..."
הופך אותך למאוד ישנוני: לא עונה. שהיית רוצה לכתוב אותו: לא עונה. שממלא אותך באושר צרוף: לא עונה. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא עונה. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: "כל השבוע לך" של החלונות הגבוהים. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: "שיר של יום חולין" של אילנית. שמסכם את שנות הנעורים שלך: מריהההההה, יו גאט טו סי הֵר... שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לא עונה. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: "סופרסטאר" של רוני. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לא עונה. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לא עונה. שגורם לך לחשוב על סקס: לא עונה. שגורם לך לחשוב על להיות לבד: דייייייי! שגורם לך לחשוב על הירח: די כבר, נו!
מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? דני קושמרו!
מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אחזור לטלוויזיה. את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? דנה בטוח תקרא.
איך היה השאלון? קשה קשה... שבוע טוב!

פולי3

New member
Me

שם- נגה גיל- 12 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? תלוי איזה
חיבקת מישהו/י? היום.. מישהו/י חיבק/ה אותך? ^ עישנת? NEVER שתית משקה אלכוהולי? סתם, לא יודעת.. טעמתי יין וכאלה. השתכרת? לא קרה לי. שכבת עם מישהו/י? ^ היית במועדון? במסיבת הבת מצווה של מישהי שחגגה במימד החמישי[?] לבשת חצאית? חיח, לפני מלא זמן. קנית בגד? כמה ימים.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אמרתי לאמא שלי לפני כמה זמן.. לא הרבה. הקדישו לך שיר? פעם...=/ שיפרו לך את המצברוח? היום. היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) אין לי שמץ. היום: באיזו שעה התעוררת? 9 מה/מי העיר אותך? חלום. מה היה הדבר הראשון שאמרת? הממ, זה היה לפני 12 שעות.. מה היה הדבר הראשון ששמעת? ^ מה היה השיר הראשון ששמעת? ארג! לא יודעת! מה אכלת? לארוחת בוקר? תרד. (אני אוכלת בימי שבת בבוקר דברים ביזאריים לגמרי) איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כלום. מיקום כרגע: ת"א,בבית, במחשב.. מאכל אהוב: סביצ'ה רולז! חיה אהובה: החתול השקסי שלי.. חג מועדף: סוכות. ערוץ מועדף: 10 סלנג אהוב: בעיקר לחקות חברות שאומרות דוגרי או ראסמי, ולפעמים בית זונות. <--- הושפעתי! מילה אהובה: יש מלא. המון. תלוי מתי. להקה אהובה: יש שלוש: הביטלס, פינק פלויד, ואוזיס. שחקנית אהובה: פחק, אין. שחקן אהוב:^ איזה כיתה את: ז'(8 שולתט!!!!!11) בדיחה שגרמה לך לצחוק: כמעט ואין. הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת... הפאדיחה הכי גדולה שלך: היו הרבה. הדבר הכי מטורף שעשית: ממזמן, ו...יום רביעי
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: ביום שישי. את חושבת שאת יפה? לפעמים.. את חושבת שאת צבועה? ^ את חושבת שאת קנאית? ^^ את חושבת שאת קרצייה? ^^^ את חושבת שאת עקשנית? ^^^^ את אוהבת את עצמך? כן. בזבזנית או חסכנית? באמצע. בנאדם ש: שונא/ת: ינאי. עוזר לכם? אוהב/ת: יש הרבה! מתגעגע/ת אליו: ליטל ולי. חסר לך: .... עושה לך טוב להיות איתו: נאמ. הכי מצחיק: מהזמן האחרון, כל הפורום הזה. הכי דפוק: ^ הכי מוזר: ^ הכי כיף לדבר איתו: חברה שלי. איפה היית רוצה לגור בארץ? אני מאושרת איפה שאני, תודה. בחו''ל? לונדון
או ניו יורק
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? קטנה מדי
יש לך פלאפון? אכן כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? הביתה. איזה צלצול יש לך? מישל של הביטלס. הקול הכי יפה ששמעת? מאיפה לי? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רקע כזה של ווינדוס, עם עננים וכאלה. ושומר מסך? השעה מתחלפת. את רוצה להיות זמרת? אולי.. את רוצה להיות שחקנית? ^ אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי על מה. סביר להניח שלא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן. יש לך פירסינג? לא. איפה יש לך? --- איפה את רוצה פירסינג? באף, בעוד כמה שנים. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חלק שמה בבנק, חלק... לא? את מאמינה: באלוהים? לא. בגורל? לא. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? ברור, לא יכול להיות שאנחנו היחידים שיצאנו.. באהבה ממבט ראשון? לא כ"כ. באהבה בכלל? כן! פורום אהוב: אהמ... זה, והביטלס. באיזה פורומים את כותבת: ^ יש לך חברים בפורומים? כן. מה הדבר האחרון שאכלת? פרוסה עם רוטב וסלט חסה. מה הדבר האחרון שקנית? לא יודעת.. מי האדם האחרון שחיבקת? אמא. מי האדם האחרון שראית? אבא, יושב מאחורי. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא. מה את עושה עכשיו? במחשב. חה, שאלה אהבלית. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא. מאז המערכת שלי אני לא שומעת במחשב. מה את/ה שומע/ת? ---- מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת. מה התוכנית האחרונה שראית? ^ מה הדיסק האחרון ששמעת? A Hard Days Night מה השיר האחרון ששמעת? משהו ברדיו. מה החלום שלך? להיות עיתונאית (אם זו הכוונה) מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: נאמ. מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: ^ מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: ^ מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): ^ מזכיר לך את הילדות: חיח. אני בילדות! גורם לך לבכות: here today, במיוחד כשאני קוראת את המאמר על רצח ג'ון לנון. גורם לך לצחוק: שמעתי היום, U.G.L.Y חחח, שיר מצחיק! גורם לך לרצות לרקוד: לא יודעת. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: ^ הופך אותך למאוד ישנוני: ^ שהיית רוצה לכתוב אותו: ואוו, במיוחד את Shine On You Crazy Diamond (כולל את המוזיקה, אלא מה!?) שממלא אותך באושר צרוף: אין לי שמץ. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא רוצה להזכר! שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Real Love שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: מממ, את I'll Be Back שמסכם את שנות הנעורים שלך: ארג. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: ^ שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אין כזה, אוהב ולהתעורר במשפט אחד! שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: ארג... שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: כל השירים שאני אוהבת עכשיו. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: Here Today! שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: אין. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: נמאס לי. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: ^ שגורם לך לחשוב על סקס: ^ שגורם לך לחשוב על להיות לבד: ^ שגורם לך לחשוב על הירח: ^ מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? על המקורי שכתב את הדבר הזה. מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אחזור לשוטט. את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? דנה
סתם, סתם. לא. איך היה השאלון? סביר, מסר לאומה: הו, אסף!
עשה לי טישו מתופז!

