בדייט הראשון

../images/Emo25.gif בדייט הראשון

כן או לא?
אני יודעת שבטח בשביל רבים מביניכם.. נשיקה זה *רק* נשיקה. אבל בשבילי נשיקה (שאני לא שיכורה
) בא ממקום אמיתי, אינטימי... לפעמים אפילו יותר ממין. מה אתכם? אם הפגישה הולכת טוב אתם בעד או אתם בגישה של אין למה למהר? בנות- אם הפגישה הראשונה תלך מצויין והבן לא יזום.. מה זה יגרום לכן לחשוב? האם תיזמו לבד? מה הגבולות שלכם בפגישה ראשונה? האם זה דבר שמשתנה אצלכם עם הגיל?

TheWhiteTigris

New member
לי אין בעייה... ../images/Emo3.gif

כלומר, אם היא מוצאת חן בעיניי, ואני רואה שהיא זורמת, אז בכיף. כי זה יצביע על "המשכיות". "קפיאה" יכולה לתת הרגשה שהבת לא בדיוק מעוניינת, ולכן יתכן שעדיף לוותר (תלוי, צריך לראות את הסיטואציה...)

HyPeR SoNiC

New member
תלוי, תלוי, ותלוי

ושוב....... תלוי בהמון דברים!!! אבל באופן כללי, אם הפגישה הולכת טוב ושנינו משדרים עניין, אז למה לא? אבל בדייט הראשון אני משתדל לא לחרוג מעבר לנשיקה, כי אז זה יהיה סתמי כזה... בכל זאת.... צריך את ההנאה שבאיטיות

pain is MY love

New member
וואי איזה שאלה חמודה ../images/Emo9.gif

אף פעם לא חשבתי על זה לעומק האמת.... נשיקה מבחינתי זאת נשיקה... יש בזה משהו מאוד אינטימי אבל לפעמים נשיקה היא... סתם נשיקה. סורי. בדרך כלל שאני יוצאת עם מישהו והפגישה הולכת סבבה מבחינת שני הצדדים אנחנו מתנשקים לקראת סוף הדייט או כשהוא מלווה אותי הביתה... אני אף פעם לא רואה את הצורך בלהתאפק משום שאני (אהם מזל טלה אהם) תמיד באה בגישה של "אל תדחה למחר את מה שאתה יכול לעשות היום" ואם אני רואה שזה מה שבא לי באותו הרגע אני בחיים לא אדחה את זה... אם הבחור לא מנשק אותי עד סוף הדייט אני בחייייייים לא איזום כי אני אקלוט כבר שמשהו פה לא בסדר... וגם אם הוא לא נישק אותי כי הוא מתבייש אני אתן לו עוד צ'אנס בפגישה הבאה אבל אתן לו לעשות את כל העבודה....
ואם אני רואה שלי אין כימיה עם הבחור אני אפילו לא אטרח לחשוב על נשיקה איתו... כי ממילא אין לזה עתיד אז אני לא אתחיל משהו סתם ולא אתן לו לפתח ציפיות כי מניסיון הבנים מפתחים יותר מדיי ציפיות אחרי נשיקה אחת....

בכיף.

אני לי שום בעיה עם נשיקה בפגישה ראשונה. :] אם הוא לא יזום- ואני ארצה את זה, בטח שכן.

MAX D

New member
אם הכול זורם וההרגשה טובה-

נשיקה זה במקום, לא חייבת להיות נשיקה רצינית זה לנשים: אם אתן רוצות שהבחור ישאר, נשיקה קטנה על השפתיים ו-ז-ה-ו, הוא ישאר

karolin

New member
לנשיקה יש המון משמעות..

לי בכל אופן מאוד חשוב לא להתנשק בדייט הראשון... למרות שלפעמים מזה בא לי.. והכל הולך כמו שצריך..יש כימיה משיכה הכל... אז אני אומרת דבר כזה.. אם מצאתי באותו בחור את כל הדברים האלה ובא לי להמשיך עם זה.. למשהו מעבר לסטוץ למה לא לקחת את הכל באיזי? אם אני באמת רוצה אותו אז יהיה לנו הרבה זמן להתנשק וכו.. חוץ מזה שנשיקה בא ממשהו מאוד אמיתי ואתן לא יודעות כמה אתן יכולות לראות דרך הנשיקה.. א) אם זה בפגישה הראשונה ..הוא בטוח לא יעצום עיניים כי אין לו עדיין שום רגש(איך יהיה לו?? רק לפני כמה שעות נפגשנו) והוא יהיה עסוק איפה להכניס את הידיים שלו ולראות את הנוף מלמעלה... ב) כמה כיף להתנשק אחרי כמה פגישות שמחכים ומצפים וקצת מתרגלים לראות אחד את השני ושזה יוצא מבפנים.. אח...תשוקה אמיתית

bali

New member
מנהל
../images/Emo25.gif

אצלי זה ככה. אם יש "קליק" בדייט הראשון זה אומר שאני ארצה נשיקה מאותו בחור. דרך לשבור קצת את הקרח ולבדוק את המוצר
ככה שאני בעד נשיקה בדייט הראשון, בסוף שלו כדי להשאיר טעם של עוד, ורק אם יש קליק. אם הבחור לא ייזום נשיקה אני אנסה ליזום אחת בעצמי בעדינות...

