אפשר טובה...?

OraOra1

New member
../images/Emo25.gif אפשר טובה...?

אוקי. אז אני שולחת קורות חיים למשרדי פרסום. אני צריכה מכתב פניה ממש מפוצץ עם סופרלטיבים על עצמי? או פשוט " מצ"ב קורות חיים לנוחותכם."? האם אני צריכה לציין את העובדה שיש לי יחסי אנוש מעולים.. שאני בעלת רצוןעז להשתלב בתחום למרות חוסר נסיוני ובעלת אהבה אדירה לתחום.. או- שלא...? מלאנתלפים תודות.

פישר1

New member
יש לי טובה טובה

גינגי, מנכ"ל אדמן, היה אומר על זה: "את מוצר, ואת רוצה שכולם יקנו אותך." כלומר, למה שאני - פישר1 הקטן - אקנה אותך ולא את oraora2 לצורך הענין. תמצאי סיבה משכנעת, למה להם לקחת אותך, סוג של usp, ואותה סיבה תהיה כתובה בשורת הנושא (אם זה מייל) או ככותרת בקורות חייך. טובה טובה?

OraOra1

New member
עולם הפרסום בגדול

ואם יותר להתמקצע אז תקציבאות ואפילו קופירייטינג טיפה ומדיה פלנינג.. ( הכל בקיצור...)
תודה

AbraCadabrA

New member
נראה לנו

שאת צריכה יותר להתמקד על איזה תפקיד את רוצה במשרד פירסום הכל זה קצת מגוחך לכתוב כי כל מחלקה יש את הייחודיות וההתמחות שלה. השאלה היא מה ההתמחות שלך , במה את יכולה לקדם ולעזור במשרד

OraOra1

New member
צודק!!!

זה באמת נראה מגוחך.. לא הסברתי את עצמי - בעקרון ,אני רוצה להיות תקציבאית אבל כן, הייתי רוצה לטעום מהכל. אני מודעת לעובדה שזה לא כ"כ ריאלי.. למדתי מנהל עסקים ( אך ההתמחות שלי לא הייתה שיווק אלא IT ) שאלת מה ההתמחות שלי- אז אין לי.. אבל אני יודעת שחוץ מזה ששיווק ופרסום נורא נורא מעניינים אותי , אני אהיה תקציבאית טובה. רק זאת בעיה שאף אחד לא מקבל בלי נסיון ( ואיך אצבור אם אף אחד לא נותן לי ..), ובקורות חיים אין לי שום נסיון שמזכיר פרסום, כך שחשבתי שמכתב נספח צריך להיות דיי משכנע ( או מצד שני אולי סתם קונקרטי) ולכן רציתי את עזרתכם- מה תופס את העין? מה צריך להיות רשום? מה אסור..? ושוב מלאנתלפים תודות.

habubnik

New member
אם חסר, אז משלימים

אם חסרה לך ההכשרה בתחום, וזה גם מעניין אותך, אז למה שלא תעשי קורס באחד מבתי הספר המקצועיים לפרסום בארץ? סתם מחשבה...

OraOra1

New member
אז ככה..

מחשבה נבונה.. חשבתי על זה , הלכתי לשיחת ייעוץ ב-בצפר,והאמת שביולי היה לי טיפה צפוף עם הבחינות של סוף התואר.המחזור הבא של תקציבאות ייפתח ביולי הבא ( מפאת חוסר נרשמים למחזור של דצמבר) בנתיים אני עושה GMAT במחשבה ( שבנתיים השתנתה) לעשות את התואר השני בהתמחות שיווק אך העניין הוא שבלי נסיון מוכח לא מסתכלים עליך , מכל מודעות הדרושים שראיתי, בלי "נסיון מוכח של שנתיים פלוס במשרד פרסום בנוני עד גדול " (?!?! וואט דה...). אז חשבתי קודם להיות עוזרת של .. ולצבור נסיון.. והרי ההבדל בין האקדמיה לפרקטיקה עצום, אם לא אמצא שום דבר עד הקיץ.. מי יודע.. בטח אמצא את עצמי שם. אבל עד אז.. אולי בכל זאת טיפים למכתב הנספח ? אורית

גת וייס

New member
במקום מכתב...

במקרה הזה אני מאמינה ש"אין הנחתום מעיד על עיסתו". לכן אני ממליצה לך במקום מכתב לצרף לקו"ח מכתבי המלצה של מעסיקים קודמים. כן,אפילו אם הם לא קשורים לתחום הפרסום. הרי יש תכונות בסיסיות שנדרשות ממך בכל מקום עבודה וחשובות במיוחד אצל תקציבאית: אמינות, חריצות, התמודדות עם לחץ וכו' וכו'. כך גם יווצר הרושם שכביכול יש לך ניסיון בתחומים דומים.

mf10

New member
דווקא

לפעמים מחפשים תקציבאים מתחילים, רק תקחי בחשבון שגם המשכורת "מתחילה". אני, כבוגרת "הבצפר" במגמת פלנינג, יכולה להגיד לך שהם שולחים את הבוגרים לעשות סטא'ז במשרד פרסום וגם עוזרים למצוא עבודה. מה גם שאת מקבלת מושג על עולם הפרסום מבפנים - אני למשל למדתי שאני לא רוצה להיות פלנרית במשרד פרסום אלא מנהלת מוצר/מותג. הבעיה שמחפשים אנשים עם ניסיון.....

mf10

New member
תתעודדי

יש כל כך הרבה עבודות, ואת צריכה רק אחת
תחפשי טוב, בטוח תמצאי. אני לא התייאשתי. יש מודעות גם באייס.

למעלה