la bella dama

New member
הכל כדי לא ללמוד למתמט

שם-
דנה גיל-
17 ו3 חודשים.. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?
לפני חודש חיבקת מישהו/י?
שלשום מישהו/י חיבק/ה אותך?
שלשום עישנת?
נבר שתית משקה אלכוהולי?
ביומולדת שלי..אתם יודעים..בית ריק,חברים,טקילה..כל הדברים הדרושים.. השתכרת?
במסיבת סיום בקיבוץ של שנה מעלי שכבת עם מישהו/י?
עדיין לא היית במועדון?
חנוכה נראה לי... לבשת חצאית?
עברו המון שנים קנית בגד?
איזה שבוע שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?
לא אמרתי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
... הקדישו לך שיר?
ביום של המפגש הראשון שלנו שיפרו לך את המצברוח?
היום מתישו היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?)
למי שעודד אותי.. היום: באיזו שעה התעוררת?
איזה 12 מה/מי העיר אותך?
אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת?
למה להעיר אותי אני רוצה לישון! מה היה הדבר הראשון ששמעת?
את אמא מעירה אותי?! מה היה השיר הראשון ששמעת?
אהבה-דניאל סולומון מה אכלת?
אוכל שאמא בישלה... איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
איך אני לומדת למתמט שאין לי כוח..עדיין אני חושבת על זה..חחח מיקום כרגע:
קיבוץ יגור האגדי?! מאכל אהוב:
משו מקסיקני..לא יעזור לכם השם חיה אהובה:
אין ממש... חג מעודף:
אין ממש ערוץ מועדף:
לא רואה הרבה טלויזיה..אבל bbc prime וערוץ 10 סלנג אהוב:
זה צורך מחשבה...זה לא בדיוק סלנג..זה משו שמישי הדביקה אותי ועוד רבים אחרים mine כמו שאומרים במוצאים את נמו מילה אהובה:
מוזיקה
להקה אהובה:
הדג נחש שחקנית אהובה:
אין שחקן אהוב:
אין איזה כיתה את:
י"ב 4..זה מה שנשאר\מקומו של הכלום בדיחה שגרמה לך לצחוק:
מתי?היום?בכלליות?בדיחה בסרט של יגור הבנאדם הכי יפה שראית:
שאלה קשה... הפאדיחה הכי גדולה שלך:
זה ארוך ולא לפה..יש ילדים קטנים הדבר הכי מטורף שעשית:
כנ"ל..למרות שזה מקרה אחר הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:
עזבו... את חושבת שאת יפה?
לא ממש את חושבת שאת צבועה?
מממממממש לא!!! את חושבת שאת קנאית?
לפעמים את חושבת שאת קרצייה?
שמשעמם לי את חושבת שאת עקשנית?
יותר מידי!! את אוהבת את עצמך?
לפעמים בזבזנית או חסכנית?
בזבזנית!!!!!!!! בנאדם ש: שונא/ת:
אני שומרת על זכות השתיקה..אבל לא ממש שונאת אוהב/ת:
לא אהבה של חברה\חברה אלא של ידידים..יש כמה וכמה מתגעגע/ת אליו:
אחי חסר לך:
אחי עושה לך טוב להיות איתו:
ליאורי! הכי מצחיק:
נועם פרי הכי דפוק:
יש כל מיני אבל שני פישמן הכי מוזר:
יש כל מיני..אבל שני פישמן...חחחח הכי כיף לדבר איתו:
ליאורי גיא ועמרי איפה היית רוצה לגור בארץ?
קיבוץ יגור!!!!!
בחו''ל?
לונדון איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?
אני אגיד סרט נוסאלגי בגלל מה שראיתי היום וזה קרם בואדי כמובן.. יש לך פלאפון?
יאפ!!כמו כל שנה הגיע הזמן לפלא חדש!!(שגיא רצה לזרוק) למי אתה מתקשר הכי הרבה?
תלוי מתי..בעיקר ליאורי איזה צלצול יש לך?
sexed up הקול הכי יפה ששמעת?
שלי כמובן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
סתם משהו ושומר מסך?
סתם משהו רגיל את רוצה להיות זמרת?
הבחינות ללהקה צבאית ביום רביעי... את רוצה להיות שחקנית?
לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?
לא... אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
לא.. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?
לידידים שלי?בטח! יש לך פירסינג?
לא... איפה יש לך?
... איפה את רוצה פירסינג?
בגבה!!
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?
טסה לאחי ולמשפחה של אמא את מאמינה: באלוהים?
יאפ בגורל?
יאפ בחיים מחוץ לכדור-הארץ?
נופ באהבה ממבט ראשון?
יאפ באהבה,בכלל?
יאפ פורום אהוב:
אני אהיה דיפלומטית..אני אוהבת את כל הפורומים שלי..אבל לפורום של רובי תמיד תהיה פינה שמורה בלב באיזה פורומים את כותבת:
כל לילה,אקטואליה לנוער,דודו טסה, שמיניסטים,שנת שירות,רובי וויליאמס וזהו נראה לי... יש לך חברים בפורומים?
ברור מה הדבר האחרון שאכלת?
אוכל של אמא... מה הדבר האחרון שקנית?
כרטיס אוטובוס מי האדם האחרון שחיבקת?
גיא מי האדם האחרון שראית?
את אחותי?? מי האדם האחרון שדיברת איתו?
בני מה את עושה עכשיו?
כותבת את השאלון ומחפשת תמונות של דודו טסה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
לא..אבל אני שרה מה את/ה שומע/ת?
את הצליל התחברות של מישו למסנג'ר מה הסרט האחרון שראית?
משהו על צ'ה גווארה מה התוכנית האחרונה שראית?
שאלה טובה..נראה לי משחק מכור אתמול בלילה מה הדיסק האחרון ששמעת?
חומר מקומי הדג נחש מה השיר האחרון ששמעת?
אהבה דניאל סולומון מה החלום שלך?
להיות מאושרת..אבל ככה..להתקבל ללהקה צבאית\להתקבל לקצינת ת"ש\להתקבל לשנת שירות\לסיים ללמוד כבר מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג

