יש לי שאלההההה

../images/Emo25.gifיש לי שאלההההה

שלום אנשים ..... טוב אז השאלה שלי היא יש לי חבר בן 15 ואני בת 14 אנחנו חברים כבר שנה ואני פשוט חולללללה עליו אני ממש מתה עליו וגם הוא אלי.... עכשיו הוא רוצה שנשכב ואני מממממממש רוצה אבל אני לא רוצה כי נירא לי שזה מוגדם מידי ומסוכן או משהו אני לא יודתע כי אני ממש רוצה לעשות את זה.... טוב מחכה לתשובה תווווודה מראש ביי ביי

The-Princess

New member
זה לא מסוכן

וזה לא מוגזם כל עוד את באמת רוצה.... רק תחשבי טוב טוב אם את רוצה. אפי. (ואושר)

De-Panther

New member
אם את לא רוצה את לא חייבת את צריכה.

להיות מוכנה בשביל זה

jahnon

New member
זה לא מסוכן זה מטומטם

מצטער אבל.... לאן לעזאזל את ממהרת? מה כל כך חשוב לך לקיים יחסים בגיל 14? עוד מעט יבואו ילדות בנות 8 שיגידו שהן חולות על חבר שלהן בן ה 9 ורוצות לקיים איתו יחסים. יאללה תהנו מהגיל הזה, לאן יש למהר? אני מאוד מקווה שתחכי עם זה אבל זה גוף שלך ואת תחליטי מה לעשות איתו רק תחשבי טוב טוב אם עוד כמה זמן כשתפרדי מחבר שלך (ומקווה בשבילך שלא) לא תצטערי על כך.

ליאן.

New member
זה לא משחק ילדים

את נורא צעירה ועדיין גודלת ומתפתחת נפשית וגופנית ואין שום סיבה להאיץ בכך. תמיד תוכלו להתנשק ולשחק, לא חייבים להכניס סקס למשוואה בגיל כל כך צעיר בייחוד שהכל טוב בקשר שלכם כרגע. אם את עדיין מתלבטת - דבר ראשון שעלייך לעשות הוא.. שיעורי בית ! ללמוד את כל הניתן לגבי מניעת מחלות ומניעת הריון בלתי רצוי. זה לא צחוק ויש מספיק בנות בגילך המוצאות עצמן מאוחר יותר מתמודדות עם הריון לא רצוי. תשקלי טוב טוב אם את חושבת שאת מספיק בוגרת ואחראית בשביל לדאוג לכל זה ותבדקי אם החבר שלך הוא אדם מספיק תומך ואיכפתי שמודע לכל מה שקשור ויהיה מוכן לקחת כל אחריות. רצוי גם לשאול חברות בנות גילך לגבי התנסות ראשונה שלהן, אם יש כאלה. יש כתבה בנושא המציגה מספר שאלות שעלייך לשאול את עצמך: שאלות ´טכניות´ - יש לנו אמצעי מניעה ? האם אני מוכנה לשאת בתוצאות במידה ואדבק במחלה כלשהי ? מה קורה אם יש הריון בלתי רצוי ? שאלות רגשיות - מהי המשמעות של סקס לגבי ? האם הבחור שאני יוצאת איתו הוא הבחור הנכון ? למה אני רוצה לקיים יחסי מין ? האם אני מאוהבת ? איך זה ישנה את מערכת היחסים שלי ? איך אני ארגיש אחר כך ? כנסי לקישורים המצורפים בשביל מידע נוסף. כמו כן, מציעה לך לבקר בפורום טיפול מיני ומיניות, בעיות בגיל ההתבגרות ובפורום על בנות ועל בנים כדי לקבל חוות דעת נוספות.

לפי הכינוי

קוראים לו רועי, הא? טוב לא משנה, בקיצור. אין לאן למהר. יש כאלה שמתחילים בגיל 14 ויש כאלה שמתחילים בגיל 25 ומעלה. הנקודה היא שאת צריכה לעשות את זה כשאת מוכנה. אין לך לאן למהר, ונראה שהוא ממש לא לוחץ עליך, אז קחי את הזמן. תעשי את זה כשבאמת תרצי. בעקרון, אין הבה סיכון, אבל את חייבת להרגיש שאת מוכנה, ורואים שעדיין יש לך ספקות, ולדעתי לא כדאי לעשות את זה כשיש ספק, כי זה משהו שעושים כשבטוחים לגמרי. בגילך יש בנים שכן לוחצים על החברות שלהם לעשות את זה, ולדעתי זה ממש יפה שהוא לא עושה זאת. את יכולה בהחלט לקחת את הזמן שלך ולעשות את זה כשתרגישי שאת מוכנה ורוצה.

tsipi35

New member
כנראה שמרוב שמשעמם לכם הוא דורש..

