רוני דואני רוני היא הזמרת הכי טובה בכל העולם הזה אני שרופה עליה
C cachima New member 25/10/04 #1 ../images/Emo25.gifרוני דואני רוני היא הזמרת הכי טובה בכל העולם הזה אני שרופה עליה
נ נועה דואני New member 25/10/04 #3 אפשר לקרוא לזה ברוכה הבאה../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif תהני כאן ושיהיה לך רק כיף ואם היא הזמרת הכי טובה בעולם את הדיסק שלה יש לך
אפשר לקרוא לזה ברוכה הבאה../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif תהני כאן ושיהיה לך רק כיף ואם היא הזמרת הכי טובה בעולם את הדיסק שלה יש לך
Y y 0 u r a n g e l New member 25/10/04 #4 ../images/Emo142.gifלי יש את הדיסק שלה ממזמן.... רק כאשר הוא יצא קניתי(טוב אחרי שבוע-משוהא כזה ) אבל לצערי הרב אין לי ת'שירים שלה במחשב.... למי שיש יכול לומר איפהאפשר להוריד יכול לשלוח להגיד לי ...או לשלוח לי למסנג'ר או לאימל שלי [email protected] אימל [email protected] מסנג'ר
../images/Emo142.gifלי יש את הדיסק שלה ממזמן.... רק כאשר הוא יצא קניתי(טוב אחרי שבוע-משוהא כזה ) אבל לצערי הרב אין לי ת'שירים שלה במחשב.... למי שיש יכול לומר איפהאפשר להוריד יכול לשלוח להגיד לי ...או לשלוח לי למסנג'ר או לאימל שלי [email protected] אימל [email protected] מסנג'ר