זונע

New member
*הפגנת נוכחות יוצאת דופן*

שם- זונע גיל- 13 וחצי מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לפני חצי שנה, קצת יותר חיבקת מישהו/י? לא זוכר...נראלי בכפר המוזיקה בניצנים מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ''ל עישנת?ל''ג בעומר שתית משקה אלכוהולי? בברמצווה שלי השתכרת? בברמצווה שכבת עם מישהו/י? חעחעחע היית במועדון? לא זוכר לבשת חצאית? כל יום...חע קנית בגד? לפני שבוע בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אף פעם אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אף פעם הקדישו לך שיר? אפעם שיפרו לך את המצברוח? לא זוכר היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) לא זוכר היום: באיזו שעה התעוררת? 2 מה/מי העיר אותך?שומדבר מה היה הדבר הראשון שאמרת? איפה כולם? מה היה הדבר הראשון ששמעת? רעשים מהמחשב מה היה השיר הראשון ששמעת? slipknot-pulse of the maggots מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מצב יערות הגשם בברזיל מיקום כרגע: חדר מאכל אהוב: פיצה חיה אהובה: כלב חג מעודף: פסח ערוץ מועדף: המפ...24, 14(הוט אקשן) סלנג אהוב: ? מילה אהובה:עומו, פקצה להקה אהובה: היהודים, סליפנוט, סיסטם, מטאליקה, מיידן... שחקנית אהובה: - שחקן אהוב: - איזה כיתה את: ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדיחות שואה למיניהן הבנאדם הכי יפה שראית: טורי ווילסון P: הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכר הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכר הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: 'אני שונא אותך יא עומו' את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? חסכן בנאדם ש: שונא/ת: הרבה אוהב/ת:אף אחד מתגעגע/ת אליו:אתם לא מכירים חסר לך:'' '' עושה לך טוב להיות איתו: המ...אף אחד הכי מצחיק: אני, לייק הכי דפוק: אני הכי מוזר:אני הכי כיף לדבר איתו:אני(?!) איפה היית רוצה לגור בארץ?חיפה:) בחו''ל? טורקיה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? הדובונים המעופפים, משהו כזה יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אף אחד איזה צלצול יש לך? היהודים-ליפול הקול הכי יפה ששמעת? לא זוכר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של היהודים ושומר מסך? 666 את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? לא כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לא יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה דיסקים וחולצות את מאמינה: באלוהים? לא בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא באהבה ממבט ראשון? לא באהבה,בכלל?לא פורום אהוב:הומור שחור, כל לילה באיזה פורומים את כותבת:הומור שחור, כל לילה, היאבקות WWE, טיפים קטנים לחיים יש לך חברים בפורומים? לא מה הדבר האחרון שאכלת? קורנפלקס מה הדבר האחרון שקנית? בגדים מי האדם האחרון שחיבקת? אפחד מי האדם האחרון שראית? אימא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אימא מה את עושה עכשיו? עונה על זה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? סליפנוט מה הסרט האחרון שראית? 28 יום אחרי. הו סרט טיפשי. מה התוכנית האחרונה שראית? כלבוטק מה הדיסק האחרון ששמעת? אממ סליפנוט? מה השיר האחרון ששמעת? slipknot-the nameless מה החלום שלך?אין מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:עכשיו את-היהודים מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר:כל החבר'ה-מוניקה סקס מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי:act like the monkeys-אנרגיה חולנית מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):טיפה בים-היהודים מזכיר לך את הילדות:מלחמה שקטה-היהודים גורם לך לבכות:בסוף תבכו-היהודים גורם לך לצחוק:שווארמה-מופע האימים של לווין קיפניס גורם לך לרצות לרקוד:time warp-rocky horror picture show מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:לא רוצה אף אחד הופך אותך למאוד ישנוני:המאה העשרים-היהודים שהיית רוצה לכתוב אותו:יש לי סיכוי-אביתר בנאי שממלא אותך באושר צרוף:כל הסיפור-היהודים שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:כל המזרחית שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על סקס: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח: מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? איך היה השאלון? חח יאללה לא היה לי כח לענות עד הסוף זה שיעמם כבר.

