רומנטיקה

the rainbow1

New member
../images/Emo25.gifרומנטיקה

היה היום פרק ממש רומנטי! פשוט רואים שברוק ורידג' מאוהבים אחד בשני ויש ביניהם קשר נפשי עמוק... זה כאילו שלקחו בנאדם, חצו אותו לשניים ושני החלקים מנסים להתחבר אבל משהו לא נותן להם... וממש אהבתי שרידג' קשור לתינוק כאילו שהוא היה שלו!!! אחחח אין כמו רומנטיקה באופרות סבון....!!!

SupeRonit

New member
../images/Emo58.gif חייבת להיות צינית ומגעילה

למרות שאני בדרך כלל דביקה וקיטצ'ית
הקטע עם זה "שרידג' קשור לתינוק כאילו שהוא היה שלו"-זה אולי בגלל שהוא שלו !!! כאילו הם תמיד חייבים להיות כאלה אירונים-כמו שמאסימו אמר לרידג':"אני אוהב אותך כאילו היית שלי" ... Well no joking .חחחחחחח צחוק גדול. אני לא כל כך אוהבת את הקטעים האלה-חוץ מזה שאני היחידה שקולטת שהם כמו ספוילרים חבוים ??! I mean-אני אוהבת ילדים (ואתם יודעים את זה
) והכל-אבל אני לא הולכת ואומרת להם שאני מרגישה כאילו הם היו שלי.........גם אם הייתי מאמינה לאמא שלי שהילדה שלי מתה בלידה (
-כאילו להאמין לאמא שלך ????!!??) לא הייתי הולכת אחר כך ומרגישה קירבה לילדה מסכנה שבמקרה בסוף יוצאת הבת שלי . כאילו,אני לבד כאן ??! (בנושא הזה-לא באופן פיזי-כי באופן פיזי כולם ישנים,חוץ מהכלב,אבל אין לי כוח לקרוא לו מלמטה.טוב אני אפסיק עכשיו לכתוב את המחשבות שלי על המקלדת כאילו זה יומן אישי חוץ מזה שזה בטח נראה לא שפוי-אבל אתם כבר מכירים אותי,אני תמיד מאשימה את השעה
) רידג'-תמות ברוק-תחיי באופן מציאותי (יעני בלי קשר לאופרות סבון) הם לא יכולים להיות ביחד .. (אלא אם הם טיילור,היא פשוט נהנית משני העולמות
)

לינה18

New member
לרונית../images/Emo58.gif

את לא היחידה שקולטת שהקטעים האלה הם ספוילרים! אבל אני דווקא כן אוהבת את זה, כי במיקרה הזה, זה נותן לי מעיין נחמה מסויימת לדעת שהילד בכל זאת שלו.

SupeRonit

New member
נ.ב: מצדי שלרידג' יהיה קשר "עמוק"

עם שמן של צ'יפס רותח .

rachelMcfadden

New member
../images/Emo12.gifאני לא מאמינה שלא כתבתם על

כמה הופ הייתה חסרה בחודשיים האחרונים! איזה בובה מתוקהה היאאאא!!! ובאמת אתמול היה פרק מעניין למרות שהוא לא ממש התקדם... ומאסימו ממש הפחיד אותי אתמול

לינה18

New member
בקשר למסימו

גם אותי הוא ממש הפחיד אתמול. הסצנה בסוף הפרק בכלל היתה מאיימת כזאת. ואני לא יכולתי שלא להזדהות עם ג'קי בסצנה. חבל שהפכו את מסימו לכזאת מיפלצת!

SupeRonit

New member
איך הוא צעק עליה,ואני כזה .. טוב ש

אתה עומד להתפוצץ וג'יקי תצטרך לספוג את כל הרסיסים.

SupeRonit

New member
אווץ' מלח על הפצעים שלי זה כואב

מה היה בדיוק,אני רוצה לדעת בשביל לדמיין את זה בעיניי רוחי .

rachelMcfadden

New member
חחח את מתכוונת עם הופ?

סתם דיקן בא לבית של ברוק, והופ רואה אותו אז היא רצה אליו וצועקת דאדייי! והוא מרים אותה, והיא מגלה לו סוד, אז הוא אומר לה יש לך הפתעה בשבילי? אז היא עושה כן עם הראש, ואז דיקן אומר לה u wanna go get it for me? ואז הופ הולכת
וזהו. היה קצר אבל שווהה!

SupeRonit

New member
../images/Emo6.gif חה היסטרי-אפילו פה הם משחזרים

בלי לראות תיארתי לעצמי שזה מה שהיה-זה עם אריק הקטן,ואני בטוחה שבערך עם כל ילד שניצפה על מסכנו בסדרה.

לינה18

New member
הקטע בין ריג' לברוק בפרק

היה ממש יפה, אבל יחד עם זאת לא יכולתי שלא לכעוס על שני דברים: 1. איך ריג' מנשק מישהי שעוד כמה ימים מיתחתנת עם אח שלו? 2. איך ברוק, שטוענת שהיא כל-כך מחוייבת לניק ולחתונה הזאת, לא אומרת לריג' שאין לו שום זכות לנשק אותה? רק בגלל שני הדברים האלה, הקטע היה קצת מפגר בעיניי. למרות שאהבתי אותו, כי הקטע שבו ריג' אמר שהוא מרגיש קשר לתינוק היה מאוד יפה וגם הביא לי מעיין תקווה לעתיד(למרות שאני יודעת כמובן מה עומד לקרות).

למעלה