בחוף הים

../images/Emo25.gifבחוף הים../images/Emo23.gif

היה זה אחר צהרים קייצי חמים ונעים, טיילתי לי להנאתי על קו החוף, פוסעת יחפה בתוך החול הרטוב ומי הים המשכשכים. החוף די התרוקן כבר מהמתרחצים הרבים ששהו בו במהלך היום החם, סוכת המציל נסגרה ורק מתרחצים בודדים עדיין שהו בחוף. השארתי את בגדי על יד סוכת המציל, ופסעתי לי לאורך החוף, נהנית מהרוח הקרירה שנשבה מכיוון הים, הביקיני החדש שלי לא היה אומנם חושפני מדי, כפי שצעירות ממני נוהגות ללבוש על החוף כיום, אך הבליט כראוי את גזרתי המלאה, מותני הצרות, ישבני המלא והחטוב ושדי המלאים אך הזקופים – גיזרה שבת גילי יכולה רק להתגאות בה. סוכת המציל נראתה כבר כנקודה מרוחקת והחוף התרוקן לגמרי כאשר נתקלתי בחמישה נערים צעירים שחומים אשר שכבו על החוף, רחוקים מעט מקו המים. החמישה החלו לשרוק לי ולקרוא קריאות בסגנון "הי בובה, אולי תצטרפי אלינו", לא הגבתי והמשכתי ללכת לאורך קו החוף. אחד מהנערים קם ממקומו, התקרב אלי, ואמר לי "בואי הנה, את כוסית משהו, בו תשבי איתנו", איני יודעת מה נכנס בי ובלי לחשוב הרמתי את ידי וסטרתי לו בפראות. פניו האדימו הן מהמכה והן מזעם, הוא תפס את ידי סובב אותה והביא אותי למצב של חוסר אונים בשניה אחת, הוא צעק "מטורפת, מה את מרביצה, מה עשיתי לך שנתת לי מכה כזאת", הוא המשיך לסובב את ידי והרים אותה למעלה, מה שגרם לי ליפול על ארבע תחתיו. הוא המשיך להחזיק את ידי מסובבת, אני מחזיקה את עצמי על החול כורעת עם היד השניה, כך שלמעשה הייתי חסרת אונים ואז הוא התחיל לחבוט בי בידו השניה בישבני החשוף מולו. חבריו היו לצידו בתוך שניות תופסים אותי בשתי ידי כשאני כורעת על ארבע תוך שהוא ממשיך לחבוט בי בישבני. "אני מצטערת ומתנצלת" לחשתי לכיוונו, "את באמת צריכה להתנצל, חתיכת סטירה הכנסת לי" הוא לחש לתוך אוזני. נשארנו לעמוד לרגע בתנוחה הזאת כשהוא כעין רוכב מעלי ואני עדין עומדת על ארבע על החול, אברו הזקוף מתחכך בגבי, לא זזתי, הרגשתי את ידו מלטפת את ישבני "אני מקווה שלא הכאבתי לך יותר מדי" אמר, תשוקה עמומה החלה נבנת בי, חוסר תגובתי הגבירה את תעוזתו, הוא המשיך ללטף את ישבני וגופו התקרב והתחכך בגבי, ראשו התקרב לראשי והוא נשק לאחורי אוזני, מה שהעביר צמרמורת עמוקה בכל גופי. ידו חדרה בין אחורי והחלה ללטף בעדינות את ערוותי מעל בגד הים, אנחה עמוקה נפלטה מפי, תשוקתי השתלטה עלי לחלוטין ואחורי נדחפו אל ידו בכמיהה. הרגשתי איך ידיו מתירות את חלקו התחתון של בגד הים שלי הוא המשיך לרכון מעלי ונעץ את אברו לתוכי בתנועה ארוכה, אנחת רווחה נפלטה מפי באחת ואורגזמה אדירה הרעידה את כל גופי, הוא המשיך לזיין אותי כך מאחור עד שזרמו נפלט לתוכי בחמימות נעימה. כל אותו זמן עמדו ארבעת חבריו סביבנו בדממה, צופים באקט האהבה הבלתי צפוי הזה, המשכתי לרכון כך על ארבע מולם, מותשת למדי, כנראה שחוסר תזוזתי היווה הזמנה עבורם מכיוון שתוך זמן קצר ביותר היה השני מעלי, נועץ גם הוא את אברו בי, ידים אחרות התירו גם את חלקו העליון של בגד הים שלי, הם הפכו אותי על החול החם והחלו לזיין אותי אחד אחרי השני. אודה ואתוודה שנהניתי מאוד, האורגזמות הלכו ונבנו בי אחת אחרי השניה, ליטפתי בתודה כל מה ומי שהיה קרוב לידי, מה שהיווה הסכמתי מבחינתם להמשך ההרפתקאה והמשכתי לרעוד ולהנות במשך כל הזיון הקבוצתי הממושך. לאחר כחצי שעה של הנאה משותפת, החוף כמעט החשיך לגמרי, שטפנו את עצמנו במי הים החמימים, לבשתי את בגד הים שלי, נפרדנו בנשיקות עמוקות וצעדתי חזרה לכיוון סוכת המציל, שם השארתי את בגדי.

Zik4U

New member
עשית לי את הלילה...