Cobe1982

New member
בפגישה ראשונה...

נשיקה היא אופציה מתקבלת על הדעת, אבל היא גם ממש לא חובה. נשיקה תהיה רק עם מישהי שבאמת מוצאת חן בעיני, וגם אין לי בעיה קצת להתקדם מעבר לזה, אבל סקס, או משהו קרוב, לא יהיה עד שאני ארגיש שהקשר הוא אמיתי. צריך קצת יותר מסתם משיכה פיזית ורושם ראשוני טוב כדי להכנס למיטה עם מישהי, בעיקר כי קשר שמתחיל בסקס הוא קשר שמבוסס על סקס, וחבל. בכל מקרה, כרגע אני נשוי באושר ועושר עד עצם היום הזה, אז זה בכל מקרה לא משנה.. זהו.

בשלולית

New member
זה תלוי.....

אם הפגישה זורמת והכל אחלה ונהנים וזה... אז למה לא? ואני אפילו הייתי יוזמת יצא לי הרבה ליזום... מתוך מספר האנשים הלא רחב במיוחד שהתנשקתי איתם יותר מחצי מהם יזמתי.....כולל הנשיקה הראשונה שלי!
אני ממש לא אחת שחושבת "כדאי שהוא יזום?" וכאלה... עושה יותר מה שבראש שלי.....

s h i r k u s h

New member
../images/Emo25.gif בדייט ראשון

בד"כ אם לא מעוניינת בקשר- נשיקה ידידותית על הלחי. אם מעוניינת- אני אסכים לנשיקה, כי באמת מה שכתבת נכון- נשיקה זה בא ממקום אמיתי ואינטימי ולא מסוגלת סתם להתנשק עם מישהו מבלי להרגיש כלום. אם בחור לא יזום נשיקה, אם הוא הראה עניין אז אני אבין שאולי הוא מתבייש ואז אנסה ליזום ולראות איך הוא יגיב.

Zoharrr

New member
זה ממש ממש תלוי בכמה אנחנו

הספקנו להכיר ובכמה אני מרגישה מחוברת וקרובה אליו...

newKiticat

New member
אני בעד

אם ממש יש קליק. אם הוא מעניין אבל לא מצית את החושים- אז לא לנשק סתם עד שבטוחים שהוא ממש מתאים למה שאנחנו רוצים/מחפשים. אני גם מסכימה, נשיקה זה המון. יותר מסקס.

sweetdreams

New member
למה לא??

אם הפגישה הולכת טוב, אז למה לא בעצם?? אני לא מאלה שמקדישים יותר מדי מחשבה לנושאים האלה. בפגישה הראשונה לא, ובפגישה הבאה זה כבר בסדר, ומתי מותר לעשות מה, ולמה וכמה ואיך... אני הולכת לפי הלב! אם אני נמצאת בסיטואציה עם בחור שמרגיש לי סבבה איתו אז אין לי בעיה עם זה. אבל אם משהו לא נראה לי, לא יעזור כל הלחץ החברתי שבעולם, אני לא אעשה אתו כלום. בסך הכל אני מאמינה שאנשים מתחרטים על דברים שהם עושים שלא מרצונם. ויותר מזה אנשים מתחרטים על דברים שהם לא עושים. אם באותו רגע רציתי את זה, והלכתי על זה, אין סיבה שאני ארגיש עם זה רע אח"כ, כי עשיתי מה שעשה לי טוב באותו רגע. וגם אם זה יתגלה כטעות, מטעויות לומדים לא?

eti the one1

New member
דייט ראשון

יכול להיות שאנשים יגידו שאני עולד פשיין שאני אוהבת את החוקים הישנים של הדייט הראשון בקשר לשאלות שנשאלו אם הכל הולך מצוין והבן לא יוזם נשיקה זה סימן שהוא מכבד את הבחורה שהוא נמצא איתה אני בדרך כלל לא יוזמת נשיקה בפגישה ראשונה אני מעדיפה לקחת את הזמן להכיר את הבנאדם ולא לחלק נשיקות לכל מי בא ליד זה מה שאני חושבת יש אנשים שיכולים לחלוק עלי ויש שאולי יסכימו

wintert

New member
מה אגיד ומה אומר? :)

ובכן אנשים (ונשים) יקרים, לפי דעתי המלומדת כמעה, כאשר ישנה פעיל.... טוב דיי שטויות. :) דוגרי, אם הבחורה או הבחור רוצים לנשק את הצד השני, לא צריך לחשוב פעמיים כי: מצד אחד, נשיקה בפגישה הראשונה אומרת: אוקיי, אני רוצה אותך! אבל.....רק כאשר הנשיקה נעשית בסוף הפגישה כי זה אומר שנהניתם, היה כיף, הכרת אותו/ה והנה גם הקטע הפיזי מגיע. מצד שני, אם אין נשיקה בפגישה הראשונה זה לא אומר שלא תהיה פגישה שנייה ושלישי וכו'. לסיכום, כמו שאמרתי, אם רוצים, עושים. כמו שמישהי פה אמרה: לא לדחות למחר את מה שאפשר לעשות היום :) אז לילה/בוקר נפלא לכולם. שין שן!

למעלה