../images/Emo240.gif../images/Emo240.gif../images/Emo240.gif

שימו לב - בפורום הריון לאחר אובדן נתלתה הודעה בזו הלשון "מזמינה את כל בוגרות פורום הריון לפורום השלישי בסידרה- פורום הורות לאחר אובדן. אומנם הוא פורום שקט יחסית אבל בואו ונעשה לכן כבוד!! בואו בהמונכם עם האוצרות החדשים " אז המחשב שלי מת וסביר להניח שלא אהיה כאן בשביל לעשות את מה שהבטחתי במודעה. סומכת עליכן לגמרי שתבצעו את המשימה חדשות שנכנסות - מוזמנות להציג את עצמן בשירשור הזה.

מה, אני ראשונה?

אני אמא לאופק בן 3 אוטוטו (חודש הבא) וכבר שבועיים ויום גם לסהר המדהימה לפני שנה וארבעה חודשים עברתי הפסקת הריון בלידה שקטה בשבוע 35 בשל הדבקה ראשונית ב cmv בהריון למרות הזמן שחלף והלידה הנוספת, אני נושאת את זכרון הילד היפה שנשאתי ברחמי כל יום.. בליבי הנני ואהיה תמיד אמא ל 3 ילדים.. את הכינוי שלי החלטתי במודע להשאיר כאמא לאופק משום שלאורך דרכי בפורום אובדן ולאחר מכן בפורום הריון לאחר זוהי הייתה זהותי (גם בנפש).. ו...זהו. אז אוקיי. ממממ....יאללה.... ביי.

וכמובן גם...

הלא אי אפשר בלי התייחסות לנסיך שההפך אותי לאמא (הג'וב הכי מדהים בחיי) התנצלתי בפורום השכן על הקוקו הפרוע, אבל אתן מכירות בנים...

נאשא

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

ממש טריה מהתנור, הא? היא נראית כל כך רגועה וקסומה ואני כל כך שמחה שאת כבר חובקת אותה ושהוכחת לעצמך שהגוף שלך, ההוא הבוגד, יכול היה ליצור כזה פלא. המון מזל טוב, שתגדלו בבריאות ואהבה.

תמי ס

New member
איזו תינוקת מדהימה

מהממת. שמחה שזכית להגיע לכאן. ברוכה הבאה.

תודה תודה וגם

אותך תמי אני זוכרת מלפני מלא זמן כשפניתי אלייך במסר.. לא חושבת שתזכרי אבל... כשהייתי ממש ברצפה נפשית ושמעתי ב"קולך הוירטואלי" שביב תקווה ש"יוצאים מהמלנכוליה מתישהוא" (עם טיפול כלשהו כנראה) ושאבתי ממך המון כוח מה נגיד? סגירת מעגל?

תמי ס

New member
לא שכחתי ../images/Emo140.gif

אני זוכרת את המסרים בינינו, הם אפילו שמורים אצלי... היית אז בתהום של התהום, לא האמנת שתוכלי איכשהו לצאת ולצוף חזרה. כל כך שמחה לשמוע היום ממרחק הזמן שאת זוכרת ושהצלחתי להעביר אלייך כוח. אחלה סגירת מעגל.

דיא

New member
ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

כמו שיודעים לספר כאן, ההורות היא תמיד לילדים שבבית וגם לאלה שבזכרון ובלב. מה שאנחנו עושות כאן זה לתמוך אחת בשניה בדרך הכפולה הזו, שנראת לא פעם מוזרה למישהו אחר. שני הקטנים שלך מהממים. והשמות גם (בסוד אספר שסהר זה אחד השמות האהובים עלי, אמנם לבן, אבל עדיין).

מזל טוב ללידה הטובה ../images/Emo95.gif../images/Emo49.gif../images/Emo42.gif

הילדים שלך מקסימים! תהני מכל רגע! מירי

ברוכים הבאים

איזה תמונות נפלאות
שמחה שאחרי מסע כה קשה התגשם לך הטוב בדמותה של סהר!

איזו ילדה מהממת!

רגועה וזוהרת כמו הלבנה במילואה. מקסימה. שמחה בשבילך על האושר, מבינה את הכאב השזור בשמחה. ברוכה הבאה (-:

למעלה