חתולה חיפאית חולה זקוקה לעזרה..

yaelofer

New member
../images/Emo243.gif חתולה חיפאית חולה זקוקה לעזרה..

בפינת האכלה כלשהיא ישנה חתולת רחוב ותיקה מאד ומעוקרת. כבר זמן רב מאד היא כנראה סובלת מדלקת בפה, וגם רזתה במידה מסויימת. בשבוע האחרון הדלקת שלה בפה ממש חמורה, וקשה לה לאכול, לפני יומיים כשהייתי בפינת האכלה שלה היה לה קשה לאכול גם אוכל רטוב. בימים האחרונים גם רואים שבהתנהגות שלה היא לא כרגיל (פחות דינמית, פחות מסתובבת, רואים שמרגישה לא טוב). לי ממש אין אפשרות להגיש לה עזרה, ואני חוששת ממש לחייה עם כל יום שעובר. האם מישהו יוכל להרים את הכפפה ולעזור?

tamroarn

New member
תפני לאגודת חובבי החתולים,הם מקסימים..

ואני בטוחה שהם יעזרו לה,תספרי להם היכן זה וגם תבקשי שיחזירו אותה לפינת האכלה כשתבריא.048244724 אם הם לא עונים תשאירי הודעה,הם תמיד חוזרים. תעדכני בבקשה.

ניקי237

New member
יש עוד עמותה של איילת מור בחיפה

יש לה פנסיון וגם עמותה, כרגע אין לי את הטלפון הנסה למצוא בהמשך ותנסי גם ב 144 דחוף!!! חתול שלא אוכל כמה ימים יכול להתדרדר מאוד מהר היה לי חתול שהפסיק לאכול ועד שהצלחתי ללכוד אותו (ביום השישי) הוא לא שרד בגלל צהבת חמורה שקיבל בגלל שלא אכל כך שאם תוכלי, עוד היום שמשהו יבוא לטפל בה כי זה כבר קריטי תעדכני

ניקי237

New member
מצאתי את האתר שלה בפייסבוק

גם תתקשרי לעמותות שיבואו עוד היום לקחת את החתולה, תדגישי כמה שזה חמור וגם תשלחי לאיילת מור הודעה אולי תוכל לעזור http://www.facebook.com/profile.php?id=1056038901 אם היא לא אכלה כמה ימים זה דחוף ביותר בקשה תעדכני

yaelofer

New member
איילת מור פועלת באופן עצמאי (היא אינה עמותה).

יצרתי איתה קשר אתמול והיא הביעה נכונות לעזור, אך מאז אתמול אחה"צ אני לא מצליחה ליצור איתה קשר...

yaelofer

New member
השארתי להם הודעה בטלפון כבר ביום ו' 25/6/10,

ועדיין לא התקשרו אליי. אני מקווה שאכן יתקשרו כפי שאת אומרת. אם הם יסכימו לקחת אותה ולטפל בה, ברור שהיא תחזור לפינה שלה כשהיא תבריא. בינתיים חבל לי בשבילה על כל יום שעובר ללא טיפול...

yaelofer

New member
עדכון: אני והחתולה עדיין מחכות

שיחזירו לנו טלפון, כפי שאמרת שתמיד חוזרים. החתולה עדיין בפינת ההאכלה שלה, מסתכלת על האוכל ולא מתקרבת. כשאני מתרחקת קצת היא לפעמים ניגשת, קצת מלקלקת וזהו. מעבר לזה היא כנראה לא יכולה ואולי היא כבר יודעת שהאכילה תכאב לה אז היא מעדיפה לא לנסות. בינתיים אני ממש לא יודעת מה לעשות איתה. (אולי להשאיר אותה כך וזהו? אולי לקחת לוטרינר שלפחות יבדוק? יש וטרינר שאמר שהוא יוכל לבדוק אותה במחיר ממש ממש זעום וכבר כמעט חשבתי לקבוע אצלו תור, אך במחשבה שניה לא יצא לי מזה כלום. הבדיקה הראשונית היא בד"כ רק ההתחלה של ההוצאות הרציניות. אם למשל השיניים רקובות - צריך לעקור, אם למשל יש חשד לבעיה כלייתית - צריך לחבר את החתולה לאינפוזיה ולאושש אותה ואח"כ כל החיים לתת לה אינפוזיות תת עוריות ואוכל מיוחד. בקיצור: כל אבחנה שהיא זה בד"כ מהווה פתח להרבה הוצאות שבאות בעקבותיה.. ואין לי אפשרות להתמודד עם זה לבד...)

עמרי92

New member
:(

אחד מהחתולים שלי גם חלה בחיידק הפה הזה, זה קרום שנוצר ובהדרגה אי אפשר לפתוח את הפה. אין אפשרות לקנות אנטיביוטיקה? זה יכול מאוד להועיל.

ניקי237

New member
מצאתי את הטלפון ובבקשה תעדכני מה קורה

איילת מור, יש לה פנסיון בחיפה וגם עמותה 077-5181710 050-9833358 כל יום שעובר שהחתולה לא אוכלת היא דואכת וחבל מספיק כמה ימים ללא אוכל והיא לא תשרוד

yaelofer

New member
בעיות בפה יכולות לנבוע מכמה סיבות,

למשל: שיניים רקובות, כשל כלייתי, איידס, בעיות אוטאימוניות, ועוד. בשלושת הבעיות שמניתי, אנטיביוטיקה לא תעזור. יש באמת בעיות מסויימות שכן ניתן לפתור עם אנטיביוטיקה. אבל כדי לדעת במה מדובר, צריך אבחנת רופא, שקצת בעייתי בשבילי כרגע. גם אנטיביוטיקה (במידה וזו תהיה הבעיה) כרגע זה קצת בעיה כיוון שהחודש כבר הוצאתי על החתולים "הרגילים" שלי קרוב ל-150 ש"ח (כולל תרופה מיוחדת ויקרה לאחד מהם), כך ש"תקציב האנטיביוטיקה לחתולים" לחודש זה, כבר הגיע לקצה.

Bastat

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

אילו רק יכולנו לעזור לכולם

yaelofer

New member
תודה על ההקפצה...

כנראה באמת לא ניתן לעזור לכולם.
החתולה הזו היא אחת מאלה, ונראה לי שבסופו של דבר (ולא רחוק היום) היא תסיים את חייה באיזה פינה נידחת באיזור שבו היא חיה.

למעלה