היייי

נעמה1991

New member
../images/Emo25.gifהיייי

הייי ממ23
מצטערת שלא כתבתי הרבה זמן.... אבל אני מוכשרת שכמותי פתחתי אי מייל עם וירוס, והמחשב נדפק.... בקיצור קראתי את כל ההודעות.... אודיליה
מזל טוב!!!!!!
דרך אגב... שמתם
שיש לי אימוץ????\ בקיצור נשיקות וחיבוקים לכווווווולם נעמה

תגידי מה יצא לך מזה?

שתדפקי את המחשב של אנשים אחרים? את פשוט חוצפנית!!!!!!! זה מה שאת!אי מייל עם וירוס, וואו איזה יופי, עוד מעט אנשים יקבלו את זה והמחשב שלהם ידפק כי למישהי משעמם בחיים והיא החליטהלפתוח אי מייל עם וירוס כדי להרוס לאנשים את החיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחח לדעתי לא הבנת אותנ

היא אמרה שהיא פתחה איימיל שבו היה ווירוס. חחח אם זה מה שאכן קרה מגיעה לה התנצלות לדעתי

נעמה1991

New member
שניכם צודקים...

אתה צודק בזה שאני לא זאתי שהפצתי את האי מייל.... ונעמה צודקת בזה שאני לא כתבתי את ההודעה ברור... לא נורא.... נעמה

אני כל כך מצטערת!

ממש לא התכוונתי, סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה אני ממש מצטערת סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה את סולחת לי?

נעמה1991

New member
../images/Emo25.gifחפיף

אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת אני סולחת נשיקות וחיבוקים נעמה

למעלה