מי המלך???

R o n 2 5 6

New member
חן

מה עם אירוחים נוספים של דמויות?זה הפסיק? חבל,הייתה לי אחלה שאלה לשאול את אדם

chen010189

New member
לא הפסיק, זה לא מתי שאנחנו מחליטים

אל תדאג, כל הדמויות יתארחו

chen010189

New member
וואו יובל תודה ענקית!!!

תודה, תודה, תודה מי המלך? אתה! בחיי, רק הרגע חשבתי על האימייל ששלחתי לך אין ספק שהולכת להיות עונה מוצלחת :) כמו שביקי אמרה לי היום: "אין על גיורא, גיורא זה משהו מיוחד" בקיצור באמת הרבה תודה שנכנסת..... זה ממש העלה לי חיוך ענקי

Punkitty

New member
אווו יובל!

הייתי די בשוק שראיתי אותך פתאום בשמיניה כי אני רגילה לראות אותך בשיר שלנו. (יש לי יס
) פשוט קפצתי וצעקתי "הינה יובל אברמויץ'!!! מהשיר שלנו! אההה" בכל זאת עכשיו אפשר לראות אותך גם שם וגם שם אז מה רע?
בהצלחה בכל מה שתעשה. -תום.

nWkobi

New member
היי יובל!

אני רק רוצה לציין שצ'כוב הוא דמות מעניינת ומבריקה
קובי.

R o n 2 5 6

New member
וואי

יש כבוד נכנסת!
אממ,אתה המלך! שיחקת מעולה,הצחקת אותי לאללה
אני מקווה שנראה אותך בהמשך ותודה שנכנסת!

אתה ענק!!!!!

חחחח איזה מאגניף!!! שיו אתה באמת שחקן מעולה... אין לי משו אחר להגיד לך. חחח פוצצת אותי מצחוק עם ה"מי המלך???" שלך...

Super Chuly

New member
היי יובל

באמת שיחקת אותה בתפקיד של צ'כוב- עשית אותו נפלא! נשמח אם תמשיך להתארח אצלינו בפורום (הכינוי שלך יואדם בקרוב)! לסיום- סחה עלייך! ליהי :)

Super Chuly

New member
אגב, שכחתי

אני חושבת שמיותר לציין "מי המלך" ציינו את זה כמה וכמה פעמים פה מעלי... ליהי :)

KiShKooSh

New member
"ואין פלא שאתם מטורפים עליהם... "

נראה לי אני אעדיף לתקן אותך, אנחנו סתם מטורפים:-: (כמובן שצוחקת) שמחה שבאת לביקור, שמחה שקפצת לביקור ועוד הרבה דברים שאני שמחה שעשית לביקור קיצר חפרתי על שום דבר ו
מוטי מוסר לך ד"ש... ביקי

timon12

New member
וואיי שחקן מעולה...

אתה שחקן מעולה! אבל ב"השיר שלנו" בעונה השנייה אתה משחק הרבה יותר טוב, לחלק מהמשחק שלך ממש האמנתי! כל הכבוד! וסתם שתדע שיש לי גם הוט אבל דאגתי להשלים פערים;) הורדתי כמעט את כל הפרקים של העונה השנייה. והעונה הראשונה.. עכשיו בערוץ 2!;)

יובל!!../images/Emo24.gif

איזה כיף שאתה כותב כאן
אתה שחקן מצוין ובפרק 67 בסצינה עם אבי היית גם ממש מצחיק!(
) אני מקווה שתכתוב כאן עוד
אתה המלך

micro0

New member
הקפצה

אעהעהעההההההההההההההההה יובל המלךךךךךךךךךךךךךךך

חח היי יובל../images/Emo9.gif

אף פעם לא ראיתי אותך משחק [יש לי הוט] אבל כשראיתי אותך בשמינייה אתה שחקן מצויין ואתה המלך

למעלה