אדםסטורם

Going down the rabbit hole

חח מתה על השיר הזה =] שם: הדס גיל: 14 וחצי שיר אהוב של אדם: לא מסוגלת להחליט
סרטון אהוב של אדם: וואו טוב כל סרטון שלו מושלם. אבל כרגע הקליפ של FYE ההופעה בAMA והראיון עם מישל. מוסיקה אהובה חוץ מאדם:מיוז,בואי,גאגא,דפש מוד,מייקל ג'קסון,קווין תחביבים אחרים (עם כל הקושי בלפנות את הזמן באדם סטורם): כל מיני אבל בעיקר לאכול ולישון =] איך הגעתי לפורום: הייתי סמויה מהקומונה חח והתחלתי להשתתף בפורום..

mayarel

New member
../images/Emo124.gif חדשים וסמיים זה היה עוברכם ../images/Emo6.gif

אנחנו כבר מכירות האחת את השנייה ברמה של להשלים לבד בעבור האחרת את השאלון
נו אולי תצטרפו????

mayarel

New member
*סמויים... *עבורכם..../images/Emo163.gif

note to self להתחיל לקרוא לפני שאני שולחת. ג'יזס חוסר שינה משפיע יותר ממה שחשבתי על התפקוד המוחי שלי.

magenta73

New member
I was born with glitter on my face

שם: הדס גיל: 35 (יש לי עוד כמה ימים) מקצוע: מעצבת גרפית שיר אהוב של אדם: sure fire winners, aftermath ו-down the rabbit hole מה זה השיר המעלף הזה ולמה הוא רק בונוס טראק? וגם fever music again סרטון אהוב של אדם: crawl through fire מהזודיאק. כיף שעשיתי לאחרונה:הייתי באכזיב לסופ"ש רגוע בסוף אוקטובר, היה כיף. מעבר לכך - אין לי כ"כ זמן, אבל יום שלישי אני מבטיחה לעשות כיף גדול היה פה. מוסיקה אהובה חוץ מאדם: רוק אלטרנטיבי, בעיקר pearl jam, faith no more, rediohead רוק קלאסי - פינק פלויד, דורס, לד זפלין, ג'ניס, וכו'. שני המאהבים שלי - טום וייטס ולאונרד כהן, וגם פאנק - כמו מיקה וסיזר סיסטרס, וכל מיני בוגי וכאלה מן מהאייטיז, מייקל ג'קסון, ג'ורג' מייקל אהובי, וכו'. וגם ישראלי ישן כזה כמו אריק אינשטין ושלום חנוך ו... קיצר, אני אוהבת מוסיקה. תחביבים אחרים (עם כל הקושי בלפנות את הזמן באדם סטורם): לכתוב. לרקוד ולזיין. את השכל. איך הגעתי לפורום: טרקול סחבה אותי לקומונה מפורום איידול. אנד דה רסט איז היסטורי.

Lady in red2

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif

שם: Lady in red2 גיל: 25 מקצוע: סטודנטית שיר אהוב של אדם: מאיידול - יש המון, אבל השיא הוא Whole Lotta Love
אם מחשיבים את ההופעות מהגמר, יש את השיאים בהופעות עם קווין וקיס... ההופעה עם קיס הייתה ממש out of this world, מפוצצת ואדירה כל כך, ועם קווין... לראות את אדם על הבמה עם בריאן מיי...
מהאלבום - הכי אוהבת את Soaked, Fever, Music Again. סרטון אהוב של אדם: ההופעה של שיר לשלום וההופעה מ"עשרת הדיברות". כיף שעשיתי לאחרונה: מממממ... לימודים?
לישון זה כיף, והשלמתי אתמול בלילה המון שעות שינה... אז רק זה...
מוסיקה אהובה חוץ מאדם: קווין
התחלתי לשמוע אותם לעומק מאז ובזכות ספיישל קווין באיידול בעונה 5.
חוץ מהם, דפש מוד (חתימה
), גאנז, מייקל ג'קסון (התחלתי לשמוע אותו יותר רק בתקופה האחרונה
מאז ששמו הרבה קליפים שלו ב-VH1 ופתאום שמתי לב כמה הרבה שירים טובים יש לו), בריטפופ - בעיקר אואזיס והקיור, REM, RHCP, פט שופ בויז, מיקה, אירוסמית', בון ג'ובי, סקורפיונס, ביטלס ועוד ועוד. ואיך שכחתי - דוטרי ודיוויד קוק.
בזכות ההופעות של אדם באיידול אני רוצה לשמוע את דיוויד בואי לעומק יותר (ע"ע ההודעה בשרשור) ואת זפלין (הורדתי את האלבום שלהם Led Zeppelin IV ועוד לא יצא לי לשמוע). אה, רוצה גם לשמוע יותר את מיוז, תרגישו חופשי להמליץ על משהו שלהם.
תחביבים אחרים (עם כל הקושי בלפנות את הזמן באדם סטורם): מוזיקה כמובן, סרטים, ספרים כשיש זמן... איך הגעתי לפורום: מהקומונה.

munmun

New member
So hot out the box...

