Pokemon Hebrew Abridged!!!

../images/Emo240.gif Pokemon Hebrew Abridged!!!

לכבוד הקיץ (או בלי קשר), התאספנו כמה חברים והחלטנו להתחיל את סדרת "פוקימון מקוצר"!
המטרה: לספר את הסיפור בקצרה ובצורה הומוריסטית עד כמה שאפשר. את הפיילוט ניסינו להעלות ליוטיוב, אך גילינו שהדבר לא אפשרי בגלל בעיות זכויות יוצרים. אז החלטנו להעלות טיזר ליוטיוב כדי לאפשר לאנשים להגיב בקלות, ולהפנות בו את האנשים לוימאו. מה דעתכם? איך הרעיון? העריכה? הביצוע? נשמח לתגובות וביקורות. מקווים שתהנו!
http://www.youtube.com/watch?v=yrZKUntKm7c

Hawkgirl

New member
זה היה מצחיק XDD

טוב.. המשחק.. היה די מצוץ כזה XD אבל אני משערת שזה אופייני לסרטוני פארודיה מהסוג הזה XD גם היו הרבה לפסוסים. אבל הטקסט היה ממש מצחיק, והעריכות של המוזיקה XDDD *פיקאצ'ו מופיע* *מוזיקה מלחיצה* *צרחה* XDDDD ובסוף... עם הנודניק XDDDDD "בלה בלה בלה! מאמן פוקימונים דגול... בלה בלה בלה!" פחחחחחח יפה מאוד!

אולי זה קשור לעובדה...

שאנחנו לא ממש שחקנים? XD זה אמור להיות משחק שמעביר את המסר בטון ובאינטונציה הנכונה בעיקר. איך עובדים על לשפר לפסוסים? רק שתדעי שהפרק השני כבר כתוב והוא יותר מצחיק לדעתי P:

Hawkgirl

New member
בשביל לשפר לפסוסים...

פשוט צריך לפתוח ת'פה, להגות אותיות כמו שצריך, ולא לבלוע אותן~ זה כמו שמתבלבלים במשפטים מהירים או עם משפטים בעלי רצף אותיות דומה(כמו שרה שרה שיר שמח)... לולז. בקורסים לדיבוב ביפן הם עובדים איתם על העניין הזה~ אם יצא לך לראות Clannad, הם מדגימים את זה שמה בצורה נפלאה XD http://www.youtube.com/watch?v=J_UsQdZoKAA ^זה הקטע~

Piplup

New member
נחמד XD אולי תעשו פרקים חדשים יותר?

זה משהו שתמיד קצת מעצבן אותי, שאם אנשים עושים משהו עם פוקמון, זה תמיד דווקא הפרקים הישנים... אני חושב שיהיה נחמד לראות משהו כזה עם פרקים חדשים יותר... אולי תנסו את עונה 14 (Black & White) שעוד לא דובבה לעברית?

MikePres

New member
יצאנו מנקודת הנחשה ש...

זאת העונה שהקהל הישראלי מכיר הכי טוב ואנחנו רוצים גם לפנות אל מעבר לקהילת המדבבים והמתרגמים וכו'. רצינו לקשר בין תרבות האינט' לקהל שמשתמש בו אבל לא מספיק בשביל לדעת שיש תופעות כמו מימס וסדרות פארודיה. בקיצור - לתת השראה! אני חושב שעד היום היו מלא פארודיות - אבל מעולם לא הייתה פארודיה "מקצועית" על הסדרה הזאת, שבאמת לוקחת את הסיפור מהתחלה ועד ה"סוף" (בערבון מוגבל) או לפחות רחוק יותר מהפרק השני, ומתעללת בו לחלוטין מבלי לשנות את העלילה הראשית. רצינו לעשות את זה ברמה אחת מעל כל מה שנעשה עד היום. יש מעט מאוד בדיחות אינט' שנכנסו לתרבות הישראלית. אפשר להתווכח אם זה טוב או רע - אבל הייתי רוצה שיהיו יותר. למרות שזאת העונה הראשונה, אני מקווה שנצליח לעשות מזה משהו מעבר לכל מה שחשבתם עליה. אולי נצליח, אולי לא. בשביל זה עשינו פיילוט, בשביל זה אנחנו צריכים את הביקורת שלכם. אם צחקתם - עשינו את הצעד הראשון. אם תחכו לפרק הבא בקוצר רוח - עשינו את שלנו P:

Piplup

New member
כן, זו כנראה העונה שהכי זכורה לכולם אבל...

דווקא בגלל זה, קצת חרוש מדי, לא? XD לדעתי פוקמון מאוד השתפר עם הזמן והעונות הראשונות קצת overrated ראיתי כמה נסיונות abridged באנגלית לפרקים מעונות חדשות יותר וזה היה נחמד, אז חשבתי שאולי גם אתם תוכלו לנסות... אבל איך שבא לכם

MikePres

New member
נחייה ונראה

אלה הפרקים הראשונים שמבססים את האישיות של כל הדמויות הראשיות, אז הם סוג של מאסט. אם באמת נצליח להתמיד - אין סיבה שלא נקפוץ לעתיד (או העבר הפחות רחוק?) באיזשהו שלב אם ימאס לנו מההווה (העבר הרחוק). אבל תשאירו לנו את החלק של ההפתעות P:

razop90

New member
נחמד ../images/Emo3.gif

לא יודע מה איתכם, אבל אני דיי שונא את כל הקטע של הקללות שמנסות להצחיק...אפילו אם זה פארודיה..זו גם הסיבה שאני שונא לצפות בדברים כאלה [בלי להעליב, כן?]
אבל רעיון נחמד סך הכל

Hawkgirl

New member
גם אני שונאת

ובסרטון הזה בקושי שהיו קללות Oo כלומר.. המילה היחידה שאני יכולה גם להגדיר כקללה שמה, בהתאם להקשר המשפטים שנאמרו, היא "זין" שנאמר לקראת הסוף~ אי אפשר לומר שכל הסרטון הוא ברמה שטחית ורדודה סטייל: אש: "פחחח, פיקאצ'ו איזה חתיכת מתרומם בלי ביצ** אתה!!111" פיקאצ'ו(או צ'ארלס? XD ) : "תשתוק יא מזד*** אני אכנס באמא שלך" הסרטון רחוק מלהיות בסגנון הזה.. או בכלל בסגנון של הומור בקללות.

razop90

New member
נכון.. ../images/Emo3.gif

אבל הקמצוץ של הקללות שיש שם [למרות שזה ממש ממש קצת] כבר הופך את זה לרדוד...בעיניי, כן? חוצמזה זה ממש נחמד, כמו שאמרתי..

וואו, אפילו זה נחשב? :O

השדלנו לשמור כמה שיותר על טוב טעם ובאמת שהתלבטנו על הבדיחה הספציפית ההיא, אבל הרגשנו שרק ככה אפשר להבין אותה. או שאולי לא הבינו... ^^" בכל מקרה התסריט לפרק השני כבר מוכן ואני מבטיח לך ששום קללה לא תהיה שם :) תודה על התגובה!

למעלה