remmember me??

prezik

New member
וול...

הבגד ים מתנה מאחותי אז לאיודעת מה לענות לך לצערי... ותודה רבה:) וכמה צפוי ציפיתי להערה על השיער חחחח...(לא שיש לי בעיה עם זה) זה פשוט חובה...

ספיר1992

New member
דעתי..

את לא דוגמנית (אל תעלבי.. יש המשך) אבל יש לך פנים שהן פשוט- ואוווווווו והלוואי ולכל הדוגמניות היו פנים כאלה. את פשוט בובה. אני כ''כ אוהבת את הפנים שלך ומבחינת הפנים בלי קשר לדוגמנות את בין הבנות היותר יפות שראיתי בחיי (חפרתי.. אבל באמת- ואוו). אני דווקא אוהבת את הבלונד ולדעתי כדאי לך להשאר איתו אבל תעשי מה שמרגיש לך נכון.. ובקיצור- את מ-ד-ה-י-מ-ה, עלי והצליחי!

prezik

New member
ספיר:)

הכי לא נעלבת...תודה רבה את לא יודעת איזה חיוך העלת לי:) תודה רבה!! ובקשר לשיער כן אני אוהבת את הבלונד וההחלטה שלי היא שקובעת..

ספיר1992

New member
אין מה להעלב.. את מדהימה

והיופי שלך הוא הרבה מעבר לדוגמנות. את נראת כמו היפות מהטלנובלות הארגנטינאיות. אני מקווה שהבנת.. לדעתי כדאי שתנסי ללכת ללמוד משחק.. =)

עמי1986

New member
יאנהה :)

מה קורה בלונדה??? אין על הנערת בייס הכי יפה שיש! לא זוכר אם הגבתי על התמונות האלה בפייס חח בכל מקרה נשמה תמונות יפייפיות את הורסתתתת ואין איןןןן על הבלונד שלךךך! ה2 האחרונות הכי יפות שיש! בהצלחה מאמי

prezik

New member
הכל מעולה נשמה!:)

תודה מאמי תמיד מגיב חחחח... ואיך לא גם על השיער חחח...:)

Nicoleriver

New member
תשמעי את מאוד יפה

והידיד שלך הצלם מאוד מוכשר, התמונות נורא יפות, אבל... חלקן נראות פורנו מדי. לא יודעת אם זה השיער, הפוזות, ההבעות... אבל ככה זה נר אה לי בחלק מהתמונות. לא אומר שאת לא דוגמנית טובה בכל זאת.

prezik

New member
וול...אוקי

לא מבינה איפה את רואה פורנו, אבל דעתך חחח

למעלה