2010

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
../images/Emo245.gif 2010

היום נגמרת לה שנת 2009, ואנו מתחילים שנה חדשה
. מה סיימתם בשנה זו? מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה
? אני סיימתי תהליך פרידה, ומאחלת לעצמי התחלות חדשות. מה איתכם?

bridges

New member
סופים והתחלות...

אני סיימתי השנה את עבודתי בחברה שבה אני עובד מזה 10 שנים ומתחיל בהקמה של חברה חדשה. אני מאחל שהחברה החדשה החדשה תהיה משגשגת תהווה מקור להגשמה אישית שלי ושל השותפים שלי. כמו-כן, אחרי שנתיים של הכנות בפברואר אני פותח את "בית גשרים" ואני מאחל לעצמי שהמקום הקסום הזה יהיה מרכז תוסס ויהווה מקור הכנסה למטפלים, מאמנים ומנחים רבים ומקום שבו הלקוחות עושים פריצות דרך בחייהם ומרגישים ממומשים ומוגשמים. ועוד... אני מאחל לעצמי שבשנה הקרובה נזכה להחזיק את הילד (או ילדים) הבא (או הבאים) שלנו. רונן

mandm2

New member
אם כותבים אז זה מתגשם...../images/Emo8.gif

אז אני אכתוב: סיימתי שנה של 2009 עם תובנות כלכליות מענינות למרות שהיו קשות, עם גילוי של ילד לקוי למידה וקשיים שלי להסתגל למצב, עם היריון בגילי המופלג
אבל הבריא בע"ה, מעבר דירה, כיתה א,ד, וגן חדש, ועם 2 עבודות חדשות ב
היריון!!! אני מאחלת לעצמי היריון
קל ולידה בע"ה מהירה וילד/ה בריא/ה. לרוות ממנו/ה נחת ואושר,
/
להצליח ב 2 העבודות החדשות שלי ולהתקדם,
לקבל את רואי כילד מיוחד וללמוד איך עוזרים לו ולהצליח מאוד בכך,
לחזור לגיזרה שלי תוך 3 חוד,
להתעשת כלכלית.
מאחלת למשפחתי הרבה אושר אהבה ונחת מההישגים שלהם, מבריאותם ומהילד/ה החדש שיגיח
באפריל.
מאחלת לנו בית קבע
משלנו לאחר אינספור נדודים
....אמן!!!!!!!!!!! מאחלת לנו יציבות כלכלית,בע"ה.
אאאאאאאאאאמממממממממממןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן. !!!!

לא מרגישה הבדל בין היום ומחר.

לא עושה סיכומי שנה ולא אוהבת לקרוא את העיתונים המוצפים בהם. אך כמובן שמאחלת לכל אחת ואחד להגשים את כל החלומות וליצור חדשים (כי בלי חלום - משעמם). להגיע לכל המטרות שתוכננו ולהתקדם למטרות חדשות.

איחוליים...

אני מאחלת לעצמי להמשיך בעשייה שבה הנני עוסקת, להיות משמעותית עבור כל מתאמן שבו אפגוש, לחבר בין אנשים, לחוות את החיים בכל דקה, להקיף עצמי באנשים טובים, אמיתיים שרוצים בטובתי ואוהבים את מי שאני. להמשיך לחיות בשותפות כה חברית עם הבעל שלי, לזכור כל בוקר לעשות דבר טוב עבור אנשים שזקוקים לכך. לחיות בפרגון לעצמי ולמקיפים אותי. לצחוק ולמלא את החלל ואת חיי בהמון חיוכים קטנים.:) מאחלת לך שנה של חיבור לעצמך, ולמי שהינך חפצה, שנה בונה ומלאה בקסמים.

למעלה