מי

ויש גברים שהם נימשכים גם לנשים וגם לגברים

ויש אפילו עוד כמה סוגים של סטיות מיניות . השאלה אם זה סוג של מחלה / חיסרון בלב / מחלת נפש .................

קליט

New member
הלו תרגיע

מי שנמשך למשהו אחר אז זה מחלה ? . . . כל אחד והטעם שלו . מה שנכון זה שאצל ההומאים יש יותר תיסבוכים נפשיים . וגם נראה שהרבה פעמים התיסבוכים מביאים את האדם לחפש אהבה מוזרה ולא נורמלית . אמור מעתה ; להיות הומו/לסבית זה לא מחלה, - זו הדיעה הרווחת אצל הפסיכולוגים ושות`

לדעתי

שזה לא מחלה כמו שב"א עם נטייה לגנבות הוא לא חולה ויש סיפור על אחד התנאים שלפני שהוא נולד אמרו לאמא שלו (החוזים בכוכבים) שהוא יהיה גנב ז"א שהייתה לא נטייה לגנוב ובסוף הוא יצא תנא והוא סיפר שכל החיים שלא הוא עבד על עצמו והיה ואפילו היה לו כמה פעמים שהוא נפל... זה מראה שזה לא מחלה כי הוא לא היה שולט בעצמו עם זה היה מחלה... וזה גם מראה שיש שליטה על היצרים (זה בכל אופן מה שאבא שלי ענה פעם כששאלתי אותו מה אשמים אנשים שנולדו עם כזאת נטייה וזה אסור מהתורה אז הוא סיפר לי אתזה כדי להראות לי שיש להם שליטה! הם פשוט צריכים לעבוד על עצמם בתחום הזה וכל ב"א אחר צריך לעבוד על עצמו בתחום שלו ולדעתי לא בטוח שלהם זה יותר קשה הם כנראה עם פחות שליטה עצמית...) בקיצור זאת דעתי

שםאנילא

New member
אם זו היתה מחלה התורה לא היתה מזהירה אותך שלא

לעשות את זה... לכן זו רק בחירה אם לעשות או לא לעשות

chayah

New member
זו סטיה שמביאה מחלות

למחלות נפש יש טיפול אבל אין טיפול לסטיה הזו זה דבר מגעיל ודוחה וזה שהציבור הזה מביא מחלות זה כבר לא סוד (לכל מי שמכיר את הסיפור של עופרה חזה ז"ל.....)

אוקיי , אני מבין שיש אנשים כאלה עם בעיות

זה עדיין לא אומר ש-המדינה צריכה לתת לכל זה לגיטימציה שזה יהיה דבר מוכר . זה היה בסדר שזה היה מוסתר בארון וזה היה צריך להישאר ככה . בלי מיצעדי גאווה באמצע העיר עם ילדים קטנים שרואים את כל הסוטים המגעילים האלה .

זה לא נכון

מאוד קשה לטפל בכאלו במיוחד מי שכבר התחיל עם זה הפסיכולוגים טוענים לשאין לזה טיפול אבל יש איזה ב"א חרדי (צדיק) שיודע לטפל בהם ולעזור להם לצאת מזה! ופרסומת? למה אמרתי תשם שלו או שאני מכירה אותו שיש לי ענין לעשות לו פרסומת???

שםאנילא

New member
ממתי פסיכולוג מכתיב מה קורה בשטח? אם היינו

נסמכים עליהם המצב היה קשה אולי על פי שיטתם לא ניתן לטפל אבל יש אנשים שיש להם תורה ויודעים לטפל בזה ב"ה ממשועממים אין מה ללמוד

אם משיכה מינית של גברים

כלפי גברים היא בחירה הרי יוצא מכך שהאפשרות השניה של משיכה מינית של גברים לנשים היא גם כן ענין לבחירה.

קליט

New member
נכון

נראה ש אפשר לחיות ולשבוע מפיתה, לא חייבים דווקה פיצה

שםאנילא

New member
כל מה שאתה חושב או עושה הוא בחירה בשבילך ועלי

ועליך לעמוד מולו ולבחור בחירה טובה כמו שציוה הקב"ה אותנו זה שאנשים מנסים לפרוק עול ולמלא כריסם בתאוות משונות זו בעייה שלהם הם החליטו ללכת על זה ואין שום בעייה לטפל בכאלו אנשים רק הם לא רוצים כי זה הדבר הכי קל בחיים

למעלה