ו-
לכולכם!!!!!!!!

../images/Emo25.gifו- ../images/Emo24.gifלכולכם!!!!!!!!

כל הכבוד !!!!! השבוע בטיש הרבה יותר אנשים הזמינו שתייה ואפילו אוכל!!! היה נורא נחמד!!!!!!! בכל זאת הרגשנו בחסר של כמה מכם...
אני אוהבת אותכם נורא!!!!!!

הידד לנו..

גברת קלמנטינה הנכבדת, תודה לך, איזה כייף שאת אוהבת אותנו, היינו ילדים טובים, הזמנו בירה וצ'יפס, וואלה, היה שווה. רק אולי תועילי בטובך אף לתת לנו ציונים לפי כמות ההזמנות. לדוגמה: ריגולטו: טוב מאד, הזמנת שני בירות ואף שניצלונים ברוטב איזוב. שבוע הבא, המשך ותעלה. ספל חמאה: כל הכבוד, את היחידה שהזמינה השבוע כמות אוכל גדולה, אף בשביל עניי הטיש נעבאך, ואף הותרת טיפ מכובד. חילך לאורייתא. וכן הלאה. בסוף יהיו תעודות הוקרה, אולי אף חתומות בידי הל"ל.

מישהו היה חסר ?

לא הרגשתי היה ממש אחלה למרות הידיעה המרעישה של אבזץ שעירערה את הטיש

ורק אני לא יכולתי להשתתף../images/Emo7.gif

כי לא היה לי כסף... והתביישתי לקבל טובות... אגב כרטיסי עודכן. אתם מוזמנים לבדוק.

לא נורא אסטרולוג

אני בטוח שהרבה פה ישמחו לעשות לך טובות, ואין ספק שיתעצבו מאד אם תתאבד בסוף.. אבל ההודעה שלך תחת א "ייד מיט א קפילוטש" היתה הפעם משעשעת, מה שנכון נכון.(רק לא ידעתי שגם אתה למדת משפטים "בעודך חרדי", יש כאן כבר אינפלציה, לא מספיקה האינפלציה בשוק החיצוני???). שבוע טוב לכולכם אוהב אתכם חלקכם!!!

אני? אסטרולוג??? אתה פשוט גאון!!!

איך עלית על זה??? גאונות של ממש!!! אמנם, לא היית זמן רב בפורום, אך יצאה כבר 'אופנת אסטרולוג' מקולקציית הפורום. לא כל מי שכותב דברים הגיוניים הוא אסטרולוג.

הכובע עף לגובה

והתגלתה הקרחת.. אם אתה לא ש. סביר להניח שאתה אסטרולוג. האמת שלהבדיל מזאת שאיפשהיא באמצע, בקשר אליך סתם העלתי ניחוש הגיוני, ורק אל תתבע אותי על לשון הרע למרות שאסטרו כותב סביר. בקשר לאופנות בפורום, זה מעניין את התחת (והפעם הפלח הימני) שלי .. וסתם דרך אגב, גם אם אתה אסטרולוג, לי אין בעיה עם זה, כל עוד אתה כותב משפטים קריאים בתחביר הגיוני, אך יש אנשים שלוקחים הודעות בצורה רצינית (כמו סיפור ההתאבדות) והם מרגישים מרומים כשהתברר ש"עבדו עליהם". די, מה אני עוד עושה פה..

זה לא אני!

אני גולש בתקופה האחרונה רק בניק שלי. אגב פטיש, מה דעתך המשפטית על האפליה הגזענית במוסדות חרדים? הנה לינק: ילד מבית שמש סולק מחידר כי אימו לא צנועה.

למעלה