ll Princess ll

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo65.gifתורי לענות../images/Emo65.gif../images/Emo36.gif

שם- קרין גיל- 18 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?מממ עדיף שאני ישתוק חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? לפני איזה שנה, שנה וחצי...זה קורה לעיתים רחוקות,אז לא כ"כ זוכרת שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע (ליקר שוקולד, מיאמי) השתכרת? לא ממש קרה לא קרה אף פעם שכבת עם מישהו/י? גם כן לא קרה אף פעם היית במועדון? לפני חודש לבשת חצאית?לפני משהו כשנה (אני מעדיפה מכנס) קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת בדיוק אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני תמיד מתקוונת לזה הקדישו לך שיר? המממ חודש? בשנה שעברה שיפרו לך את המצברוח? שלשום היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) חחח לפני יומיים (כשנועם פורר צירף את התמונה שלי לפורום) היום: באיזו שעה התעוררת? כמעט אחד
מה/מי העיר אותך? כלבה שלי
מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה השעה? מה היה הדבר הראשון ששמעת? 12/45(הגיוני, לא
) מה היה השיר הראשון ששמעת? Ilussion (Benny Benassi) מה אכלת? שתיתי קפה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "איזה באסה שהשבוע רק מתחיל(הלוואי שיהיה יום שבת שוב) מיקום כרגע: חדר שלי מאכל אהוב: קרפ צרפתי ומסטיקים חיה אהובה: כלב!!!!!!!!
חג מעודף: סלווסטר 31.12 ערוץ מועדף: 10(מן הסתם) סלנג אהוב: יש לי המון..לא זוכרת משהו ספציפי מילה אהובה: Cool להקה אהובה: פעם היתה Five שחקנית אהובה:ניקול קידמן שחקן אהוב: בראד פיט איזה כיתה את: חחחחחחחח אני כבר לא לומדת בדיחה שגרמה לך לצחוק:וווווווווווואו ממש לא יכולה להגיד יש ה=מ=ו=ן בדיחות שגורמות לי לצחוק.... אותי כמעט הכל מצחיק הבנאדם הכי יפה שראית: Sabastian Rulli..ועוד כמה.. הפאדיחה הכי גדולה שלך:התחלתי פעם לרקוד באמצע השיעור (חשבתי שאף אחד לא ראה אותי,כי זה היה שיעור אמנות אבל מסתבר שכולם הסתכלו עליי) הדבר הכי מטורף שעשית:הלכתי על קצה של גג (קומה שמינית) הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:מממממממ לא נראה לי שקרה לי דבר כזה פעם.. במחבה שניה, אני אומרת המון דברים מטורפים
את חושבת שאת יפה? לא ממש(אני בכלל לא כ"כ אוהבת את עצמי) את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? בקשר לבנים-מאוד את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? מאוד!!!!!!!! את אוהבת את עצמך? לא!(במקרה כבר עניתי) בזבזנית או חסכנית? תלוי מתי... בנאדם ש: שונא/ת: אין כזה -אוהבת כמעט את כולם! אוהב/ת: הכי הכי- את המשפחה שלי... ובאופן כליי את כל מי שאני מכירה! אוהבת אותכם, אנשים! מתגעגע/ת אליו:אבא שלי חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: אמא ובת דודה שלי שירלי
הכי מצחיק: מישהי שהיתה חברה שלי (אבל עכשיו אנחנו לא בקשר) היא היתה מאוד מצחיקה אותי וגם כמה בנים שלמדו איתי בכיתה הכי דפוק: אני לא בקשר עם דפוקים הכי מוזר: אחד שלמד איתי... הוא ממש, אבל מש מוזר הכי כיף לדבר איתו: בת דודה שלי איפה היית רוצה לגור בארץ? אשדוד, ת"א, חיפה בחו''ל? פריז, טוקיו ,ניו יורק,לאס ווגאס איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? פעם אהבתי את צער גידול בנות (אבל זה לא נוסטלגיה) יש לך פלאפון? ברור למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין לי שיחות חחחח
