בשידור חוזר

../images/Emo25.gif בשידור חוזר

היום ב-17:00 נעביר בשידור חוזר את התוכנית "קמילה מארחת את ידין חורב", שבמסגרתה סיכמו כוכבת פרוייקט Y וכוכב "אקזיט" את שנת 2003 בטלוויזיה. השידור החוזר יערך בצ'ט של פורום טלוויזיה כולם מוזמנים! בפורום שאקירה עורכים תחרות לוגו מיוחדת. ניתן להגיש עיצובי לוגו עד מחר... אפשר לזכות בחולצת
ולא לשכוח להצביע לקופסא!

KaUrO DoNo

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

אנששששששששששששששששששששים או יותר נכון אנששששששששששששששששששששששות מה שלומככככככן? רציתי לספר לכן שיש לי בגרות מחר בלשון :( ויש מי לאאאאאאאאק... ספרו מה שלומכן....הפורום מתחיל להתייבש ועצוב לי לראות את זה

EleVaTioN

New member
היי היי!../images/Emo129.gif

שומדבר פה לא מתייבש פשוט אין לנו מה לומר [?] חחחחחחחחחחחחח לא סתם בקיצור, עכשיו בגרות בלשון?!
באיזה כיתה את? המון בהצלחההההההההההההה יו עד עכשיו ישנתי@!! איזה מעולה זה

KaUrO DoNo

New member
תודה קודם כל :)

אני בי" ואני בכיתת מב"ר ובכיתה הזאתי עושים בגרות חורף...יעני למדתי שנה וחצי לשון אבל זה לא בדיוק היה ככה כי שנה שעברה הכל התפקשש ולא הייתה לי מורה להרבה זמן אז ככה שיצא שאני למדתי חומר של שנתיים אם לא יותר בבקושי חצי שנה מגיעות לי מחיאות כפיים....חחחחחחחחח......אתם יודעים מזה 10 שעות לשון בשבוע?!?! זה קריעת תחת! אבל זהו! זה ניגמר! ביום שישי אני עושה מסיבה לכבוד זה (וגם לכבוד יום הולדת לידיד)

איזה כיף לך ../images/Emo7.gif../images/Emo105.gif

כאילו, לא כיף הבגרות.. אבל יש לך ב-י ואז אין לך יותר לשון!!! מהמחזור שלי, דווקא שלי, כמו תמיד דופקים אותנו עושים לנו: בגרות בלשון ב-י, ממשיכים ללמוד לשון עד יב ואז ב-יד יש עוד בגרות בלשון ועוד בגרות בהבעה!!!! אוי איך נדפקנו...

EleVaTioN

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

מזה הקקה הזה?!
אצלנו בגרות בסוף י וזה על הבעה ועל לשון ביחד וזהו מסיימים עם זה! אבל אצלנו [במגמה] לומדים ידע עם ומדינה וזה כאילו היסטוריה ואזרחות ביחד וזה חצי השנה וחצי שנה הבאה בואנה יש לנו רק איזה 5 חודשים איך הזמן עובר כאילו אתמול היה היום הראשון אמא איזה פחד

joelgirl

New member
../images/Emo12.gif

קודם כל בהצלחה מחר בבגרות בלשון אצלנו עשינו בכיתה י' והשנה ביב יש לנו בגרות בחיבור

EleVaTioN

New member
חפיף../images/Emo129.gif

יהיה לך יותר זמן להתאמן בהבעה זה אפילו יותר טוב אבל מה אתם חייבים להשאר י"ג י"ד?!

../images/Emo9.gif ../images/Emo25.gif

אם יש יותר בנות אז אפשר לפנות אל כולם בלשון נקבה

EleVaTioN

New member
לא נכון!../images/Emo129.gif

בנות רועי ונדב* מה שכתן אותו? אני היחידה שזוכרת?

the z girl

New member
אבל הוא בא והולך... בלעט

אני פותחת בלוווווווווגגג כ"הכ לי! *יותר מאוחר..*

למעלה