בשידור חוזר

../images/Emo25.gif בשידור חוזר

היום ב-17:00 נעביר בשידור חוזר את התוכנית "קמילה מארחת את ידין חורב", שבמסגרתה סיכמו כוכבת פרוייקט Y וכוכב "אקזיט" את שנת 2003 בטלוויזיה. השידור החוזר יערך בצ'ט של פורום טלוויזיה כולם מוזמנים! בפורום שאקירה עורכים תחרות לוגו מיוחדת. ניתן להגיש עיצובי לוגו עד מחר... אפשר לזכות בחולצת
ולא לשכוח להצביע לקופסא!

בהצלחה נמששששש../images/Emo50.gif../images/Emo42.gif

מחר בגרות בלשון
!!בהצלחה סוויטי!!!

Dawson girl

New member
תודההההה ../images/Emo24.gif

אני אפילו לא לחוצה בכלל, מאוד לא אופייני לי... אני רק רוצה לסיים עם זה כבר!

LillipooT

New member
בהצלחה בהצלחה בהצלחה!! ../images/Emo60.gif

מצוין שאת לא לחוצה
אני אחזיק לך אצבעות

בהצלחההה נמשושה!! ../images/Emo24.gif../images/Emo107.gif

זכרי שחיריק באותיות ית"ן (בלי א' כאילו) תמיד שווה בניין קל!! חחח סתםםם המורה המפגרת שלי.. שמעי עוד קטע- נגיד פרוק צרור אז אסור הרי שני שוואים נעים רצופים אז איך היא עשתה שנזכור- "נע נע יש רק בתה" בלעעעעעעעע שה' ישמור אותה!!! הקיצר אל תתיחסי.. בהצלחההה!!!!

DAN1EL

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo50.gif../images/Emo39.gif

אבל....למה יש לך בגרות עכשיו?

Dawson girl

New member
תודה לכם! ../images/Emo24.gif

וזה עכשיו כי ככה הביצפר שלי החליט- במקום לעשות בקיץ של י' אנחנו עושים בחורף של יא'. לך תבין..

נמש! ../images/Emo66.gif

שיהיה לך המון המון בהצלחה! אל תהיי לחוצה ותזכרי שאת יודעת את החומר מצויין!
תחשבי שעוד כמה שעות תפטרי מזה סוף סוף.

Dawson girl

New member
תודה!

יודעים מה יהיה כל כך מושלם?... לעשות ת'מבחן, להסתכל מהחלון ולראות שיורד שלג... אחחחחחחחחחחחחחחח הנה תמונה של החרמון!

בהצלחהההה!!!../images/Emo105.gif

ואל תשכחי: א' ור' תמיד תשלום דגש! פיעל פועל והתפעל דגש בע' הפועל חוק ברזל! באמת נענע יש רק בתה ובגינה! בגד כפת בראש מילה! מ.. זה מה שאני זוכרת... ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!

Dawson girl

New member
ומה עם דיפתונג???

שכחת אותו!
אגב! אתמול בשיעור פרטי עשיתי שאלה ממבחן בגרות, שהלכה ככה: "באיזה מהמילים הבאות הדיפתונג לא התכווץ?" וואי, זה היה מצחיק!!!! כאילו, את מי מעניין אם הוא התכווץ או לא?!

shira245

New member
נמשיניייי../images/Emo24.gif../images/Emo113.gif

מצטערת שאני מגיבה רק עכשיו..
אבל אני מקווה שהבגרות לא היתה קשה מדי..ושהלך לך טוב!
בעצם,אני בטוחה שהצלחת!
אבל אם זה עוזר
דיפתונג,שווא וכו' מעלים בי זכרונות! רגע,דיפתונג זה לא בציווי קל?! או שאני מתבלבלת?!
טוב את הבגרות שלי כבר עשיתי!

Dawson girl

New member
אז מה, דם אני! ../images/Emo3.gif

(עשיתי את הבגרות...) היה בסדר גמור, לא קשה מדי.. יש כבר פתרונות אבל אני לא מסתכלת. לא רוצה להרוס את ההרגשה הטובה! ותודה

למעלה