הסיפור שלך הצליח לגרום לי לזיקפה אדירה... כנראה שיהיה לי קשה להרדם הלילה אשמח לנהל איתך שיחה יותר אינטימית אם גם את מעוניינת אנא הודיעי לי מבטיח שלא תתאכזבי זיק

מצטערת

להרבה אנשים יש פנטזיות על אונס רק אני מקווה שזאת רק פנטזיה ולא מימוש אני חושבת שסיטואציה של אונס עוברים עם חבר טוב תוך כדי שמסברים על מוסכמות מראש ולא עוברים פנטזיה של אונס עם זרים

*g99

New member
אני מסכימה עם מה שרשמת עכשיו,

אבל גם את רשמת סיפור על אונס שהכללים בו היו חד צדדים בלי שום מוסכמות מראש ועם גבר זר,אז מה ההבדל. אניח בנתיים לא מוחקת את הסיפור הזה וגם לא את שלך,אני רוצה לחכות לתגובות אחרות.

ציינתי

אני ציינתי פנטזיה בראש הסיפור.. כך שפנטזיה זה משהו דימיוני אני חושבת שחובה לציין במקרים כאלה אם מדובר בפנטזיה או בחוויה מציאותית אני בכוונה שמתי את הסיפור הזה להראות את ההבדל בינהם אין לי בעיה בלמחוק את הסיפור.. את המנהלת, את קובעת.. אבל הבאתי את זה כהמחשה על משהו שהוא דימיוני לביו משהו מציאותי

*g99

New member
או קיי,טעות שלי,

גם ל"מנהלת" מותר לטעות לא?? אני לא בטוחה שהסיפור שלה זה לא פנטזיה,אבל שיהיה נחכה לעוד תגובות. אגב,הרעיות של לתת השוואה בין שני הסיפורים יפה,רק חבל שלא שירשת את זה אצלה עכם הסבר כמובן. שוב מתנצלת על אי ההבנה שלי.

אילוניק

New member
את מנהלת את פורום פנטזיות מיניות

לא מבין על מה יש לך להסכים כל אחד והפנטזיה שלו כל עוד המספר לא משדל או מנסה לגרום לגבר או לאישה לתמוך או לעשות אקט של אונס

*g99

New member
בהודעת המנהלת רשמתי שהודעות אונס

ימחקו,זה לא עניין של מסכימה עם פנטזיה זו או לא,זה עניין של מה שכתבתי בהודעת המנהלת שזה למעשה כללי הפורום ואת הפנטזיה הזו אני מסכימה להשאיר כי לא חרגה מכללי הפורום. כיוון שיש כאלה שרואים בזה אונס יש פה חוסר וודאות. יש כאלה שמפנטזים על כל מיני דברים,השאלה אם הם יודעים את ההבדל בין המציאות לבין הפנטזיה.

bugbuster

New member
../images/Emo178.gif חם.. ומייחם...../images/Emo25.gif

חבורת נערים.. ו"כוסית בואי הנה" לא היו כוס הקפה שלי אבל... מרגע הכריעה על ארבע..
אלמנט האונס.. כגבר הוא אולי מובן יותר. הצד החייתי. הצייד שבנו.. אבל לאשה.. מעניין לשמוע את הצד הזה. ושוב.. כוסית בואי לפה דוחה אותי... כשם שבמציאות ארוע שכזה היה ככל הנראה בעל סיום אחר.. כגבר הייתי נדחה ממראה עמיתי (גברים חרמנים..) המיתעלקים בחוף הים: מה את קוראת? אפשר לשבת לידך? יש לך אש? ושאר האינוונטר הכלל לא חדשני ולודאי לא מקורי. אגב מהסיומות יפות אחרי סירובי הנמענת היו משהו כמו: מה את חושבת ת'צמך? מלכת אנגליה? פעם, ישבתי בחוף כשבסמוך אלי נערה נאה שלא חדלה מלהיטרד בשכאלה. לא אמרתי ולא עשיתי, ואף לא הפניתי מבט או שמץ גילוי עניין. כאילו.. בוודאי שהייתי נהיר בכל פרט ופרט שביצירי גיזרתה הנאה מאוד. בדיוק הטייפ.. נערית עם חזה גדול... היא נפנתה לעזוב לקראת אחה"צ מאוחרים - קיפלתי גם אני את המגבת. לא היה צורך בתיזמון מסובך כדי להינקז יחד במיצר מדרגות היציאה מהחוף, ואז אמרתי: אחרי כל ההטרדות אפשר עוד לנסות איתך? לדירה השכורה והלא רחוקה שלה הלכנו יחד. שעתיים אחרי כן היינו שוב באותו החוף.. "כבר אחרי", ועכשיו גם במים. כך שלמעשה אני חייב תודה לצ'חים שעשו לי את החיזור.. **** אשר לחבורת נערים עם מי שתיארה עצמה כחטובה לגילה... אההם.. על הבשלה המבוגרת כבר אמרתי...? על ההעדפה שלי לפנטזיות נערים עם המממ... חם.. ומייחם... נהדר.

bugbuster

New member
|בנדנהוכמעט שכחתי.. הנערים..?../images/Emo163.gif

כביכול היה ברור מאיליו.. ואיננו בטבעיות שכזו, לא נער אחד.. חבורה...
הכמסה שלך או ללא כוונה? "הנער ואת". תוכלי לפרט? להוסיף?

למעלה