מי

שםאנילא

New member
למי שיש את המשיכה וזה יכול להיות לגברים או לנ

לנשים וזה נמצא בכל מיני רמות אצל כל אחד

אתה טוען שכל אחד ואחד

הוא הומסקסואל בארון ? כלומר יש לך באיזה שהיא רמה משיכה לגברים ?

שםאנילא

New member
ממש לא אלא לכל אחד יש יצר הרע מסוים שעליו להת

להתגבר עליו יש מספיק תאוות בשביל כולם וזה בין גברים בין נשים מה לא מובן?

כלומר אתה מתגבר

על יצר התאווה לנשים. מה יש לך להתגבר עליו ? היש איסור למציאת זיווג בין גברים ונשים ? נהפוך הוא .הרי זו מצוה. ועל כן יעזוב איש את אביו ואת אמו ודבק באישתו והיו לבשר אחד אם אין בך יצר תאווה לגברים אין פה כלל ענין לבחירה ,והאפשרות הזאת כלל אינה עומדת על הפרק.

שםאנילא

New member
מה לא מובן במה שאמרתי?

מסביר לך שלכל אחד יש תאוות מסוימות לכסף לגברים לנשים למכוניות לאוכל ועוד ומצפים ממך להתגבר עליהם או לאזן אותם לא שמעת על יצר הרע?!

זה מושג מהנצרות

שיש איסור תאווה לאוכל,כסף וכ' היש פסול בלהיות גביר בעל ממון ? היש פסול לאכול ארוחה טובה ודשנה בערב שבת ? היש פסול למצוא זיוג ?

שםאנילא

New member
איך אתה מצליח להפוך כל הזמן את דבריי?

לא דיברתי על לבטל אלא על לשלוט בתאוות

שםאנילא

New member
זה לא? לא צריך לעבוד על מידות?

וַיִּשְׁמַן יְשֻׁרוּן וַיִּבְעָט שָׁמַנְתָּ עָבִיתָ כָּשִׂיתָ וַיִּטֹּשׁ אֱלוֹהַ עָשָׂהוּ לא צריך לשלוט בתאוות שלנו? להיות בהמות?

אני חושבת

שזה דבר מולד אצל חלקם אין לי אפילו ויכוח על זה (שיש כאלו שנולדים עם זה) אבל יש כאלו שפיתחו את זה כהיום רובם הגדול של האנשים האלו פיתחו את זה ולא נולדו ככה אני מדברת מידיעה אני מכירה כמה אנשים שמטפלים בכאלו...

שםאנילא

New member
גם סוטה מין זה דבר מולד אז כל אחד מהם הולך וע

ועושה מה שבא לו? לא, הם עובדים על עצמם ונלחמים מול התאוה ומנצחים אותה

לביא4

New member
ממש לא מדוייק

נכון שגם זה דבר מולד, אם הם לא עושים את זה זה בגלל חשש כלשהו ולא בגלל שהם נלחמים עם זה, סטיית מין, או השתייכות לבעייה מינית מסויימת כמו הומוסקסואליות זה דבר שנולדים איתו וקשה להאמין שאפשר לטפל בבעיות כאלו, היות ודבר שנולדים איתו הוא טבוע באדם.

שםאנילא

New member
אתה יודע שיש הרבה סוטים שהם לאפעילים בגלל

שהם מבינים שזה לא בסדר ושולטים בעצמם? אותו דבר עם כל דבר שיוגדר כסטייה ויש כאלו גם שיצאו מזה על ידי טיפול נכון תמיד ניתן לנסות ולא ללכת על כל התאוה ולהיות כבהמה למרות שהם לא עושים כמעט כאלו דברים להבדיל מאנשים...

קליט

New member
אתה מכיר שיטה מוצלחת לצאת מזה ?

לדעתך הומו יכול לחיות בלי קשר עם גבר ובלי להגיע לסיפוק מיני ? . . . בן אדם בלי סיפוק מיני יכול לשרוד ולהשאר שפוי ? . . . עלינו להבין מה התורה רצתה מהומו ? . . . אז מה תגיד - שאפשר להיות שבע מלחם ולא חייבים פיצה ?? . . .

שםאנילא

New member
ברור שכן אני בטוח שישנם כאלו שגם הקימו משפחות

ופשוט עובדים על עצמם ישנם גם סוטי מין שהם "לא פעילים" לא חסר דוגמאות נכון שזה קשה באופן כזה או אחר אולם זה בדיוק כמו כל תאוה אחרת

קליט

New member
רוב הרופאים סבורים שסטיה מינית היא מולדת

העולם מורכב מכל מיני אנשים עם סטיות מיזעריות עד סטיות ברורות , ויש די הרבה אנשים ברמות שונות של סטיה, לדוגמה ; רוב הנשים נמשכים לגברים (למזלינו) ויש מיעוט נשים שנמשכות לנשים במידה מיזערית עד חזקה . יש נשים שיש להם נטיה מסוימת לנשים והן בוחרות בקשר מיני (גם) עם נשים, ויש נשים שנגעלות מנשים ואין סיכוי שיפתחו קשר לסבי . גם אם מישהיא סטרייטית מפתחת קשר שכזה - זה רק מחזק במידה מסוימת נטיה שהיתה קודם -אם היתה, זה לא הופך אותה ללסבית . *לא ידוע לי אם סטיה מינית היא גנטית או לא . בברכה,

למעלה