איזה צלצול יש לך? (If you come to me (Atomic kitten הקול הכי יפה ששמעת? מישהו ששדיברתי איתו מהעבודה שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ים עם דולפינים ושומר מסך? אין לי את רוצה להיות זמרת? לא ממש את רוצה להיות שחקנית? כן! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? אמרו... כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אני תמיד מתקוונת (גם על זה עניתי) יש לך פירסינג? יש לי 6 עגילים באוזן (זה נחשב?) איפה יש לך? הרגע עניתי איפה את רוצה פירסינג? בלשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חלק תורמת,חלק משאירה לעתיד וחלק היתי משקיע בטיול סביב עולם עם מי שאני אוהבת את מאמינה: באלוהים? מאוד! בגורל? כן! בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? כן באהבה,בכלל? כן אבל לא הדדית פורום אהוב: כל לילה (כמובן) באיזה פורומים את כותבת: סרטי אימה ואיפור יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? סוכריה מה הדבר האחרון שקנית? חוטים לסריגה מי האדם האחרון שחיבקת? אמא מי האדם האחרון שראית? סבתא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון (ד'ה) את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כרגע לא מה את/ה שומע/ת? היום חרשתי על Benny Benassi מה הסרט האחרון שראית? אתמול רצינו לראות עם חברות "הצלצול" אבל הפסקנו באמצע (היה מפחיד) מה התוכנית האחרונה שראית? חוץ מ-כל לילה אני לא ראוה תוכניות בשלמותן.. ככה עוברת ערוצים מה הדיסק האחרון ששמעת? Benny Benassi מה השיר האחרון ששמעת? Ilussion מה החלום שלך? שכל מי שאני אוהבת יהיה בריא ומאושר ..ויהיה לצידי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: Viagra של אייל ברקן מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: ----- מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי:------- מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):Don't let me be tha last to know מזכיר לך את הילדות:coco jambo גורם לך לבכות: Don't let me be the last to know,You're not alone גורם לך לצחוק:eek:ops i did it again -remix גורם לך לרצות לרקוד: Ilussion ועוד המון!!!!חולה על מוסיקה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:I wanna be with you הופך אותך למאוד ישנוני: ------- שהיית רוצה לכתוב אותו: לא ממש הבנתי את השאלה שממלא אותך באושר צרוף: Beloe platie שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:----- שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך I WANNA BE WITH YOU שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:----מה זה משנה במלא אני לא אשמע אותו שמסכם את שנות הנעורים שלך:------- ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: Complicated שאתה אוהב להתעורר לצליליו: הכל העיקר לא שעון מעורר שלי
שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: You שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: על חוף השמים שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: Promise me you'll try שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:toxic שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:האור בחלונך שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:There you will be (pearl harbor) שגורם לך לחשוב על סקס:Satisfaction שגורם לך לחשוב על להיות לבד: You שגורם לך לחשוב על הירח:Can't fight the moonlight מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? על כל מיני (תלוי בשאלה) מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אלך למקלחת חמה!!!
את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? את האמת לא ממש.. אולי חלקית איך היה השאלון? סבבה! כרגיל! חולה על שאלונים נשיקות לכם! שבוע נפלא לכולם.!

la bella dama

New member
לא אמרתי שהיא לא יפה..

וסתם...אני פשוט רגילה לחיפה..היא לא נראת לי עיר כזאת מפתה...חחח

../images/Emo187.gif אני..

