סטרפטיז...

childling

New member
../images/Emo25.gif סטרפטיז...

היי לכולם. החבר שלי בחו"ל, ואני מעוניינת להפתיע אותו כשישוב ולהכין לו מופע סטרפטיז סקסי במיוחד... איך אני יכולה ללמוד ולרכוש תנועות (לא בקורס או משו)? רעיונות? תודה

bugbuster

New member
נו שויין.. מה שעיצות לבת יח אביבים

גורמות, כי האמת, זו לא בדיוק המודעה לפושום, בה אני ממליץ להמנע מסקרים ושאלות נוסח איברי הקצר מתאים או או פגום לערווה הדוקה או מאורכת. אלא לפרסום פנטזיות מפורטותצ הייטב,ף דהיינו סי]ור קצר או שיר, כלומר פנטזיות פארקאסאלאנאס לגבי למשל איבר קצר אך לא פגום ומעלליו בערווה הדוקה גפ מוארכת
נו טופפפ, אחרי הרצאת תכנים שכז, נותרה העלמה ובקשותיה. אז ככה, ר ריקדי משהו, אין כתנועת ריקוד להיתערטלות חושנית, ובחרי לך קצב איטי, כל קצב איטי טוב לצורך העניין. הדגישי תנועות חיטובים, דהיינו שדיים ותחת, אוופססס, הללו המכירים אותי וודאי יבינו מיד, טעות בקדימויות, תחת. כלומר תחת, ואחרי כן, שדיים. הרבה תחת. ממש כמו בדפי זהב, תן לעצבעות ללכת במקומך, תני לתחת לעשות את העבודה. כלומר הניעוהו בתנועות חושניות ומגרות, פשוט מובלטות מהרגיל. אם את מניעתו נכון, (את ישבנך,) ובתיקווה שהוא מפואר, גבווה ומוצק כיאות לבת יח אביבים (
) הרי התחת כבר "ימשוך" אחריו את שאר איברי הגוף. לאחר זמן שתראי לנכון, ורצוי אחרי סידרת מבטים מצועפים לעבר חברך, התחילי בפרימת מלבושיך, אותם תבחרי בקפידה לפני כן. חישבי על קלות ונגישות להתרה, ואת החזייה הסקסית במיוחד אבל יתכן בעלת הקרס הבוגדני והסרבן לפתיחה, אותה אולי תנשלי מתפקידה המרהיב לתמוך בדדיך, (
) (שלו היכרתני, ידעת הייטב מה הייתי מוטרף לדעת עליהם,
) ואז את מסירה מלבושים מהקל על הכבד. ולאט. איש לא ממהרים לשום מקום. מהקל אל הכבד אומר חולצה מיכנס / חצאית / שימלה בראשונה, ואת נותרת בלבניך, רצוי בצבעים הדרמטיים, אדום ושחור,
, המשיכי לנוע בקצב כשהתחת מכתיב, ובאותם מבטים מצועפים, מוצדדים, מוכתפים, כולל לתת לו לחזות בגבך, והיצמדי לעקרון מהקל לכבד, כלומר התחתונים תחילה והחז.. אופפססס, שוב טעות מובנת להללו המכירים אותי, אז למרות שהם טועים, והכי חשוב זה שדיים, עקב פניות הציבור את מסירה את החזייה ראשונה. רבים מבכרים לעשות זאת כשגבן על הצופה. היה והיתברכת באותו מיבנה קימורים האהוב עלי, זה הגדול והמלא והגבוהה, והכבד, והתפוח, (
) הרי זוג שדיים מפואר שכזה מיתבלט אל מעבר לצידי הגוף ופורץ לצדדים, ולא קשה גם לגבר, לדמיין את מראה החמוקיים הבשלים והבוהקים הניראים לצופה מצידי הגוף או במעט צדודית.
. ניתן ללחוץ מעט בכפות הידיים ולהדגיש את המלאות.. אופפפפ, ואז... להיסתובב כשכפות הידיים או זרוע עדיין מנסות לכסות טיפחון משדיך, שכאמור מה גדולים מה טוב. וכן, לו אני בעלת שדי עגס קטנים או בינוניים, זה פסדר, נו מה , גם הולך.
ואז, אחרי כל אלה עוד מעט קצב ותחת ושדיים מיתנופפים משוחררים ובטלטלה כבדה, ואז, את אותו פריט זערורי ולא נחשב, כן, קבלו אותם, התחתונים. בינינו צילדיניג, כל אלה שטויות, והחשוב ביותר היא מצלמת וידיאו להסרטה מלאה, ועוד לפני שצופה בך מיתערטלת כמו מיקצוענית ממש, לשלוח עותק כקובץ וידיאו לפורום.
אה כן, קל לך במאוד מאוד לדעת באם המופע הצליח, ודווקא לו יופסק בבוטות בידי הקהל לפני היסתיימו כשאת משוגלת מיידית ובעוצמה רבה. בהצלחה, ואגב, ברוכה הבאה, והפעם הבאה שתפרסמי כבר חייבת להיות פנטזיה כהילכתה.

childling

New member
העצה הכי מפורטת...

שזכיתי לקבל. תודה, אהבתי את הרעיונות! ובנוגע לפנטזיות- אני אשמור אותן לעצמי ולגבר שלי, אבל תודה על ההזמנה לשתף!
) אתה אחלה, אהבתי את הפירוט.

למעלה