לרן המושלם

../images/Emo25.gifלרן המושלם../images/Emo25.gif

רן... אני חולה עלייך...מתה עלייך.. אתה נראה פצצה ואני אוהבת את התפקיד שאתה משחק ואת איך שאתה משחק! היית מוכר לי כשראיתי אותך "במיי פירסט סוני" ואז נזכרתי שראיתי אותך ב"ג´ינג´י".... חחחחחח חמוד.. רק בגלל זה ראיתי את הסידרה הזאת.... בבקשה אם אתה רואה את ההודעה הזאת... כתוב לי לאיי סי קיו שלי: 116263474 ותזכור שאני מתה עליך... :)

כולם יודעים שהוא יפה אבל הוא תפוס

קודם כל ... אני חברה של השחקנית שמגלמת את אלמה בסדרה (דפנה רכטר) ככה שכבר היה לי איזה קשר של זה שהיא נגיד דיברה איתו בטלפון ומסרה ד"ש ממני והוא מסר חזרה והוא כבר יודע מי אני ואני גם יפגוש אותו אצלה בקרוב כניראה... בכל מקרה רציתי להגיד לך שהוא לא רק פנים יפות אלא הוא גם שחקן מצוין ובן אדם מדהים ממה שאני קצת הכרתי וגם יש לו חברה מאוד חמודה שקוראים לה טל והם מאוד מאוהבים ככה שגם אם הוא יכיר אותך במקרה אז לא יתפתח מזה שום קשר של זוגיות אבל אולי של ידידות אז לא לבנות על זה וגם אני לא חושבת שבאמת למישהי פה יש את האיי סי קיו שלו וגם אם כן ... אז מה ? כולה בן אדם לא צריך מכל אחד לעשות איזה לא יודעת מה ! הוא מהמם אבל היופי זה לא הדבר היחיד שצריך פה לקבוע .. וגם הוא בעצמו הודה שהוא לא רוצה שיהפכו אותו לכוכב עקב הסדרה והוא מאוד שומר על פרופיל נמוך ככה שאני לא בטוחה כמה רושם עושה עליו על הפוצי מוצי והאנחנו אוהבות אותך כי אחרי הכל הוא עדיין בן אדם שרוצה לחיות נורמלי ... אבל אני מבינה כי גם לי היה קטע אובססיבי אליו פעם ... לא נורא עבר ...

../images/Emo42.gifתגובה על מה שאמרת

אני רוצה להגיד לך שרואים שאת באמת יודעת מה את אומרת... קראתי את מה שאמרת ומאוד התבאסתי חחחח.. אני יודעת שבחיים, גם אם הייתי רוצה,לא הייתי אפילו יכולה ליצור איתו קשר אבל התבאסתי כי קיימת איזה אובססיביות כלפיו וזה קורה כבר לכמה בנות.... אבל עם כל הצער שיש לו חברה.. אני חושבת שלא כדאי אז להציק לו. אבל אני עדיין מאוד מאוד כמו עוד הרבה בנות פה.. :) ותודה על המידע שכתבת...כי בכל זאת, עדיין הוספת מידע עליו שלא ידענו או לפחות אני לא ידעתי , אז תודה!

תיקון קטן

כשכתבתי מאוד מאוד...התכוונתי לזה שאני אוהבת אותו מאוד מאוד אבל נמחקה לי המילה

אין בעיות ...

אין שום בעיה ... בכיף ... (כיף עאלק, אני סתם מבאסת ת´מעריצות) בכל מקרה אני מכירה אישית את כל מה שקשור למצבו הכללי (בערך ... הכל...) אני חושבת שהוא בנאדם מדהים וממש גדול מהחיים !!! אני חושבת שכדאי לכן המעריצות לנסות לרדת מענייני הערצה כי לא יצא מזה הרי כלום ורק אולי ידידות באינטרנט או משהו כזה ... לא ניראה לי ... אבל הוא השחקן הכי טוב שיש לטעמי ואני מאוד אוהבת אותו על זה ... והוא גם מהמם ביופיו .. אין מה לעשות ככה זה ... שלכן תמיד.... בה ביי .... מי שרוצה לרשום לי [email protected]

tal בת 13

New member
בנות להרגע ../images/Emo11.gif

את צודקת באמת רן חתיך אבל אתם עושים אותו אליל הוא בסך הכול ילד חתיך טוב חתיך מאוד אבל אני מכירה הרבה ילדים בהרבה יותר חתיכים ממנו אז כל הבנות תרגעו קצת כי הוא לא אליל ואפשר לחשוב איזה שחקן אולי רואים אותו 2 דקות וגם בקושי רואים אותו רק מהצד. למרות שגם אני אומרת שהוא חתיך ומושלם וכו´ .... אני לא עושה אותו מושלם כי הוא לא טוב עזבו לא משנה בייייי. עם מישהי או מישהו בא לא שיחה אז האי סי קיו שלי הוא:176357605

למעלה