מי

אני חושב שה%של אלו שאצלם זו נטיה טבעית כביכול

(מה שאתה קורא לו "מולד") הוא הרבה יותר קטן מסך ההומואים לסביות שיש כיום בעולם. החשיפה/הפתיחות /הקבלה והראיה בדבר כעוד סוגשל יחסים נורמליים-גורמים להרבה אנשים לחשוב שהם בעלי נטיה מולדת ולא כך הוא! אני חושב שאחוז הקהילה (אתה רואה? כבר מגדירים אותם כקהילה..) ההומולסבית האמיתית (כמו שפעם היה אחד לאלף..נגיד לפני 2000 שנה..) הוא אחד ל 1000 +/- טווח טעות של 4.5% ע"פ סקר של מין הצמח
נהייתי עייף
סלח לי על שרבוטי חסרי הפשר.

להיות הומו זה סטייה או מחלה נפשית ? .....

כי לפי החילונים להיות הומו או אחד שהוא נימשך ל- 2 המינים זה סוג של סטייה .

shlomiff

New member
סתום יהומו- חח

אני לא יודע מה פעם- היום זה מולד,{נראלי} ואם רב מסוים אומר שזה מחלה נפשית- אז זה ממש לא יפה לצחוק על חולי נפש, לא ?

שמעתי את המקובל הרב בן ציון מוצפי

הייתי פשוט נידהם מ-החוכמה שלו . הוא אמר ש-כל הפעילים למען הצמחים , ובעלי החיים אלה הם אנשים שהם שונאים בני אדם , ולכן הם מפנים את האהבה שלהם אל יצורים אחרים

שםאנילא

New member
ישנה טענה שהם התחילו בתור "צער בעלי חיים"

בתור ארגון כזה ותראה לאן הגיעו ימ"ש

את זה אני יודע

לכן חלק מהם היום הם חברים של ניאו-נאצים . זה הכל בגלל שהם שונאים בני אדם , למעשה הם היתייאשו מבני אדם ולכן הם מפנים את כל האהבה שלהם אל בלי חיים ואפילו יותר קיצוני מזה . הנאצים שנאו יהודים בגלל שהם פחדו שהם ישתלטו להם על המדינה ועל כל העסקים שלהם

קליט

New member
מסתבר שהרב מוצפי אמר

שהרבה פעמים זה כך . זה לא תמיד . יש אנשים יקרים וצדיקים שחשקה נפשם לפעול למען בעלי החיים . וזה גם מצוות עשה מהתורה לא לצער בעלי חיים אז ראוי ומצוה לפעול למען בעלי החיים, וגם כדי שישארו כאן בעולם בעלי חיים נדירים מעשי ידיו של הקב"ה שהולכים להכחד היו לא תהיה

אז בוא ואספר לך משהו ..............

אומנם זה לא קשור אלינו , אבל .............. הרבה אנשים בחוץ לארץ מעדיפים אהבה של בעלי חיים על פני בני אדם . והם רואים בהם את החצי השני " המשלים " שלהם . כי ברגע שאתה היתייאשת מבני אדם אתה מפנה את האהבה שלך ליצורים אחרים . בלי קשר לעובדה שיש צער בעלי חיים וצריך גם לעזור לחיות מיסכנות

ויש גברים שהם בדיוק ההפך

השאלה היא איך אפשר לקחת את היצר הרע ולכוון אותו לדברים הטובים . סך הכל סטייה יכולה להיות גם דבר טוב .

ואם הסטייה באה מיתוך אהבה אמיתית ?

אם הסטייה היא באמת באה מיתוך אהבה אמיתית ולא סתם איזה תאווה .................

קליט

New member
יש סטיות מיניות שהן לא סטיות בעצם

יתכן גבר שיעשה לאשתו משהו מיוחד ולא נורמלי כדי לענג אותה . יתכן גבר (או אישה) שיהיה לו מגע מיני עם גבר והוא ימשיך להיות סטרייט -שבא לו לנסות משהו שונה וכו`, כי משיכה לאותו המין זה משהו מולד, וכמובן שאחרי המעשים נמשכים הלבבות במידה לא רבה כ"כ

למעלה