שם: מונה גיל: 18 מקצוע: בינתיים מחכה לגיוס.. שיר אהוב של אדם: יש הרבה.. אממ.. FEVER , PICK U UP, MUSIC AGAIN , DOWN THE RABBIT HOLE.. אני אוהבת את כל השירים..קשה להחליט..
סרטון אהוב של אדם:אהבתי את הראיון עם מישל.. וכמובן הקליפ לFYE..גם כל סרטוני קראדם.. כיף שעשיתי לאחרונה: אממ.. נפגשתי עם חברות.. וכמובן אדם . מוסיקה אהובה חוץ מאדם: קווין, מיוז, לידי גאגא, מיקה.. תחביבים אחרים (עם כל הקושי בלפנות את הזמן באדם סטורם): סרטים, מוזיקה, ספרים .. אבל כמובן שרוב הזמן הוא לאדם...
איך הגעתי לפורום: מהקומונה..

s i g a

New member
I'm a sleepwalker walker walker ../images/Emo182.gif../images/Emo13.gif

שם:סיגלית גיל: 18 מקצוע: תיכוניסטית בי"ב שיר אהוב של אדם: אני ממש אוהבת את Sleepwalker Whataya Want From Me Aftermath סרטון אהוב של אדם: אני אוהבת קראדם!! את הסירטונים שלהם ביחד :) כיף שעשיתי לאחרונה: שוםדבר מיוחד למען האמת חח מוסיקה אהובה חוץ מאדם:‎Our Lady Peace‎, ‎Poets Of The Fall‎, ‎Sugarcult‎, ‎three days grace‎, ‎hinder‎, ‎James Blunt‎, ‎Breaking Benjamin‎, ‎Daughtry‎, ‎david cook‎, ‎Axium‎, ‎theory of a dead men‎, ‎Thriving Ivory‎, ‎Asaf Avidan & the Mojos‎, ‎Switchfoot‎, ‎The Fray‎, ‎Incubus‎, ‎Three Doors Down‎, ‎Evanescence‎, ‎Foo Fighters‎, ‎Biffy Clyro‎, ‎coldplay‎, ‎steven wilson‎, ‎porcupine tree‎, ‎boys like girls‎, ‎Avril Lavigne‎, ‎Gossip‎, ‎Kelly Clarkson‎, ‎Pete Murray‎, ‎Adam Lambert‎, ‎La Roux‎, ‎Christina Aguilera‎, ‎muse‎, ‎Aerosmith‎ תחביבים אחרים (עם כל הקושי בלפנות את הזמן באדם סטורם): ציור וגראפיקה. איך הגעתי לפורום: דרך הפורום של אמריקן איידול.

Glambert Girl

New member
I’m a freak but thanks for lovin’ me

שם: סיוון גיל: 23 מקצוע: סטודנטית שיר אהוב של אדם: אני הכי חורשת את soaked אבל קשה קשה לבחור את הכי אהוב סרטון אהוב של אדם: כל הסרטונים עם קריס, הראיונות המשעשעים..ולאחרונה ראיתי אוותו בE , המראיין אמר לו שהוא אהב את ההופעה שלו בAMA אז אדם בצורה מקסימה וחיוך מתוק שאל אותו - is this your coming out party?
[אם אני זוכרת נכון] כיף שעשיתי לאחרונה: הייתי באיטליה שבועיים
מוסיקה אהובה חוץ מאדם: וואן רפובליק, מטליקה, ניטוויש, ווית'ין טמפטיישן, אפוקליפטיקה, דייויד קוק, ניקלבאק, קינגס אוף ליאון, דה פריי.. תחביבים אחרים (עם כל הקושי בלפנות את הזמן באדם סטורם): האמת שאין לי כ"כ זמן לתחביבים אחרים חוץ מאדם וללמוד.. איך הגעתי לפורום: מהקומונה

למעלה