שם- נמש גיל- 18 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שלשום. חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? עכשיו שתית משקה אלכוהולי? בירה ביום חמישי בהופעה של אלג'יר
השתכרת? לפני המון זמן. שכבת עם מישהו/י? חודש וחצי
היית במועדון? הבארבי נחשב? יום חמישי
לבשת חצאית? אווווו.. מזמן... קנית בגד? גרביים לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? חודש בערך. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אותו דבר הקדישו לך שיר? לא זוכרת.. שיפרו לך את המצברוח? אתמול היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) ידיד שלי רועי, אתמול. היום: באיזו שעה התעוררת? 10:00 מה/מי העיר אותך? אני. מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא אמרתי מה היה הדבר הראשון ששמעת? "תפתח האדמה" של אלג'יר מהדיסק. מה היה השיר הראשון ששמעת? כנ"ל מה אכלת? לחמנייה עם גבינה ועגבנייה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
מיקום כרגע: בית?! חדר?! מול המחשב?! מאכל אהוב: ספגטי חיה אהובה: כלב
חג מעודף: סוכות
ערוץ מועדף: 24 סלנג אהוב: אנערף מילה אהובה: בלה
להקה אהובה: אלג'יר, היהודים שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס שחקן אהוב: ג'וני דפ איזה כיתה את: מה זה כיתה
בדיחה שגרמה לך לצחוק: חח משהו שמישהו כתב באיזה פורום הבנאדם הכי יפה שראית:
חסוי! הפאדיחה הכי גדולה שלך:
חסוי! הדבר הכי מטורף שעשית:
חסוי! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: חחחחחחחחח...
את חושבת שאת יפה? לאידעת את חושבת שאת צבועה? משתדלת מאוד שלא. את חושבת שאת קנאית? לפעמים. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים
את חושבת שאת עקשנית? לעיתים
את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? תלוי למה אתם קוראים בזבזנית
בנאדם ש: שונא/ת: יש 2 כאלה בעולם
אוהב/ת: רועיקי [חבר הכי טוב.] מתגעגע/ת אליו:
אייל. חסר לך: אייל. עושה לך טוב להיות איתו: שירלית הכי מצחיק: יש הרבה. הכי דפוק: אנערף. הכי מוזר: חחחחחחחחחחחחחחח
הכי כיף לדבר איתו: רועי, שירלי איפה היית רוצה לגור בארץ? קיבוץ בצפון. בחו''ל? אמסטרדם איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? נילס הולגרסון יש לך פלאפון? יש לי שניים. למי אתה מתקשר הכי הרבה? דייב, רועי איזה צלצול יש לך? בלאקפילד- pain הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אביב גפן- ממנטו מורי ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא ממש אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא יודעת אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לא יכולה לומר משהו שאני לא מתכוונת אליו.. תמיד. יש לך פירסינג? כן. איפה יש לך? לשון ונזם. היה לי בגבה אבל הורדתי אותו. איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה עוד. בעצם אולי באוזן למעלה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חצי לאמא שלי וחצי לאוטו. את מאמינה: באלוהים? כן. בגורל? כן. בחיים מחוץ לכדור-הארץ?
כן. באהבה ממבט ראשון? לפעמים. באהבה,בכלל? כן
פורום אהוב: אלג'יר, סקס לנוער, אביב גפן באיזה פורומים את כותבת: הרבה.. ומנהלת 3...
יש לך חברים בפורומים? הרבה מה הדבר האחרון שאכלת? לחמניה עם גבינה ועגבנייה מה הדבר האחרון שקנית? סיגריות?! מי האדם האחרון שחיבקת? אמא מי האדם האחרון שראית? שכנה מי האדם האחרון שדיברת איתו? שירלי, עכשיו..
[עדיין] מה את עושה עכשיו? טלפון. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? אלג'יר מה הסרט האחרון שראית? אמריקן פאי
מה התוכנית האחרונה שראית? משהו בביפ מה הדיסק האחרון ששמעת? אלג'יר- נאמנות ותשוקה מה השיר האחרון ששמעת? קח את הזעם- אלג'יר מה החלום שלך? להיות מאושרת באמת. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מלאך מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: לילות לבנים מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: משהו של בלאקפילד מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מלאך. מזכיר לך את הילדות: עודני ילד גורם לך לבכות: בתוך הצינורות גורם לך לצחוק: בית נבנה גורם לך לרצות לרקוד: עוד ארון אחד. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אני צריך אותך- אלג'יר הופך אותך למאוד ישנוני: לילה טוב- אביב גפן שהיית רוצה לכתוב אותו: סוף העולם- אביב גפן, ושאביב יבצע כמובן. שממלא אותך באושר צרוף: חחחחחחחח מה זה אושר צרוף?! שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: מזרחית למינהם שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: האם להיות בך מאוהב/מלאך שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: מלח הדמעות שמסכם את שנות הנעורים שלך: להתראות נעורים שלום אהבה ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לאידעת שאתה אוהב להתעורר לצליליו: הרבה. שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: דייר סטרייטס שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: לא זוכרת שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: מלח הדמעות שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: לאידעת שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: האם להיות בך מאוהב שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: מלך האריות שגורם לך לחשוב על סקס: היינו עושים אהבה- כנסיית השכל שגורם לך לחשוב על להיות לבד: וואו.. המון! שגורם לך לחשוב על הירח: אור הירח
מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? שירלי כי דיברתי איתה כל הזמן הזה מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? כלום את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא, אבל אם כן, תודיעו לי.
איך היה השאלון? סביר +

eyalros123

New member
אמאלה!

