שאלה.

ש מ ר ו ך

New member
../images/Emo243.gifשאלה.

למה אין חדר מנהלים והכוונה שרק למנהלים מותר להיכנס אליו שלמעשה אותו חדר ישמש לכמה דברים. -אפשרות ששומרים יהיו זמינים בו במקום לפנות לשומר בכללי מול כולם שלפעמים אין עניין ששאר הגולשם ירגישו בזה . -ושמדי פעם קובעים מעין ישיבה וורטואלית שהמטרה ממנה לסכם דברים שלא ברורים לחלק מאיתנו וגם לאלה שכן לא יזיק לקבל רענון מדי פעם ( שהדבר הזה לא קורה בכלל).לשם גיבוש
-בכלל להחנות את הכינוי שם וזה לא קורה לכולנו אני מאמין אף למרות שכן ניתן לסגור פרטי( ואל תכחישו שאף פעם לא עבר לכם בראש !)

Silly Wisdom

New member
חחחחחחחחחחחחח

לשומרים כבר יש אחד
החצופים לא רוצים אותנו שם... אבל למי שיש מירק יש חדר כזה- ופעם נכנסתי אליו
הממ אני חושבת שזה רעיון נחמד... וגם סתם ככה להכיר את המנהלים האחרים ולהתקשקש איתם מדי פעם...

ש מ ר ו ך

New member
בתור שומר בפנסיה אני יודע שקיים כזה דבר

והחדר שאת מתכוונת אליו זה אחר כי להוא רק שומרים יש רשות להכינס,התכוונתי לחדר מוסתר מגולשים:) ושכן יש יכולת רק למוכחלים לראותו ברשימה ולשומרים כמובן

GoldenEyes

Well-known member
רק בעיונת קטנטונת

סבבה שיהיה חדר כזה אבל.... שומרים יכולים להיות רק בחדר אחד, אז ככה ש"חנית" כינוי בחדר מנהלים , ימנע נוכחות בחדר הנשמר. אופים ואופרים יכולים להיות בכמה חדרים, זה משהו אחר... לגבי ישיבות וירטואליות וסיכום דברים, אני חושב שהפורום הזה ממלא את תפקידו בענין. לגבי נעילת הפרטי- כן, לשומרים זה עובר בראש ודי הרבה במיוחד אחרי העפות גולשים ישר יש את ההצקות והבירורים בפרטי של השומר, איל מנחה כל שומר חדש שלא לנעול את הפרטי כדי להיות זמין לגולשים, אבל אופים ואופרים שיהיו בריאים, הפרטי שלהם תמיד, אבל תמידדדדדדדדדדדד נעול (ותיכף יענו לי שיש לנו מסנגר בשביל זה) אבל בבקשה לא לעשות איפה ואיפה יום מקסים לכולכם

Pink LizarD

New member
אני מודה ומתוודה!

יש לי ימים שאני סוגרת את הפרטי לאיזה כמה דקות.. אי אפשר ככה שחצי חדר נכנס אליי ושואל אותי שאלות הזויות, מנסה להתחיל איתי ורוצה לפתוח איתי מצלמות זה פשוט בלתי נסבל.. אז הנה אמרתי P: איל מקווה שלא צכעס זה קורה לי רק פעם ב..

Silly Wisdom

New member
משום מה

לי זה לא קורה... כנראה אני כבר חינכתי את הגולשים שאם נכנסים אלי לפרטי זה רק לצורך... ותמיד יש את הקרציות שרוצים כחול.

ש מ ר ו ך

New member
../images/Emo41.gifאוקי..ומכאן זה גולש למשהו אחר

אולי שווה לעשות רשימה מסודרת של כינויי השומרים בצ'ט. כולל כתובת מסנג'ר ובאיזה חדר בעיקר נמצא כשהוא נמצא בצ'ט במידה ולא מחובר למסנג'ר . ולצרף בתור קובץ לקבצים/הודעות נבחרות כהודעה בפורום

הממממ

אני חושב לגבי חדר מיוחד באמת אין צורך הפורום כמו שגולדן אמר עונה, לגבי פרטי, אני סוגר אך ורק בגלל כל מיני מציקים למיניהם, מי שרוצה מבקש ואני פותח לו, לגבי אופרים, לדעתי אם אופר לא ליד המחשב, ואני מתכוון להרבה זמן, שיוציא את הניק מהצאט, שלא נקרא לו סתם לשווא

syrus

New member
בשביל מה להוציא את הניק?

זה יוצר הרתעה וממילא האופרים לא תמיד בכחול בחדרים... להיפך, אני לא חושב שזה יהיה נכון בנוגע לאופרים.

חתולהה

New member
בלתי אפשרי לפתוח פרטי

נסו להיות בעשרה חדרים במקביל עם פרטי פתוח.. זה בלתי אפשרי... קרה שנכנסתי עם פרטי פתוח, תוך שניות היו לי מאות חלונות פרטיים.. מעולם לא קרא שלא עניתי לבקשת גולש/שומר לעזרה ולא נכנסתי אליו לפרטי..[אלא אם כן לא הייתי ליד המסך]

syrus

New member
היא לא התכוונה שתנסו ../images/Emo13.gif

פשוט תאמינו לה

למעלה