מי המלך???

../images/Emo25.gifמי המלך???../images/Emo47.gif

שלום שלום לכולם... פעם ראשונה שאני נכנס לפורום הזה והאמת שזה בזכות רון, חן ועוד כמה חבר'ה ששלחו לי מיילים וביקשו שאכנס לומר שלום. האמת שזה מחמיא אבל מוזר לי כי אני בסה"כ אורח קטן לרגע אחד אבל כהוקרת תודה על כל המיילים אני עושה זאת. היה לי מאוד כיף להתארח בשמינייה השחקנים מקסימים ומתוקים אחד אחד (בעיקר אבי שיצא לי לעבוד מולו) ואין פלא שאתם מטורפים עליהם... האמת שאני לא ממש רואה את השמיניה (יש לי יס ואפילו את הפרקים שאני משתתף בהם לא ראיתי ) אבל אחרי שיצא לי לראות אצל חברים פרק החלטתי שיש לי מטרה חדשה בחיים: להגיח לשמינייה ולהיות שותף לסדרה הקסומה אז תודה לגיורא חמיצר וחן קלימן שאחראים על התפקיד של צ'כוב ולשאלת מי ששאלו אם צ'כוב יצא מהכלא ויחזור... המממ... סוד , סודי ולא מספר .... אבל ממה שאני יודע הולכת להיות לכם כמה הפתעות גדולות העונה הזאת. תודה רבה לכולם תמשיכו להנות מהסדרה ותזפזפו לפעמים גם לערוץ 2 לשיר שלנו נשיקות
יובל אברמוביץ'

o r t a l13

New member
יובללל!!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo19.gif

היי מה קורה? יואו אתה שחקן מדהייםם!! עשית מזה טוב ת'קטעים עם אבי...!! תכתוב פה שובב... [נ.ב- אני רואה ת'שיר שלנו בערוץ 22
] מאורטל

shminia com

New member
רציתי להגיד לך שהיה פרק מדהים!

אתה ממש קורע וכל הבית ספר לא הפסיק להגיד "מי המלך?" ו"המלפפון היכה בגנן" פשוט גדול! עדי

kjkj9

New member
אתה המלך!!!

יובל הפרקים איתך מעולים הלוואי וצ'כוב יצא מהר מהכלא ויחזור לנקום בכולם אתה גדול וטוב שהצטרפת לשמיניה

hilasapir

New member
חחח...

האמת אני מכירה משפט דומה: 'ויקום הגזר ויכה את הגנן' בפעם הראשונה ששמעתי אותו התפקעתי מצחוק והפכתי אותו ל: 'ויקום הגזר ויכה את אליעזר' כי זה התחרז וסתם....

יובל אתה שחקן מדהים!

אני רואה בערוץ שתיים השיר שלנו ואתה משחק ממש יפה וגם הדמות של רועי בר מאוד מצחיקה!! ובשמינייה עשית נורא יפה ואמין את הדמות !!!

Oshi love Tamir

New member
יאאא איזה נחמד לראות שאתה...

כותב פה בפורום, אתה פשוט שחקן מעולה
אתה המלך כמובן
חחח... כולם אוהבים אותך פה בפורום

תודה שכתבת!

את שחקן מעולה. גם בשיר שלנו וגפ פה (ראיתי השירי שלנו אצל חברה) מי המלך? חח.. טוב תודה! בייי אגב, הוא לא אמור להיות אדום כאילו הוא שחקן..

chen010189

New member
הם לא נהיים אדומים אוטומטית

תפוז מאדימים אותם, ברגע שהמנהלים שולחים לבתיה(אחראית אשכול בידור) אימייל עם המשתמש, היא מאדימה

למעלה