אני רציתי לענות על השאלות אבל אחרי שראיתי את כל השאלות נבהלתי! יאיר לפיד קטן עליך (בכלל הוא קטן - אתם יודעים הגובה שלו לא משהו)

eyalros123

New member
עכשיו תורי! חלק 1

שם- אייל רוזן גיל- 16 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אף פעם - בפה: לפני חודש בלחי: היום בבוקר חיבקת מישהו/י? לפני כמה ימים ידידה שלי מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל למעלה עישנת? אף פעם ואף פעם לא יקרא שתית משקה אלכוהולי? בשבת האחרונה (אתמול), לפני זה בטיול השנתי השתכרת? לא נראה לי שאף פעם באמת השתכרתי שכבת עם מישהו/י? בקרוב אני מקווה היית במועדון? שאני חושב על זה לא הייתי מלא זמן לפני חודש בערך לבשת חצאית? לפני חודשיים: חיפשתי פיג'מה בארון שלי ופתאום מצאתי מכנסיים ממש נוחים. אחרי 2 דקות הבנתי שזאת החצאית של אחותי קנית בגד? לפני 3 חודשים בערך. אני שונא, אבל שונא, אבל שונא לקנות בגדים. בד"כ ההורים שלי קונים לי ואני שם את הדבר הראשון שאני רואה בארון אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מ... לאמא שלי נראה לי הקדישו לך שיר? המממ חודש? שהסתובבתי במכונית חזרה מהבת מצווה של אחותי לפני כמה שבועות שמו דיסקים ובביקשתי שיר של מאיה בוסקילה שיפרו לך את המצברוח? לפני כמה שבועות פגשתי את אלוהים בכבודו ובעצמו: אלכס אוראל, הישראלי שהתקבל לאנימטור ל-"פיקסאר" (מתברר שהוא שכן שלי) כל זה היה בדרך לבצפר היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) לשני זילבר מהפורום שנתנה לי טרמפ אחרת לא היה לי איך להגיד למפכ"ל היום: באיזו שעה התעוררת? 8:00 בערך מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה?! מה היה הדבר הראשון ששמעת? אייל! מה היה השיר הראשון ששמעת? איזה שיר במכונית של אמא שלי מה אכלת? "עוגי" ו-"חטיף עוגי" איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי יהיה עוד מפכ"ל מיקום כרגע: הסלון, הבית, רעננה, ישראל, כדור הארץ, גלקסיית שביל החלב, הפדרציה האינטר-גלקטית, היקום. מאכל אהוב: סטייק של ה"ראנץ'-האוס" באילת חיה אהובה: הכלב שלי המתוק המדהים הנשמה החיים שלי מילקשייק!!!! חג מעודף: חנוכה ערוץ מועדף: ביפ, TechTV, YesY, ערוץ 2, 10 ו-Yes Anime המעולה סלנג אהוב: דוגרי, רסמי, מה זה פה? בית זונות (העתקה מנועם) וכל מה שבא אה כן ולא לשכוח את עוזי כהן: אתה חמוד אתה! ת'סדר לי ת'בחור! איפה ג'ודי? מילה אהובה: מים להקה אהובה: U2, TRAVIS שחקנית אהובה: קמרון דיאז היפה שחקן אהוב: אדם סנדלר והכי את ג'ים קארי איזה כיתה את: יא 3 בצפר אנקורי רעננה בדיחה שגרמה לך לצחוק: יש כל כך הרבה... האחרונה שעולה לי בראש היא: פוטין מזמין את בוש לביקור ברוסיה. הוא מראה 3 כפתורים ולפניהם קהל גדול. פוטין אומר לבוש: תלחץ על 3 הכפתורים. בוש לוחץ על הכפתור הראשון ודלי של חרא נופל לו על הראש ו... סורי אין לי כוח לספר את כל הבדיחה היא ארוכה אולי בהזדמנות אחרת הבנאדם הכי יפה שראית: קמרון דיאז הפאדיחה הכי גדולה שלך: עשיתי בושות בשידור חי באולפן ערוץ הילדים בגיל 8 הדבר הכי מטורף שעשית: יש כל כך הרבה... מ... אני באמת לא זוכר מה הכי מטורף... אבל בטוח הכי מטורף שאח שלי עשה זה בגיל 6 ללכת ערום לחלוטין לכל אורך אחוזה (הרחוב הראשי של רעננה) אה כן ולא נשכח את הפעם ההיא שהלכתי עם בננה קשורה בחוט אדום כאילו זה כלב ולקחתי אותה לטיול (אל תשאלו אותי למה) אפילו שעשיתי דברים יותר מטורפים הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אני לא זוכר אבל לפני כמה זמן התקשרתי לחברת החשמל וביקשתי את תקע ושקע והם אמרו לי להתקשר לטלוויזיה ושאלתי מה המספר של הטלוויזיה אז הם אמרו תתקשר ל-144 אז שאלתי מה המספר של 144? את חושבת שאת יפה? ממש לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? חסכני בנאדם ש: שונא/ת: לימור לבנת, בדידות, שגרה, טקסים, שנאה גזענית ומתנחלים. אוהב/ת: אריאל שרון ותוכנית ההתנתקות, אסף הראל, פיקסאר השולטים, אלכס אוראל, קמרון דיאז, הבצפר שלי אנקורי. מתגעגע/ת אליו: החיים הפשוטים שלי כילד חסר לך: הבטחון העצמי עושה לך טוב להיות איתו: זוהר דוד הכי מצחיק: ארץ נהדרת וקרציה בYesY הכי דפוק: ידיעות אחרונות הכי מוזר: אריאל שרון נתן ללימור לבנת את תפקיד שרת החינוך הכי כיף לדבר איתו: זוהר דוד איפה היית רוצה לגור בארץ? בנגב בחו''ל? סן-פרנסיסקו, לישון בתוך החדר שלי באולפני פיקסאר. גם טוקיו נשמע נחמד איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? Love and Marrige ההיא בערוץ הילדים, קופיקו והמון יש לך פלאפון? כן אבל אבד למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צלצול יש לך? לא משנה לי ממש הקול הכי יפה ששמעת? יש המון

