טיול לכרמל

../images/Emo244.gif טיול לכרמל

טוב, אז אחרי כל הבלאגן אלו הפרטים הסופיים ושכל אחד יכתוב אם הוא מגיע איך/כמה/למה... (טוב לא חייבים לכתוב למה
) הטיול יהיה בשבת לקראת הצהריים בסביבות 11-12 בבוקר. מי שמגיע שיצטייד בטלפון הנייד שלי וישלח לי את שלו במסר כדי שנוכל לעדכן אותו בשבת בבוקר על השעה המדויקת. מי שרוצה להגיע קודם - ביום שישי, מוזמן לישון אצלי - לא לשכוח להביא שק שינה! (אין לי מאגר בלתי נדלה של שמיכות פוך ועדיין קר כאן בלילה. יש לי שניים פנויים למקרה שרק שני אנשים מגיעים) הטיול יהיה לרכס אצבע. מסלול מעגלי של כ-3 ק"מ שמתאים לילדים מגיל 6, אז אני מאמינה שתוכלו להתמודד איתו
מדובר בטיול די קצר אם פשוט הולכים אותו, אבל יש מערה נחמדה בדרך שאפשר לעשות בה עצירה והתכנון הוא גם לאכול צהריים בשטח. צריך להתארגן עם אוכל בהתאם - אז אני צריכה לדעת מי מגיע עד חמישי בבוקר, כדי שנוכל בחמישי לארגן אוכל. זהו. עכשיו שכל מי שרוצה לבוא ישרשר את עצמו יכתוב מתי הוא מגיע ואיך כדי שמי שרוצה להתארגן עם רכב ביחד יוכלו לדעת מי מעוניין.

p019

New member
נשמע ממש מגניב אבל אני לא יכולה

כמו שאמרתי קודם - המוח עמוס מידי בעבודה ובחיפושי עבודה. בשאלות על החיים ובכלל. אני חושבת שאני רוצה למצוא עבודה בעיקר כדי שאני לא הצטרך לחשוב על זה יותר

נשמע לי כמו סיבה מצויינת לקחת כמה שעות לטיול!

את לא צריכה לבוא כבר בשישי, את יכולה להגיע לטיול ישר בשבת יחד עם K500. ולמיטב ידיעתי גם ככה בשבת אין הרבה מה לעשות בחיפושי עבודה. קחי מנוחה לכמה שעות - בשביל זה המציאו את השבת

אה, ואם לך יש אפשרות להביא רכב

אז זה בכלל יהיה מצויין ומי שיצטרף אליך יוכל להתחלק איתך בדלק.

חלי79

New member
את מחפשת עבודה גם בשבת?

מסכימה לגמרי עם ורוד - שווה לקחת פסק זמן לפעמים :) בקיצור - תבואי, זה יעשה לך רק טוב. וחו"צ אולי נוכל לעזור לך קצת ברעיונות על חיפוש עבודה - אני אישית עשיתי את זה שנה שלמה אז יש לי הרבה טיפים (אגב באיזה תחום את מחפשת?)

לא יודעת אם כבר בדקת מחירים, אבל למקרה שלא

כדאי לך לבדוק מול עלות של מונית ספיישל. יש לי הרגשה שזה יצא פחות כסף ובוודאות פחות בלאגן. (לא צריך ללכת למגרש המכוניות לקחת את הרכב השכור ולמלא אלף טפסים והתחייבויות ואח"כ גם להחזיר ולמלא דלק וכל מה שכרוך ברכב שכור. בנוסף, בחזור תוכלו כבר לסוע בתחבורה ציבורית. (אני אוכל להקפיץ אתכם בנגלות לתחנה בחוף כרמל)

k500

Active member
מנהל
יש לי מנוי ב- car2go

השכרת רכב על בסיס שעתי, אני מזמין בשעה שאני רוצה, הרכב נמצא על יד הבית שלי, לא מגרש, לא דלק ולא טפסים. ביררתי כמה עולה מונית ספיישל לכיוון- בסביבות 550 שקלים, שזה הרבה (לכיוון אחד..). עדיפה האפשרות הראשונה, היא גם יותר זולה. מי שרוצה להצטרף מוזמן

חלי79

New member
אשמח להגיע בשישי :)

השק"ש שלי נעלם אי-שם אז לא אביא.. ורוד - המסלול מוצל או שזו הליכה בשמש? (אסור לי להיות הרבה בשמש ואני רגישה לכל קרם הגנה שקיים עלי אדמות, אבל אוכל לאלתר משהו אם הולכים בשמש)

בעקבות השריפה לא יודעת כמה צל יהיה שם...

עוד לא הייתי במקום מאז השריפה וזו אחת הסיבות שאני רוצה ללכת. נארגן לך שק"ש או שמיכה יש לי קרם הגנה ששווה לך לנסות ואני מאמינה שלא ניסית עדיין כי הוא לא נמכר בחניות.

חלי79

New member
אגיע בתחבורה ציבורית כי אני בקיצוצים

סליחה שהתשובות בתשלומים, אחרי יום קשה..

למעלה