פרק 27

Nizan 16

New member
../images/Emo25.gifפרק 27../images/Emo25.gif

פרק 27 - על מפתני כל הבנות שבעולם הבנים מתכננים מעשה קונדס לבנות, אבל מוצאים את עצמם בשיא הדרמה בין דני לאיה. חיים לא מבין את השינוי בהתנהגותה של מיה. אהובה זוכה לביקור מפתיע. עופר ודניאלה מנהלים שיחה קשה.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifפרק ממש טוב!! גם עם דרמה וגם מצחיק

איך רינגו הפיל את נועה לבריכה!!
הוא כזה לא קשור!! XDDD ותכירו את כושי:
(אז מה אם זה גזעני) XDD. ואיך שנועה המציאה להם את המילקי XD, זה פשוט מאכל גאוני !
. איה ממש חוצפנית! באיזה זכות היא מבקשת מנועה לעוף מהבית שהוא אפילו לא שלה? (בהנחה שהיא רבה עם דני). אבל רואים שבוקי ורינגו הולכים להגן עליה, אחרי מה שהיא הכינה להם הם לא ייתנו לה לעזוב P:.

גם זה דפוק שהיא אומרת לה ללכת מהבית

שגם ככה היא בעצמה הולכת לעזוב את הבית[כי דני לא יעזוב את הבית שלו] אז הבית הזה-שלה כבר לא וגם היא לא יכולה להחליט בשביל נועה לעוף מהבית , כי רינגו יחליט על זה והבית של איה שם זה כמו הבית של נועה. אז בכלל .. אגב, שמתם לב שמלפני 2 פרקים היה פאק כשחיים אמר "אין , פשוט הבנות מתות עליי " ?

lolo59

New member
פרק מעולה!! הסוף חלש...

פרק מצוין, עם מלא מלא התרחשויות. העניינים מתחילים לזוז סוף סוף. טל טלמון - על אף שהיא הפתיעה אותי בכישורי המשחק המדהימים שלה - לא שיחקה כ"כ אמין בפרק... אבל זו סדרה ראשונה שלה , אז פאשלות תמיד יהיו. מיה [מקסימיליאן בלומין] כץ כזאת מאמי!!! מת על הדמות שלה... מיכל שטמלר שחקנית בחסד עליון. גם ב"סודות" וגם ב"דני הוליווד" היא מצליחה להקסים אותי. ידעתי שאני לא אתאכזב ממנה. אתם תראו, היא תהיה כוכבת-על, אני בטוח בזה!! הסוף מעפן. חוץ מכמה סופים מעולים, הסופי-פרקים חייבים להשתפר!

חחח הקטע עם הבריכה עם רינגו ונועה קרע אותי!

לא הפסקתי לצחוק הוא פשוט מעופף!
אגב,דניאלה הזאת פשוט מעצבנת אותי! זה מעצבן!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifלמה את בוכה?

אני לא בוכה אבל זה מעצבן!!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאת לא מכירה את הדמות הזאת ששני מגלמת?

זאת מ"רק בישראל" XD. אז זה היה המשפט שלה.

למעלה