שוק קחתן

../images/Emo240.gif../images/Emo243.gifשוק קחתן

מנסה לעזור לחברה שפותחת צהרון היא מחפשת מיטת נוער ותנור גז כלשהו אם יש למישהו מהמרכז למסירה אשמח להפנות אותה תודה

פנומן 72

New member
עם כל הכבוד (ויש כבוד)

מי שהולך לפתוח עסק ולהתפרנס ממנו, לא יזיק לו גם להשקיע קצת. לא חייבים לקנות חדש אבל לחפש בחינם .... נו .... שתחפש משהו בזול ושתשאיר את החינם למי שבאמת אין לו בשביל לחיות.

ממש לא מסכימה איתך

יכול להיות שהגברת מנסה לחלץ את עצמה ממצב של אובדן פרנסה בגלל סיבה כזאת או אחרת וכל מה שעומד כעת למול עיניה זה רק הרצון להיחלץ מהמצב הזה וכל עזרה שלא תינתן לה בנושא תבורך. למי תעזור, לאלו שממילא יש להם? ממש לא, דווקא לאלו שרוצים לעזור לעצמם. ככה אני מאמינה. יש אנשים שלא כשירים מסיבה כזאת או אחרת לעבוד כשכירים ופתיחת עסק פרטי היא ההזדמנות היחידה שלהם להתפרנס בכבוד, אז אדרבה ואדרבה... כמה שאפשר צריך לעזור להם. הרי היום מי שפותח עסק- סביר להניח שיש לו כסף במאגר, אבל אנשים שמנסים להתחיל מאפס צריכים את מלוא העזרה, ואני בעד. הכי הכי בעד! אני אוכלת את עצמי על זה שנתתי את התנור גז שלי, אבל אל דאגה , אני כבר עושה משהו בנדון. את יודעת מה עולם ומלואו? אני רוצה רשימה מלאה של כל מה שחסר לאישה הזאת כדי להקים את העסק שלה. אני כבר אדע מה לעשות עם זה. טוב? אבל אנא עשי זאת מהר. יש לי רעיון בראש..... ואתה פנומן ... אני מתה עליך, אתה יודע את זה, אבל כנראה שאתה לא מכיר איך זה להיות בצד השני של המתרס (ואני שמחה שכך, כי אני לא מאחלת לאף אחד להיות שם), לצערי אני הכרתי את הצד הזה ולכן אני מבינה. בכל מקרה אני לוקחת את הגברת הזאת כפרויקט אישי שלי. דברי איתי בבקשה ונסגור את הפרטים יחד. נשיקות לשניכם, גם לך עולם ומלואו וגם לך פנומן .

פנומן 72

New member
אנחנו חיים על אי הסכמות

תתארי לך שכל הזמן היינו מסכימים זע"ז ... לא היה צורך בפורומים. אני שמח לשמוע שהגברת מנסה לחלץ את עצמה, זה צעד נבון ומבורך. גם אני מחלץ את עצמי באיזה פרויקט רציני, לשם כך הצטרכתי מישהו שייבנה לי אתר אינטרנט, בית דפוס שיעשה לי חומר פרסומי ואנשים שיירדו לשטח. לקחתי הלוואה של 8,000 ש"ח בשביל זה - לא הלכתי לחפש אנשים שיעשו לי את זה בחינם...

פנומן 72

New member
האתר שלי כמעט גמור

ושילמתי עליו לא מעט. תמיד אפשר להתרענן. את בונה אתרים ?

טל249

New member
אני לא, אחותי מעצבת גרפית וגם בונה אתרים

מעצבת לוגואים וכו', כיום היא התחילה ללמוד רפואה משלימה ואת עיצוב האתרים היא עושה לפרנסה בין לבין.. אני כמובן שלא אוביקטיבית אבל אני חושבת שהיא מאוד כשרונית..

אני מצדיעה לך

גם אני הולכת לעשות צעד דומה, אבל יש אנשים שלא יכולים לקבל הלוואה בנקאית, ופה מתחיל העניין. ושתדע שאני מאוד אוהבת שלא להסכים, זה מכניס לי את האייקיו להילוך גבוה....

יפתי, אני מסכימה גם איתך וגם עם הפנומן...

ומכיוון שגם אני מנסה להיחלץ ממצב כלכלי לא פשוט, הנה פשרה: יש לי ספת נוער של "סימונס", במצב מצויין, עם כריות לגב. אם הבחורה רוצה משהו איכותי ומוכנה לשלם סכום סמלי - הספה יכולה להיות שלה. בכל מקרה - שיהיה לה בהצלחה!

תשובה רצינית

אני חושבת שכשאפשר לעזור עוזרים אני מאמינה שאם מישהו מבקש עזרה סימן שהוא זקוק לה במקרה זה אני מכירה אישית ואני מאמינה שמי שעוזר לכולם מגיע לו עזרה כפליים אז נכון שלא חברי הפורום יודעים על העזרה שהבחורה נותנת מכל הלב למען ילדים ומבלי קשר לניסיון להתפרנס מגיעה לה עזרה חזרה חוצמזה כתבתי את הפרטים המדוייקים מי שיש לו נכונות ויכולת מי שיש לו דברים שלא זקוק להם עדיף שהדברים ימצאו בית מאשר יזרקו לפח

לגמרי נכון

מכירה משהי שאוהבת לאסוף כל מיני דברים שאנשים זורקים בעיקר רהיטים והיא עושה להם שיפוצון והופכת אותם לנסיכים נוצצים איך שאני מקנא בה.

../images/Emo106.gifכל הכבוד לה!

פשוט כיף ליקרוא על נשים כאילה שלוקחות את החיים שלהן בידיים ועושות מימה שהן יכולות פרנסה! מאחלת לה המון עבודה, אני בטוחה שלילדים יהיה מאוד כיף אצלה והיא תיתן את כל כולה! פירסמתי בכל מיני מקומות...מקווה שיעזור

למעלה