תציעי לו לשחק איתך קצת בדוקים, בקלאס, במחבואים, לכו לים, לכו ללונה פארק - כאילו מה בוער??? את בגיל של הבנות שלי ואני מנסה לדמיין לי אותך מול העיניים - את עוד ילדה. תתבגרו לאט חבר´ה. לאן כולכם רצים? כל דבר בעיתו....

tsipi35

New member
הא כן - ושכחתי את הדבר הכי חשוב

אל תעשי כלום שבא כתוצאה מלחץ.....

ואני אומרת

שכולם חכמים, כולם נבונים, כולם היו בניי, ואני מניחה שכולם מזועזעים לפחות כמוני משתי ההודעות שהיו אמש שכללו בתוכן את המילים "14" ו"סקס". לא יודעת, האם זאת אני או שמא העולם איבד את שפיותו בעשרים השנים האחרונות? לגביי זו עובדה וודאית, אך משום מה עד היום סברתי שזו מחלה פרטית ולא מכת מדינה. חולה יקרה, אם את שואלת אותנו מה לעשות, כנראה שזהו סימן מסוים לכך שאת בעצמך לא שלמה עם העניין, ולא מוכנה לזה. אם לא היית מרגישה צורך לשאול, כנראה שכל התהליך היה טבעי משהו. הססי לך, חשבי לך, שקלי את כל היתרונות והחסרונות שניפקו לך חברי הפורום המצוינים, ורק, אך ורק כשתהיי מוכנה נפשית-גופנית-כספית-ומורלית להכנס להרפתקאה הזאת, עשי זאת. ייתכן שזה יהיה ממש במקום, שלא נפחיד אותך לשוא. אם את רוצה, ואוהבת אותו, ויודעת מה אתם עושים (לא טכנית, גלובאלית), אז מי אנחנו שנעצור אותך? לפחות מניעייך הם אהבה ומשיכה, ולא "כולם עשו את זה, הוא לוחץ עליי, ואם לא אתן לו הוא יעזוב"... רק כמו שאמרה ליאן, עשי שיעורי בית בנוסף לחשיבה הפרטית, ואת כבר תדעי מה לעשות הלאה.

מיטללל

New member
שלום לך!

אין לך שם? :) תראי מותק, אולי אני טועה אבל כבר מההודעה שלך מבינים שאת לא ממש מוכנה לזה. הצורה שאת שואלת. הטיעונים בהם מתמקדת. בכל מקרה את רק בת 14, הוא רק בן 15, זה כל כך מוקדם!!! למה יש לכם למהר??? אם תתחילי עכשיו, מה תעשי עוד עשר שנים? את צריכה להיות איתו, לבלות, ויש עוד הרבה דרכים בהן את יכולה להראות לו שאת אוהבת אותו-חוץ מסקס. וואו, שאני הייתי בת 14, בכלל לא היו לי מחשבות על זה. אולי מחשבות אבל לא מעבר. אני זוכרת שאז אפילו נשיקות הביכו אותי. את כותבת שאת ממש רוצה לעשות את זה, אולי תחשבי למה? כי הוא לוחץ עליך? כי את אוהבת אותו וחוששת לאבד אותו? או שאת באמת מרגישה מוכנה לכך פיזית ונפשית? את כותבת שזה מוקדם ומסוכן.. אם את מרגישה שאת לא בשלה לכך-אל תעשי כלום. אני לא רוצה שבסוף תצטערי!!! אם תחליטו שאתם כן רוצים לעשות את זה... בהחלטה משותפת, תדאגי לדאוג לעצמך. קונדומים, גלולות. תיזהרי!!! ושוב אני מדגישה את זה, כי אני מכירה מספיק בנות שעשו את זה מוקדם והצטערו, תהיי בטוחה שאת שלמה עם עצמך ובאמת רוצה את זה, לפני שתמהרי. :)

למעלה