בשידור חוזר

../images/Emo25.gif בשידור חוזר

היום ב-17:00 נעביר בשידור חוזר את התוכנית "קמילה מארחת את ידין חורב", שבמסגרתה סיכמו כוכבת פרוייקט Y וכוכב "אקזיט" את שנת 2003 בטלוויזיה. השידור החוזר יערך בצ'ט של פורום טלוויזיה כולם מוזמנים! בפורום שאקירה עורכים תחרות לוגו מיוחדת. ניתן להגיש עיצובי לוגו עד מחר... אפשר לזכות בחולצת
ולא לשכוח להצביע לקופסא!

ניצול ---->

אתמול היה המופע הראשון שלי בדרמה! וזה היה כל כך יפה! יצא פיצוץ! בחזרות זה היה חרא, אבל בהופעה זה באמת יצא טובב..!! ואייי.. אתם לא יודעים כמה אני מאושרת.. היה הרבה עשן, ואורות.. זו הייתה הפעם הראשונה שמביאים לנו צוות של תאורנים כל כך טובים! יש למורה לדרמה קשרים.. סורי על ההתלהבות.. :/ אוהבת -

crazy4tc

New member
רגע.....

מה הצגתם? לפני מי הצגתם? מה היה התפקיד שלך?

פרטים --->

טוב. עשינו הצגה קומית על בני נוער הנקראת "כך אנחנו נראים". הצגנו את זה לפניי האנשים שבאו לאולם המונה יותר מ-200 מושבים.. וישבו אנשים גם על המדרגות! ו.. אני שיחקתי ב-2 סצנות, הייתי בשיר פתיחה וסיום, וכניצבת בסצנה ומונולוג. שזה די הרבה! ואני.. אפילו לא פירסמתי את המופע, מי שידע על זה בא. כרטיס עלה 10 ש"ח (פחחחחחחח) ורק להגיד לכם - זה בהרבה פחות מלחיץ כשאתה מופיע לפני הרבה אנשים, מאשר קצת. אוהבת -

aYaLoLy

New member
../images/Emo24.gif

כמה נחמדדדדד יש לנו (עוד) שחקנית בפורוםםם
שמחה שהלך לך טובבבבבבב

crazy4tc

New member
עוד?

התפקדות שחקניות וקשההה
אוראל יש שאיפה לקריירה בתחום המשחק?

תראו..

יש לי שני שאיפות בחיים שלי, להצליח במשחק ובמוזיקה. אבל אם יתנו לי לבחור בין השניים, הייתי בוחרת במשחק, והייתי נשארת עם מוזיקה כתחביב.. כי בכל מקרה, המוזיקה היא שלי. יוליי--->

מיף. ../images/Emo25.gif

וואנבי שחקנית
נוו, אמרו לי שיש לי כישרון
ואוראל, את צודקת בקשר לזה שהרבה יותר קל להופיע בפני הרבה אנשים. לא שיחקתי אפעם מול קהל או משו, אבל אני יודעת שקשה לי לשחק מול קבוצה קטנה של אנשים וכשהקראתי נגיד מול קהל וזה, אז היה לי הרבה יותר קל מול הרבה

למעלה