eyalros123

New member
עכשיו אני! חלק 2

איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בעיקר גיבורי קומיקס ושומר מסך? אין, מקסימום מסך שחור את רוצה להיות זמרת? אולי בין היתר את רוצה להיות שחקנית? אולי בין היתר אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי בין היתר אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן היום בבוקר אמא שלי כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לפעמים כן ולפעמים לא יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין לי איפה את רוצה פירסינג? אם הייתי רוצה היה לי כבר אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת הכל לאמנסטי וליד ושם ולא לוקח שקל לעצמי כי אם הייתי לוקח שקל הייתי לוקח עוד שקל ועוד שקל ויותר מידי כסף היה הורס לי את החיים ואת כל הכיף שבלעבוד ולהצליח ולהשיג את מה שאתה רוצה בחיים את מאמינה: באלוהים? ממש לא בגורל? ממש ממש לא - אנחנו אחראים לגורלנו! בחיים מחוץ לכדור-הארץ? ממש כן אין לי ספק בכלל - מדעית! זה רק עניין של זמן באהבה ממבט ראשון? כן באהבה,בכלל? ברור פורום אהוב: כל לילה באיזה פורומים את כותבת: כל לילה, פורומים של קומיקאזה (לא תפוז) יש לך חברים בפורומים? כן נראה לי מה הדבר האחרון שאכלת? שניצל מאמא עוף מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכר מי האדם האחרון שחיבקת? ידידה שלי לא כבר שאלו את זה? מי האדם האחרון שראית? אבא שלי מסכן הוא חולה הוא בחדר ליד מי האדם האחרון שדיברת איתו? כנ"ל אבא אה בעצם המזכירה של המרפאה של אבא שלי בטלפון מה את עושה עכשיו? מנסה להשתלט העולם בניסוי גרעיני אבל לא יצא לי טוב אז יצא לי רעידת אדמה מקום חמישי הכי גדולה מאז 1900. סתם אני כותב את שורות אלה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? את הסירנות של המשטרה מבחוץ מה הסרט האחרון שראית? איש המאתיים וטיטאן A.E. בשבת מה התוכנית האחרונה שראית? פיספוסים מה הדיסק האחרון ששמעת? משהו באוטו של אמא מה השיר האחרון ששמעת? כנ"ל מה החלום שלך? להיות אנימטור בפיקסאר מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: KISS ME מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: שום דבר מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: oh micky your so fine מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): kiss me מזכיר לך את הילדות: הופה הי גורם לך לבכות: טיטאניק (נו מה אתם רוצים זה שיר עצוב) גורם לך לצחוק: תזיזי תישבן או סוד של רוני כי זה שיר כזה פטתי גורם לך לרצות לרקוד: תזיזי תישבן מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: oh micky your so fine הופך אותך למאוד ישנוני: שירי אהבה צרפתיים שהיית רוצה לכתוב אותו: imagine של ג'ון לנון שממלא אותך באושר צרוף: oh micky your so fine שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: KISS me שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אני לא רוצה להתחתן שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: אני לא רוצה לוויה שמסכם את שנות הנעורים שלך: אני חווה אותם כרגע. אני יודיע כשהם יגמרו ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: בדד אלך גם תפילה אין לי בדד בלי עתיד... שאתה אוהב להתעורר לצליליו: oh micky your so fine שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: imagine שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: הפסקול של kill bill שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שום דבר שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: toxic של בריטני שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: כלום שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: יש המון אגב סתם ככה אני אוהב את "and i feel like i've just got hot" של מדונה שגורם לך לחשוב על סקס: oh micky your so fine ותזיזי תישבן שגורם לך לחשוב על להיות לבד: imagine שגורם לך לחשוב על הירח: flying on a rockey מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? עדי כהן מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? ילחץ על שלח את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? אני מקווה איך היה השאלון? מעייף וארוך מדי עשיתי את כל השאלות!

eyalros123

New member
כל הכבוד לי../images/Emo22.gif

כתבתי שני דפים ענקיים רציתי לשלוח את זה כאחד אבל תפוז אמרו לי שאי אפשר יותר מככה וככה מילים

eyalros123

New member
אני גאה במי

שהצליח לקרוא את כל 2 ההודעות שלי בלי להפוך להיות זומבי רדיואקטיבי!

la bella dama

New member
בשביל זה אני פה..

ובשביל זה למרות שאני נרדמת על המקלדת אני עדיין בודקת הודעות בפורומים Aשלי...אל תשאל אותי למה...

למעלה