לגביי פלגים לTS250 מישהו יודע איזה פלג יש לTS250 כי כל מוסך אמר לי משהו אחר בתודהTS250
T TS250 New member 2/10/02 #1 ../images/Emo25.gifלגביי פלגים לTS250 מישהו יודע איזה פלג יש לTS250 כי כל מוסך אמר לי משהו אחר בתודהTS250
../images/Emo25.gifלגביי פלגים לTS250 מישהו יודע איזה פלג יש לTS250 כי כל מוסך אמר לי משהו אחר בתודהTS250
ח חוג הפרופסורים New member 2/10/02 #2 פלאגים ? לליאורה מאופנועית יש ספר ליאורה מאופנועית תגיד לך מהזכרון איזה פלג ומייד אח"כ תוודא בספר יצרן הפלאגים שהיא זוכרת נכון. באחריות!!!
פלאגים ? לליאורה מאופנועית יש ספר ליאורה מאופנועית תגיד לך מהזכרון איזה פלג ומייד אח"כ תוודא בספר יצרן הפלאגים שהיא זוכרת נכון. באחריות!!!
M MexMex New member 2/10/02 #4 נקודה ../images/Emo35.gif איפה נעלמת בכלל בזמן האחרון? B8EG לאניני הטעם.נקודה בוקר +
H hananlv New member 2/10/02 #5 אפריקה.... והגרוטאה הישנה הזו לא נראה לי שתשמח לקבל פלאגים של אניני טעם...
E enigo New member 2/10/02 #6 מקום קטן אפריקה...בצד שמאל או ימין? איפה איפה איפה? אך... גדשת עיני בדמעות געגועים ליבשת הנפלאה... ספר!
מקום קטן אפריקה...בצד שמאל או ימין? איפה איפה איפה? אך... גדשת עיני בדמעות געגועים ליבשת הנפלאה... ספר!
M MexMex New member 2/10/02 #7 נכון../images/Emo70.gif הרי אמרת לי.... וכל מנוע 2 פעימות ישמח עד מאוד לקבל את המעדן הזה... התאפקתי לא לכתוב B8EGV, אגב.... נהנת? מה שלום הפילים/אריות/זברות/ג´ירפות? יום טוב
נכון../images/Emo70.gif הרי אמרת לי.... וכל מנוע 2 פעימות ישמח עד מאוד לקבל את המעדן הזה... התאפקתי לא לכתוב B8EGV, אגב.... נהנת? מה שלום הפילים/אריות/זברות/ג´ירפות? יום טוב
H hananlv New member 2/10/02 #8 אין מילים.... סבבה של מקום הקניה הזאת כל גבעה צוק ושביל עשיתי חשבונות איך לוקחים אותה עם הכלי המתאים... (ואיך אפשר לדרוך לאריה על הזנב עם הגלגל הקדמי בלי לקבל ביס...)
אין מילים.... סבבה של מקום הקניה הזאת כל גבעה צוק ושביל עשיתי חשבונות איך לוקחים אותה עם הכלי המתאים... (ואיך אפשר לדרוך לאריה על הזנב עם הגלגל הקדמי בלי לקבל ביס...)