ממש לא מסכימה איתך
יכול להיות שהגברת מנסה לחלץ את עצמה ממצב של אובדן פרנסה בגלל סיבה כזאת או אחרת וכל מה שעומד כעת למול עיניה זה רק הרצון להיחלץ מהמצב הזה וכל עזרה שלא תינתן לה בנושא תבורך. למי תעזור, לאלו שממילא יש להם? ממש לא, דווקא לאלו שרוצים לעזור לעצמם. ככה אני מאמינה. יש אנשים שלא כשירים מסיבה כזאת או אחרת לעבוד כשכירים ופתיחת עסק פרטי היא ההזדמנות היחידה שלהם להתפרנס בכבוד, אז אדרבה ואדרבה... כמה שאפשר צריך לעזור להם. הרי היום מי שפותח עסק- סביר להניח שיש לו כסף במאגר, אבל אנשים שמנסים להתחיל מאפס צריכים את מלוא העזרה, ואני בעד. הכי הכי בעד! אני אוכלת את עצמי על זה שנתתי את התנור גז שלי, אבל אל דאגה , אני כבר עושה משהו בנדון. את יודעת מה עולם ומלואו? אני רוצה רשימה מלאה של כל מה שחסר לאישה הזאת כדי להקים את העסק שלה. אני כבר אדע מה לעשות עם זה. טוב? אבל אנא עשי זאת מהר. יש לי רעיון בראש..... ואתה פנומן ... אני מתה עליך, אתה יודע את זה, אבל כנראה שאתה לא מכיר איך זה להיות בצד השני של המתרס (ואני שמחה שכך, כי אני לא מאחלת לאף אחד להיות שם), לצערי אני הכרתי את הצד הזה ולכן אני מבינה. בכל מקרה אני לוקחת את הגברת הזאת כפרויקט אישי שלי. דברי איתי בבקשה ונסגור את הפרטים יחד. נשיקות לשניכם, גם לך עולם ומלואו וגם לך פנומן .